Progyn Praha - Letňany

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5.6.09 14:41

Progyn Praha - Letňany

Ahoj holky, po 3,5 letech se mi podařilo přirozeně otěhotnět a sháním dobrého gynekologa, aby se něco nezanedbalo. Kamarádka mi poradila Progyn v Letňanech, spíš bych si připlatila nadstandart, 3tis. /rok, ale nevím, jestli tam těhotná neplatí nějak podstatně víc než netěhotná. Nemáte s nimi některá zkušenosti? Díky moc třeba i za další tipy v Praze, spíš severní části.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
5.6.09 15:56

Do ProGynu chodím - máš na výběr poplatek 500 Kč za návštěvu nebo 3000 za rok, těhotné stejně jako netěhotná, takže Tobě se rozhodně vyplatí druhá varianta. Výhodou je téměř žádný čas pročekaný v čekárně, odběry a testy přímo na místě a tak. Taky mají v ordinaci ultrazvuk a doktoři mají sklony provádět UZ prohlídku při každé návštěvě poradny.

• Citovat
  • Upravit
5.6.09 16:25

ad Progyn

Ahoj, díky za odpověď, a mohla bys mi doporučit nějaké dobrého doktora nebo doktorku - no spíš možná doktorku :-)? Představovala bych si nějakého citlivého.A pak mně taky zajímá, jestli dávají vycházky na event. rizikovém těhotenství? Někteří doktoři dávají neomezeně a jinde vůbec, což samozřejmě nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
5.6.09 17:19

Ahoj Musím reagovat do Progym už chodím přes 15 let před 10 měsíci se mi narodil chlapeček a při těhotenských prohlídkách jsem nic neplatila. Platí se tam při pravidelných pulročnich prohlídkách. Samozřejmě když jsi těhotná tak si můžeš zaplatit zlatou kartu za 3000, ale nevím co přesně to obsahuje já jsem ji neměla. Jinak já chodím k pani doktorce Šklíbové a když jsem byla těhotná tak jsem chodila k pani doktorce Příhonské ta má těhotenskou poradnu a byla velice fajn. Pak je tam ještě pár doktorů a doktorek, ale u nich jsem nikdy nebyla. Můžu ti toto gynekologické centrum jen doporučit. Když bysis měla každou těhotenskou navštěvu platit tak to by seti vyplatila ta zlata karta, ale myslim, že se tam v těhotenstvi stále nic neplatí

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
5.6.09 18:27

Ahoj, tak já chodila 2 roky k MUDr. Příhonské a moc spokojená jsem nebyla - platila jsem 500/rok (i v těhotenství), ale že bych měla nějaký výrazný nadstandart jsem si nevšimla. Rozhodně mi nedělala UTZ při každé kontrole, fotku mi dala 2× a pak už se ani neptala… Celkově mi ten přístup přišel dost laxní. Hlavně abych byla co nejdřív venku.
Korunu tomu na:,–(ila po porodu, kdy mi nabídla jako antikoncepci Depo-Proveru, ačkoli jsem jí říkala, že budu chtít brzo znova otěhotnět (po téhle injekci přetrvává neplodnost rok i víc…)
Jedna sestřička tam byla moc milá, zato ta druhá tam seděla asi vyloženě za trest.
Na druhou stranu jsem slyšela, že MUDr. Šklíbová je výborná, ale ta už nové pacientky nebere (aspoň před 2 lety to tak bylo).
Každopádně mně to tam prostě nesedlo a tak jsem si našla jinou dr. a tam jsem moc spokojená.
Přeju nekomplikované těhotenství a krásné a zdravé miminko.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
5.6.09 21:07

Ahoj, tak já neznám ProGyn, ale znám paní doktorku Šklíbovou, chodila jsem k ní asi před 7-mi lety a snažila se otěhotnět. Manžela neposlala ani na spermiogram a mě chlácholila, ať jsem v klidu. Chodila jsem na pravidelné prohlídky a když jsem z důvodu otěhotnění přešla do Gestu při první návštěvě mi zjistili počátek rakoviny děložního čípku a pan doktor to viděl i pouhým okem. Naštěstí to všechno dobře dopadlo, operace děložního čípku i neplodnost-dnes mám dvě krásné děti. Za to děkuji Gestu a k paní doktorce bych určitě nešla. Tenkrát jsem jí i poslala všechny své výsledky vyšetření, aby si na to dala příště pozor, neodpověděla mi.
Měj se hezky a vyber si dobře. JitkaV

• Citovat
  • Upravit
8.6.09 16:19

ProGyn

Ahoj,díky za reakce. NO teď jsem teda na vážkách, protože některé moc pozitivně nevyzní :-). Ještě uvažuju právě o Gestu…, který je tu taky zmiňován.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ad progyn
31.3.12 16:28

Zkouším obnovit diskuzi: najde se někdo, kdo má s Progynem zkušenost? chodím tam cca druhým rokem, s klasickými preventivními prohlídkami absolutní spokojenost, ale momentálně nastal čas, kdy už chci řešit otěhotnění a přístup mě trochu zaskočil. Pokud si někdo všimne diskuze, díky za odpovědi!

• Citovat
  • Upravit
3756
21.4.13 19:55

Ahojky,
prosim prosim.. Jak probiha prohlidka ve 12tt v Progynu? Delaji NT screening a kolik se plati? Na jejich strankach tomu moc nerozumim.

Dekuji za info :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
29.12.15 08:03
@Máma21 píše:
Ahojky,
prosim prosim.. Jak probiha prohlidka ve 12tt v Progynu? Delaji NT screening a kolik se plati? Na jejich strankach tomu moc nerozumim.Dekuji za info :-)

Mne to rekli pri objednani. 500,– a jdu tam dnes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
29.12.15 08:06

Na progyn chodim 2 roky k Mudr. Sulcovi a je skvely. Krom odhaleni predrakoviny del. cipku, ktery je diky nemu vylecen jsem take otehotnela. Jsem nyni 12+5 a pristup skvely. 500,– jsem platila jen jednou a pak nic. Ja doporucuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.12.15 15:02

Tak já jsem rozhodně spokojená nebyla nevědí jak zacházet s rizikovým těhotenstvím jsem onkologická pacientka od pani MUDr. Příhoňské a ještě zvažuju že to dám i cestou soudu musela jsem přejít do Podolí ani jednou co jsem přešla od jiné pani doktorky mi neudělala ultrazvuk nikdy neskontrolovala dítě přitom jsem měla polyhydramnion přístup laxní rozhodně lituju přestup ale v Praze je potíž obecně najít dobrého gynekologa… Když chcete žádanku tak se musíte stěžovat přes pojišťovnu. Ještě jsem zapomněla říct před těhotenstvím vděčím hlavně doktorum z Litomyšle pani doktorka neumí rozeznat ani Herpes genitalis co jsem od bolesti chodila jak kačer a ureoplazmatickou infekci případně výtěry nad rámec si nechte jenom zdát v Praze… Přeju hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
29.12.15 17:34

Jak rikam, ja nemam vubec problem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3756
14.1.16 13:46

@Akdar1 odpoved po 3 letech uz me opravdu nezajima

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
13.4.17 23:03

operativní zákroky

Ahoj, obnovuji diskusi, někdo kdo navštěvuje tuto gynekologii? Potřebovala bych udělat nějaký operativní zákrok tak mě zajímá jestli je to u nich dobrý nápad.
Díky za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky