Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@saadet píše:
@Keyllah ale chapes ze tak se v poklidu moc nedoskutovalo? Resp ano nepadaly vulgarismy, nebo urazky uzivatelu, ale rozum a slusnost dostavaly na frak slusne…ve finale se tam pripojil i pedofil, ktery se k tomu hrde prihlasil a nektere uzivatelky to snad nadchlo a zacala se pedofilie bagatelizovat a ze preci nikomu neublizi, ze jsou jako gayove!…atd atd…pro me hnus…
Ale já přece nepsala o té původní
jako matka malé holčičky, jsem to ani raději nečetla…jde mi o ban, pro zakladatelku, která si dovolila zeptat, proč je to nyní zamčeno. Včera jim to nevadilo? A když nesouhlasím s adminem tak dostanu hned ban?
@valkil píše:
@warita
Admin jí uzavřel z nějakého důvodu:*Dobrý den,
uzamykám diskusi z důvodu jakým směrem se obrátila. Některé z příspěvků jsou nevhodné a urážlivé.
Děkuji za pochopení
Z toho nepochopím, jaký je ten směr. Fakt nevím. Tipovala jsem, že se přestal řešit problém zakladatelky.
Andrea*
Tak se otevře diskuze, která se bude zabývat daným tématem celkově. Ale téma je fuj, tím maminky nebudeme strašit, šup zavřít, smazat, ban.
Tak to na mě působí.
Ted uz je mi jasne, proc nic nechapes…jestli to vidis takto, je to smutne…
no nic ve zlym, ale obsah te diskuze byl hodne silny kafe, takze diskuze byla nejspise uzavrena pro tento duvod.
Kdyby se uzaviraly diskuze jenom proto, ze se prestal resit puvodni dotaz zakladatelky, tak by museli admini po par stranach zavrit tak 90% vsech diskuzi.
Příspěvek upraven 16.11.16 v 15:46
Ted tomu nerozumim
jsem asi hloupá
Proč se ta stránka promazala? Dali ban zakladatelce diskuze a nebo te slečně co se na poslední stránce ptá na tu otázku??? a jaký pedofil tu je na emiminu že si s ním maminky psaly??Děkuji za odpovědi ![]()
@Tichošlápek neni to moc, zkratka puvodni zamcena diskuze byla neuchutna a podle meho mimo realitu, uz jsem to tu nekolikrat popisovala. Evidentne to tak videli i admini a proto ji zamkly, zalozeni truc diskuze (krasne vypujcim si @Ellusa
) na opetovnou „obhajobu“ pedofilie me osobne taky zvedla ze zidle
a to jestli zakl truc diskuze dostala varovani mi nevime.
@Tichošlápek píše:
@saadet to, ze nejde o původní diskuzi o pedofilii, ale o následnou dost přehnanou reakci adminu na dotaz vzneseny po jejím uzamčení. Stačilo proste napsat, ze původní diskuzi neobnoví či neco v tom smyslu. Ale ban je přeci jen trochu moc
To je přesně to, co se tu snažím napsat!!
@Ploskutáček píše:
Můžou se zpřísnit pravidla hry. Já taky dřív moderoval. Nevíme, jestli tazatelka nebyla už v minulosti problémový uživatel. Na každém fóru se musí respektovat pravidla, BAN je přísná možnost. Já zase nechápal přes prázdniny to množství témat s těhotnými 16-18. Prostě jsem přesvědčený, že dost témat vzniká z nudy, provokace, touhy vyprovokovat flamewar.
Ano, máš pravdu, nevim, jestli už neměla vroubek za něco jiného
Pravidla beru, a právě proto bych brala jako fér, kdyby platila pro všechny. Jenže tady se někdy uplatňují a někdy ne. To je to, co mi vadi. Očekávala bych upozornění a smazání. Ale beru v potaz to, co píšeš, že nevím, zda už nebyl s J_Doe problém dřív s něčím jiným.
@warita píše:
Ja za svuj zivot take kritizovala adminy, jen se neboj. A taky jsem kvuli neferovemu jednani odesla z jednoho serveru, kde jsem byla cele roky aktivni… pohadala jsem se s adminem. Takze tak…Nicmene, admini jsou take jenom lidi, maji svuj subjektivni nazor a jsou tu od toho, aby udrzovali poradek. A ta konkretni diskuze byla hoooodne silne kafe!
Pokud nekdo na truc otevira zavrene diskuze, tak musi pocitat s tim, ze admin tu svou pozici sily uplatni a to se stalo. Nechapu, ze to lidi az tak prekvapuje.
Taky jsem odesla z jednoho diskuzniho fora, jelikoz admin nejak nepobral svobodu slova a opravoval vse a rikal tomu ze drzi uroven webu
.
Tedy to, jak se opovazi vyjadrovat nektere uzivatelky tady, by tam uz bylo povazovano za vulgarni a dotycna dusevne chora
.
Uzavirani diskuzi, prepisovani ci mazani jakychkoliv odpovedi bez udani duvodu a blokovani uzivatele na porad tam bylo uplne normalni.Tedy diskuze o pedofilech by byla hooodne extremne prea caru z duvodu urovne webu, ktery prijima jen urcite problemy, tedy ty na urovni a nejake pripadne vymazani na zadost zakladatele je absolutne mimo caru, jelikoz admin je majitel webu a ostatni uzivatele si dali praci s odpovedi
.
Takze nerikam, ze schvaluju bany a zavirani diskuzi, ale tady jsou to jeste hodne otevrene stranky diskuzim. musela jsem napsat i svou zkusenost ![]()
J
@Keyllah píše:
Ale já přece nepsala o té původníjako matka malé holčičky, jsem to ani raději nečetla…jde mi o ban, pro zakladatelku, která si dovolila zeptat, proč je to nyní zamčeno. Včera jim to nevadilo? A když nesouhlasím s adminem tak dostanu hned ban?
Ale to je mozna take ta chyba, kdyby jsi to cele cetla mozna to pochopis, uz jsem to tu zkusila vysvetlit nwkolikrat. Obe diskuze, jejich obsah a vyzneni zkratka uzce souvisi a je to mimo. Nejedna se o zadnou cenzuru, tak jednoduche to fakt neni…
@Katy 7 píše:
Jenomže jedno s druhým úzce souvisí, takže to nelze brát zcela odděleně.
Ale já to tak beru -) odmítám pedofílii a jakékoliv její obhajování a stejně tak odmítám cenzuru či přehnané reakce adminů, pokud se někdo odváží se jich zeptat na dovysvětlení…
@valkil tak o pedofili toho bude na webu urcite dost, staci pouzit google…a urcite jsou i weby, kde se ti uchylove (uz me nebavi ty eufemismy) shlukuji, zkus to tam, kdyz te tak zajimaji ![]()
@Tichošlápek nevim proc valis oci…ja to zkratka vidim jinak.
Holky, a ona je J Doe uzavrena naporad? Ja myslim, ze ban se dava na dobu urcitou, protoze takova redbulka jich podle me uz zinkasovala nekolik, nebo ne? Pak po nejakem case ji tady clovek zase vidi, jak se navazi do diskutujicich.
Ovsem, je mozne, ze po vyprseni banovaci lhuty se uz nebude chtit vratit… no, nevime, zda se nedostala do krizku s adminy predtim a kolikrat byla varovana. Pokud to bylo ale bez predesleho varovani, tak si taky myslim, ze to nebyla adekvatni reakce.
@saadet valim oči, protože argumentuješ tím, za ta druhá diskuze byla na obhajobu pedofilů či co. Což není pravda, stačí si přečíst úvodní příspěvek