Prohlubeň pod bradavkou

Anonymní
8.5.25 20:43

Prohluben v bradavce pod “cecickem”

Ahoj holky,
k uvodu bych chtela rict, ze trpim na panickou poruchu. Aktualne jsem v obdobi, kdy se po velkem a dlouhem stresovem obdobi snazim srovnat. Rozjela jsem mi panicka porucha a mela jsem kazdy den nekolik tydnu silene stavy. Sice se to ted zlepsuje, ale neni to ze dne na den. V takovem obdobi mam tendenci vse strasne pitva a zbytecne hned propadat panice. No vsimla jsem si, ze v leze pri zvednuti ruky, ze se mi v bradavce hned pod jakoby “cecickem” udela dulek (propadlinka). Jakoby se mi propadne “vytahana” kuze. Kdyz sedim ani kdyz stojim se zvedlou rukou a kuze je napnuta, nikde nic neni videt. Nikde zadna bulka, nic natekle. Prsa mam po dvouch detech dost vytahane. Je to videt pouze v leze. Najde se tu nekdo, kdo by to mel take. Nebo hned plasit a jit doktorovy, nechci se znovu rozhodit (jsem pak k nepouziti). Dekuji za pripadne odpovedi.

Příspěvek upraven 08.05.25 v 21:05

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76739
8.5.25 20:48
@Anonymní píše: Více

urychleně k lékaři

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.5.25 20:57

Radši k lékaři, ať máš klid

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.5.25 21:10

Mám to taky, je to jakoby vytrhána tkáň v mém případě (kojila jsem 3 děti)

• Citovat
  • Upravit
30408
8.5.25 21:11
@stinga píše: Více

Tak to jsi ji teda úplně neuklidnila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76739
8.5.25 22:09
@hanka.br. píše: Více

já vím, ale - ono to nejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
9.5.25 10:48

Nech se zkontrolovat v mamologické poradně. Udělají ti sono, eventuálně mamo, vezmou krev. Budeš mít jistotu, že jsi v pořádku. Důležité je, že sis toho všimla včas. A vůbec se neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3682
9.5.25 11:00

A jak tě vůbec napadlo v posteli nahatá dělat takovéhle cviky a u toho se ještě pozorovat? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
9.5.25 12:09
@Fee-bee píše: Více

Tomu se říká samovyšetření prsu a je to něco, co ti může zachránit život. Tak neval oči a něco si o tom nastuduj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
9.5.25 12:23

Zakladatelko, těžko říct, když to nikdo z nás nevidí. Chápu, je to úplně na prd, tato porucha + když se objeví zdánlivý příznak závažného onemocnění. Ale myslela bych si, že vtazeni kůže v důsledku zhoubného nádoru by bylo trvalé - v jakékoli pozici. Takhle je možné, že zrovna v místě, kde je kůže volnější, máš nepravidelne rozložené vazivo a tuk a prostě tam ta kůže vpadne v důsledku gravitace :nevim:

Být Tebou bych se objednala (pro klid!, vzhledem k úzkostem) ke gynekolozce, zeptala se jí - bude vědět, prsa Ti vyšetří (prohmatá), budeš mít u ní termín nejspíš daleko dříve než na utz/mamograf. Držím moc pěsti, ať je to vážně jen tohle a ať se Ti podaří zvítězit nad úzkostmi. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.2.26 21:05

Dulek nad bradavkou?

Zdravim, chci se podělit o své trable.. je mi 24.. a už 3 rokem řeším bulku přímo pod dvorcem, byla jsem na vyšetření když mi bylo 21, kde se mi skoro vysmáli, že to rakovina rozhodně není a poslali domů.. o 3 roky později se útvar zvětšil na 1cm, podotýkam, že mi neřekli žádnou diagnozu, čistě - zcela bng. Jenže… začalo zlobit podpaží, prso celkově a nejhorší, že jsem nalezla tento výklenek, dulek, vtažení? 1cm od bulky. Byla jsem vyšetřena 10. prosince, kde opět zcela bng. Okay, ale neřekli zda je to fibroadenom, cysta vůbec nic, - neškodné nashle. Nejvíce mě zarazilo to nové vtažení.. nestalo se někomu něco podobné? Jsem už zoufalá. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí