Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, prosím o pomoc, chtěla bych udělat cca 5-10 minutové video, chtěla bych tam mít fotky, videa, nápisy a různé komentáře
Takže proím o radu na náky program na tohleto, ale jsem začátečník, tak prosím nic složitého
![]()
@Anýsek18 Děkuji
A kde se dá stáhnout? Já jsem na PC absolutní idiot ![]()
@kaja00 Tenhle program by měl být už v PC. Zkus vyhledávač přímo v PC. Kdyby si ho nenašla tak můžeš stáhnout třeba na www.slunecnice.cz
Nebo Video Pad Editor. Taky ze slunečnice. Akorát se tam musí na začátku vždycky odkliknout, že je to pro domácí (soukromé) použití.
@Knihomyš Děkuji
já ted nevím, co dělat s tim WMM, mám ho v PC ale říka mi to že se připravuje na instalaci
Ja sem idiot ![]()
@kaja00 Pokud se připravuje na instalaci, tak počkat?
Záleží, jak dlouho se připravuje. To se spíš zeptej @Anýsek18, s WMM nemám nejmenší zkušenost.
Ahoj holky, můžete mi poradit co nejjednodušší program na úpravu videí a nejlépe v češtině?
Potřebuji umět si např. z pětiminutového videa vystříhnout jen minutku a pak ty vybrané kousky spojit do jednoho videa..a taky tam občas dát krátký popisek, případně podmazat hudbou…
Poradíte?
Ale prosím fakt něco jednoduchého pro tatary ![]()
Taky jsem řešila stejný problém. Nejdříve jsem si ho chtěla vytvořit sama, dělala jsem to v programu Extra Photo Slideshow, ale nebylo to ono a výsledek vypadal jako obyčejná prezentace. Fotky přeházené, otočené, no hrůza
A já to hlavně chtěla s konkrétní písničkou na pozadí.
Nakonec jsem objevila stránku fotovidea.cz , kde to přímo vytvářejí. Poslala jsem jim fotky a písničku jakou chci mít na pozadí a oni to dali do kupy. Přidali tam i nějaké efekty překrývání fotografií a vypadá to super. Sice mě to stálo 400,–, ale měla jsem to rychle hotové. Byly to fotky z dovolené a příteli jsem to dala k Valentýnu ![]()
edit admin - odstraněn odkaz