Prohnilost od Bůči

117145
18.8.17 20:08

Prohnilost od Bůči

Vážení diskutující, bývalá uživatelka Bůča mě poprosila, abych sem nakopírovala její vyjádření:
Citace:
Byla jsem tu ráda, potkala jsem tu fajn lidi. V diskuzích jsme se dost nasmáli, zastávala jsem se lidí, do kterých se někteří naváželi. Prostě Robinka Hoodová. Někdo mě měl rád, jiným jsem vadila, ale něco vám řeknu, emimino mě zklamalo.

Když jsem dřív chtěla smazat účet, admini přemlouvali, ať zůstanu. Prý jsem stálá uživatelka a blabla, to pišou všem. ok. Jenže teď jsem psanec jen pro odlišnej nazor. Je to bráno jako provokace. Musím se smát. Provokace v téhle době… kdy na vás na každým rohu vyskakujou teroristický útoky, vraždy. Lidi jsou na sebe hnusní, kydaj na sebe špínu a záviděj si i lepší toaletní papír. V týhle době jsem byla smazaná za udajnou provokaci. Já cíleně neprovokovala. Já psala svůj názor, a asi něčím zvláštní nebo divnej nebo nesprávnej názor. Byla jsem tolika z vás trnem v oku. Kvůli čemu konkrétně, ptám se? Taková jsem a jsem za to, že se nepřetvařuju a na nic si nehraju, trestaná. Trestaná na webu pro,,maminky s dětma". Na webu, kde by k sobě měli být lidi slušníni a hodní. Nooooo to tady nehrozí. O cemž jsem se nejednou přesvědčila.
Zloba je tu tolerovaná a brána v pohodě, ale zastaní se kohokoliv ne. Nadávání do socek a spodiny, póvlu a vyžírek státu je ok, ovulační hleny na fotce jsou ok, podělaný plinky taky, ale napsat slovo chcanky a sopel ok není. Za to je ban.
Nejvtipnější na tom je, že se mě zastalo pár lidí. Žádná odpověď. Jen že to admini přehodnotili a blokujou mě napořád. Plus zamknutáta diskuze. Na asi 6 mailu jen 1 odpověď. Ve smazaných uživatelích je Bůča pořád v dočasné blokaci a Mike tam není pro jistotu vůbec.
Kolika lidem se tohle asi stalo? Kolik profilu blokli na stálo a ani se neráčili to oznámit? To jen ukazuje na zdejší prohnilost. Všichni bonzujme a nepohodlných se zbavujme. Nehraju si na svatouška, jsem huba nevymáchaná. Vadí mi ale, když někdo soudí a nadává slabším.
Proč to píšu? Pro jediný, končím tu a chci aby zbytek věděl co se stalo. Lidi ve skupině, vy jste super a děkuju za haldu srandy: mmch, misi11, Tinuvien, Lumius, MVladim, Chauvinist, Ve­netia, Aiwwa. :srdce:

P. S. Z dikuze s nejmenovanými uživateli vím, že nejsem první komu se to stalo. Admini LŽOU.

S pozdravem
Bůča, Mike Wazovski
zapovězený les :pankac:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
40537
18.8.17 20:11

Já jsem pro vrácení Bůči zpět :) @aiwwa

• načítám...
117145
18.8.17 20:13
@free333 píše:
Já jsem pro vrácení Bůči zpět :) @aiwwa

já taky

• načítám...
6185
18.8.17 20:14

Ať je jaká je, patří sem prostě!! :pankac:

• načítám...
27767
18.8.17 20:14

A co konkrétně se stalo?

• načítám...
40537
18.8.17 20:15
@aiwwa píše:
já taky

Tak třeba nás bude víc a vím, že Bůča už bude hodná ;)

P. S. Ona nás naučila používat svoje veselé smajlíky… :)

• načítám...
117145
18.8.17 20:16

Petice! petice! :pankac:

• načítám...
30422
18.8.17 20:17

Bůča je blokovaná? To je škoda. Servítky si nebrala, ale zlá nebyla. Kdyby se uživatelky blokovaly za zbytečnou ironii a sarkasmus, půlka by si ani neškrtla. Včetně mě.

• načítám...
40537
18.8.17 20:18
@aiwwa píše:
Petice! petice! :pankac:

Ano. Kdo to bude počítat?

• načítám...
117145
18.8.17 20:19
@free333 píše:
Ano. Kdo to bude počítat?

mno ty, jo?

• načítám...
16775

Heh, zrovna jsem vedle psala to samy :mrgreen:
@admin uz jednou jsem se tu zastala uzivatele Elektrolux, ktery byl hodne trnem v oku. A ted to udelam znovu. Buca je mlade, neotrkane poradne zivotem, ikdyz uz kopance od neho dostala. Pres prsty dostala, tak ji vratte :kytka:

• načítám...
21593

Nevim, co se stalo. Buca mi nikdy nevadila.

• načítám...
20767
@ka2ka píše:
A co konkrétně se stalo?

Taky by mě to zajímalo. Nemám k ní žádný vztah, ale myslím, že sem patří a přijde mi to trochu smutné… i když ono to tady jde od desíti k pěti už dlouho, admini si myslí, že jsou nadlidi, ale nedovedou ani zabezpečit funkční web, ale to se asi naučili od Führera.

• načítám...
26270

Bůča není moje krevní skupina, ale…
zdejší adminky ani samy mezi sebou neví, jaká jsou pravidla a pokud nějaká jsou, tak rozhodně neplatí pro všechny…„individuální posouzení“ dost závisí na té které admince + asi i na tom, jakou má zrovna náladu…
Není výjimkou, že někde kárají a blokují hned ( a občas i neopodstatněně) a jinde ani přes četná zmiňování nezasahují a neregulují…jak je to možné? :nevim:
Ale tak tady je to už tak nějak standard…njn, líp už bylo…

• načítám...
40537
18.8.17 20:20
@aiwwa píše:
mno ty, jo?

Já už dneska nevím, jestli to zvládnu :D

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová