Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Trochu mi toto připomnělo dobu nedávno minulou. Říkala jsem si ráno, jak jsem ráda, že můžu jít zítra legálně do kina na dokument o Krylovi. Po Banu za otázku mi nějak zhořklo v ústech.
@saadet nejde o tu diskuzi o možném :pedofilovi. Jde o to, že pokud to admini z nějakého důvodu uzamčou a smažou a někdo se jich na to zeptá, tak si zaslouží hned ban? To jako vážně? Taky se za svůj názor nestydím. Toto je pro mě ubohá cenzura! Než aby se k tomu admini vyjádřili, tak to smažou a dají ban. S tím souhlasíš?
@Ibi píše:
@chipsa druhá diskuze myslím promazaná není… u té první nevím, četla jsem jí od začátku a nemám prostor teď prostor ji procházet, zda je nějak promazaná… ale nevím o žádném varování od adminů, že by něco mazali, prostě rovnou zamknou
Ono je to tady dost zvykem. Někde se něco řeší, adminům se to nelíbí, tak prostě mažou věty a nechají tam to, co uznají za vhodné. Bez upozornění. Jenže potom diskuze nedává smysl a baby se mezi sebou dohádají, protože tady je to často o slovíčkaření.
A jelikož zde opět nesouhlasíme, hádám, že diskuze bude do 15 min opět smazána. A kdo další dostane ban?? no fuj…
@Keyllah ja na to vazne koukam jinak
ja tu diskuzi (s banem) vnimam taky jako provokaci, nevidim tam jen otazku a v kontextu to proste je provokace, vzhledem k tematu. Podle me je uplne stejne zjednodusene rict, ze dostala ban za otazku, tak to podle me neni…ale uznavam, ze nemuseli dat hned ban bez varovani (coz ale nevim jestli nejake bylo…).
Cetla jsem puvodni diskuzi, nez mi jista uzivatelka, ktera ma nick podobny na jisty energy drink tak zvedla mandle, ze jsem ji nahlasila.
Co se tyka te diskuze samotne, jiste byla pro nektere lidi zajimava ale zaroven vysoce kontroverzni a musim se priradit k lidem, kteri se pedofilie nezastavaji a kterym byla diskuze proti srsti, protoze celou problematiku zlehcovala.
Co se tyce zamceni i dalsi diskuze: ruku na srdce, ona to tak trosku provokace byla, ze?
Ovsem souhlasim s tim, ze dat zakladatelce za to ban ze serveru je hodne pres caru… hlavne kdyz pomyslime, ze nektere uzivatelky tady planovite a systematicky provokuji a kdyz adminy pozadate, aby s tim neco delali, tak clovek nedostane ani odpoved. Takze tolik k tomu…
@saadet Souhlasím s tebou.
A všechny, co se tady divíte. Já se tedy nedivím. Uvědomte si, že je tu tisíce maminek, které třeba i úzkostlivě hlídají každý krok svého dítěte, aby se jim něco zlého nestalo a nakonec se tu objeví pedofil a ženy s ním diskutují, jakoby se nechumelilo. A J.Doe mohla udělat uzavřenku a ne takhle okatě provokovat.
@saadet Osobně jsem tu původní diskuzi už ani nedočítala, některé příspěvky mi přišly děsné. Ale holky psaly, že posledních několik stránek bylo v pohodě, že tam žádné urážky ani napadání nebyly, tak proč hned smazání, když jim to nevadilo před tím? Myslím, že ta další diskuze měla adminy „vyprovokovat“ k nějaké odpovědi. Takže možná provokující ano, ale jak jinak získat od adminů odpovědi, když nereagují? Navíc, pokud s nimi nesouhlasíš, tak s tím stejně nic neuděláš…a hned ban? To mi přijde přes čáru…za jak dlouho myslíš, že smažou tuto? A kde tedy toto téma probrat? ![]()
Na tomto serveru byla založena diskuse s tématem, které se některých uživatelů dotýká natolik, že nejen nejsou schopni o něm racionálně diskutovat, ale osobují si také právo nárokovat si, že diskutovat o něm nesmí ani nikdo jiný.
Admin z pozice autority diskusi bez varování a bez vysvětlení uzavře.
Uživatelka, která ve vší slušnosti veřejně projeví nesouhlas s takovouto situací, je prostě a jednoduše zablokována.
No kde to jsme? To přece vůbec nesouvisí s nějakým tématem - je úplně jedno, zda se diskutuje o pedofilii, o Romech nebo o čemkoli - tento postup je absolutně mimo veškeré demokratické diskusní principy.
Administrátorská pozice dává moc udělat jedním kliknutím přítrž všem debatám, dohadům a diskusím - ale „moc“ a „právo“ jsou velmi rozdílné pojmy.
@saadet píše:
Mě to přijde v pořádku. Diskuze na jako „obhajovani“ pedofilie, me osobne vadi a nema tu co delat. A evidentne to nevadi jen me, kdyz je to nahlasovano. Povidat si tu s pedofilem, na webu primarne o detech, jako vazne? Tady se odsuzuje za dotaz na davky, za neveru, za kdejakou hloupost a pedofilie je pak brana za normu? Pro me neskutecne a nepochopitelne…a nestydim se za svuj nazor a verim a doufam, ze nejsem jedina.
Přesně. Souhlasím s tebou i adminy. Některé ujeté ženské tady pedofily a úchyly, co zírají na nahé děti snad i obhajovaly, byl to hnus jen číst. Měly by je smáznout všechny. A ještě to některé dohání k pláči, že je vše pryč…
Matky!!! Svět se v **** obrací! ![]()
16.11.2017 edit admin: vulgarismus
Mě to naopak vůbec nepřekvapilo, i mně to přišlo trochu jako provokace. A zhruba od půlky už se debata stáčela jinam. To není jenom tohle téma, pozoruji tu čím dál víc divných témat, kde je zakladatelka anonym, témata mimořádně stupidní, konfrontační, často mi to přijde jen proto, aby se udržela návštěvnost tohohle webu.
Pokud si tazatelka zamčeného tématu svůj příběh nevymyslela, ok. I tak mi ale přijde divné, že se jde poradit na Emimi s tímto závažným tématem. Asi to adminům přišlo podezřelé, kontroverzní a včera jsem si přesně říkal, kdy zasáhnou. Protože některá témata jsou příliš tenký led.
@Ice79 píše:
Přesně. Souhlasím s tebou i adminy. Některé ujeté ženské tady pedofily a úchyly, co zírají na nahé děti snad i obhajovaly, byl to hnus jen číst. Měly by je smáznout všechny. A ještě to některé dohání k pláči, že je vše pryč…Matky!!! Svět se v p.del obrací!
Uklidni se!! To co tvrdíš, není pravda. Tady všem vadí, že admini z pozice síly smazali diskuzi, kde se jich jedna uživatelka dovolila zeptat, proč předmětnou diskuzi smazali, když už tam diskutovali v poklidu. Proč to nesmazali včera, kdy tam nějaké urážky byly. A následně za tady toto, ne za obhajobu pedofilie, jak tady ty tvrdíš, ji dali ban. To ti přijde v pořádku?
A to ti píšu jako někdo, kdo vnitřně měl s tou diskuzí o pedofilech značný problém, ani jsem to nechtěla dále číst…ale za nesouhlas s adminem ban? Bez dalšího? No fuj, kde to jsme, ať žije cenzura a jen jeden názor je opět správný a závažný pro všechny!
@Keyllah píše:
@saadet Osobně jsem tu původní diskuzi už ani nedočítala, některé příspěvky mi přišly děsné. Ale holky psaly, že posledních několik stránek bylo v pohodě, že tam žádné urážky ani napadání nebyly, tak proč hned smazání, když jim to nevadilo před tím? Myslím, že ta další diskuze měla adminy „vyprovokovat“ k nějaké odpovědi. Takže možná provokující ano, ale jak jinak získat od adminů odpovědi, když nereagují? Navíc, pokud s nimi nesouhlasíš, tak s tím stejně nic neuděláš…a hned ban? To mi přijde přes čáru…za jak dlouho myslíš, že smažou tuto? A kde tedy toto téma probrat?
Ty píšeš, že jsi původní diskuzi ani nedočetla a soudíš tady jestli je to v pořádku podle teorie JPP. Psal tam pedofil a dostalo se mu pochopení, kdežto zneužitá byla označená za hysterku. To mi v pořádku nepřijde.
@Keyllah píše:
Uklidni se!! To co tvrdíš, není pravda. Tady všem vadí, že admini z pozice síly smazali diskuzi, kde se jich jedna uživatelka dovolila zeptat, proč předmětnou diskuzi smazali, když už tam diskutovali v poklidu. Proč to nesmazali včera, kdy tam nějaké urážky byly. A následně za tady toto, ne za obhajobu pedofilie, jak tady ty tvrdíš, ji dali ban. To ti přijde v pořádku?A to ti píšu jako někdo, kdo vnitřně měl s tou diskuzí o pedofilech značný problém, ani jsem to nechtěla dále číst…ale za nesouhlas s adminem ban? Bez dalšího? No fuj, kde to jsme, ať žije cenzura a jen jeden názor je opět správný a závažný pro všechny!
Ale ona to provokace byla… ve stylu „zavreli mi diskuzi, ja s tim nesouhlasim, tak si obratem otevru dalsi, kde se bude nejen diskutovat o veci dal, ale jeste kritizovat adminy“. Tohle proste tak trochu provokace je.
A co se tyka varovani… to my vime s jistotou, ze uzivatelka nebyla varovana predem? Ja to v posledni dobe vidam docela casto, ze kdyz admin zavre diskuzi, tak nekdo otevre velice podobnou na truc.
Příspěvek upraven 16.11.16 v 15:26