Program na tvorbu videí z fotek, videí, textu...?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
15575
15.2.14 19:58

program na videa s fotkami a videi

Ahoj, prosím o pomoc, chtěla bych udělat cca 5-10 minutové video, chtěla bych tam mít fotky, videa, nápisy a různé komentáře :lol: Takže proím o radu na náky program na tohleto, ale jsem začátečník, tak prosím nic složitého :kytka: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7476
15.2.14 20:01

Windows movie maker :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
15.2.14 20:02

@Anýsek18 Děkuji :kytka: A kde se dá stáhnout? Já jsem na PC absolutní idiot :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
15.2.14 20:04

@kaja00 Tenhle program by měl být už v PC. Zkus vyhledávač přímo v PC. Kdyby si ho nenašla tak můžeš stáhnout třeba na www.slunecnice.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
15.2.14 20:05

@Anýsek18 Děkuju moc, až bude čas tak si ho určitě stahnu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
15.2.14 20:18

Nebo Video Pad Editor. Taky ze slunečnice. Akorát se tam musí na začátku vždycky odkliknout, že je to pro domácí (soukromé) použití.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
15.2.14 20:20

@Knihomyš Děkuji :kytka: já ted nevím, co dělat s tim WMM, mám ho v PC ale říka mi to že se připravuje na instalaci :lol: Ja sem idiot :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
15.2.14 22:05

@kaja00 Pokud se připravuje na instalaci, tak počkat? :think: Záleží, jak dlouho se připravuje. To se spíš zeptej @Anýsek18, s WMM nemám nejmenší zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
4.7.16 09:06

Ahoj, podívejte se na Kláru, měla obdobný problém:

https://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
29.7.16 15:02

Ahoj holky, můžete mi poradit co nejjednodušší program na úpravu videí a nejlépe v češtině?

Potřebuji umět si např. z pětiminutového videa vystříhnout jen minutku a pak ty vybrané kousky spojit do jednoho videa..a taky tam občas dát krátký popisek, případně podmazat hudbou…

Poradíte?

Ale prosím fakt něco jednoduchého pro tatary :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
10.3.17 09:26

Fotovideo

Taky jsem řešila stejný problém. Nejdříve jsem si ho chtěla vytvořit sama, dělala jsem to v programu Extra Photo Slideshow, ale nebylo to ono a výsledek vypadal jako obyčejná prezentace. Fotky přeházené, otočené, no hrůza :roll: A já to hlavně chtěla s konkrétní písničkou na pozadí.
Nakonec jsem objevila stránku fotovidea.cz , kde to přímo vytvářejí. Poslala jsem jim fotky a písničku jakou chci mít na pozadí a oni to dali do kupy. Přidali tam i nějaké efekty překrývání fotografií a vypadá to super. Sice mě to stálo 400,–, ale měla jsem to rychle hotové. Byly to fotky z dovolené a příteli jsem to dala k Valentýnu :D

edit admin - odstraněn odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák