Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Obyčejná otázka je považována za důvod dát ban, to je k pláči
Vždyť je ještě na konci úvodního příspěvku slušně poprosila
to si snad dělají admini srandu? Co takhle nam dat seznam vhodných témat a reakci, abychom věděli, co se milým adminum líbí ![]()
@valkil píše:
Už dlouho mi do očí nic nevehnalo slzy jako tento adminův příspěvek:
https://www.emimino.cz/…rankovani/4/?…Opravdu je ta cenzura nutná?
Nicméně tento server přichází o dlouholetou uživatelku.
Děkuji, nemusím…
Nesnaž se chápat něco, co je nepochopitelný. Kolikrát tady nad výroky adminů zůstává rozum stát, ale je to jejich právo. Smažou půlku diskuze a potom se v ní už nikdo nevyzná. Nebo nejsou schopni obhájit uzamčení diskuze. Tohle nestojí za pláč, ikdyž je to k pláči ![]()
četla jsem obě diskuze, ale nepřispívala jsem… uzavření první diskuze mě překvapilo, teď tady sedím s bradou dole… jako fakt? Asi špatně čtu, ale nikde jsem v té druhé diskuzi neviděla žádné nevhodné příspěvky… a že někoho uráží, když ostatní, dle mého názoru slušně a bez urážek, diskutují na téma, které ostatním není příjemnné??? Vždyť nemusí diskuzi číst, v diskuzi jsem žádné urážky ani vulgarity neviděla. Ale BAN za položení otázky, která byla položena slušně, bez urážek, to už je teda fakt silný kafe…
![]()
Se svým vrozeným sklonem respektovat formální autoritu všude tam, kam se dobrovolně přihlásím, jsem za celá léta téměř pokaždé „kopala“ na straně adminů…
Nepamatuji si, že bych za ta léta byla někdy takhle zklamaná - @admin, měli byste se stydět.
Fraška, kterou jste předvedli, je ubohost a znehodnocení veškerých principů veřejného diskusního serveru.
@Ibi píše:
![]()
![]()
četla jsem obě diskuze, ale nepřispívala jsem… uzavření první diskuze mě překvapilo, teď tady sedím s bradou dole… jako fakt? Asi špatně čtu, ale nikde jsem v té druhé diskuzi neviděla žádné nevhodné příspěvky… a že někoho uráží, když ostatní, dle mého názoru slušně a bez urážek, diskutují na téma, které ostatním není příjemnné??? Vždyť nemusí diskuzi číst, v diskuzi jsem žádné urážky ani vulgarity neviděla. Ale BAN za položení otázky, která byla položena slušně, bez urážek, to už je teda fakt silný kafe…
![]()
![]()
Diskuzi jsem celou nečetla, ale předpokládám, že už je jí půlka smazaná, aby nedávala smysl ![]()
Mě to přijde v pořádku. Diskuze na jako „obhajovani“ pedofilie, me osobne vadi a nema tu co delat. A evidentne to nevadi jen me, kdyz je to nahlasovano. Povidat si tu s pedofilem, na webu primarne o detech, jako vazne? Tady se odsuzuje za dotaz na davky, za neveru, za kdejakou hloupost a pedofilie je pak brana za normu? Pro me neskutecne a nepochopitelne…a nestydim se za svuj nazor a verim a doufam, ze nejsem jedina.
@saadet o to tu teď nejde. Jde o to, ze dali ban uživatelce za otázku, která se jim zřejmě nehodila do krámu - a ještě s argumentem, ze se jednalo o provokaci. Ubohý
Už dávno chápu, proč je tady každým rokem stále méně uživatelů. Dřív to tu žilo. Teď je tu mrtvo, jako kdyby se žádné nové děti nerodily, ale ona pravda je úplně jinde. ![]()
Tak pokud se má emimino tímto směrem ubírat, tak žádám též adminy o ban! Touto cestou opravdu nehodlám jít a nebudu to ani podporovat. Admini styďte se!
@Tichošlápek a diskuze založný se záměrem provokovat tu jsou kolikrát celé dny
@chipsa druhá diskuze myslím promazaná není… u té první nevím, četla jsem jí od začátku a nemám prostor teď prostor ji procházet, zda je nějak promazaná… ale nevím o žádném varování od adminů, že by něco mazali, prostě rovnou zamknou ![]()
souhlas
Příspěvek upraven 16.11.16 v 14:58