Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Keyllah píše:
Uklidni se!! To co tvrdíš, není pravda. Tady všem vadí, že admini z pozice síly smazali diskuzi, kde se jich jedna uživatelka dovolila zeptat, proč předmětnou diskuzi smazali, když už tam diskutovali v poklidu. Proč to nesmazali včera, kdy tam nějaké urážky byly. A následně za tady toto, ne za obhajobu pedofilie, jak tady ty tvrdíš, ji dali ban. To ti přijde v pořádku?
Třeba proto, že pohár trpělivosti přečetl, podle mě takové téma vůbec na Emimi nepatří. Možná admini dostali i trochu strach, protože tyhle stránky někomu patří a nikdo si nemůže kecat vyloženě o čemkoliv. Udělali dobře. Co když to téma vůbec nebylo pravdivé? Vy samy byste se o něčem takovém na netu radily? Bez urážky, ale čím dál víc rozumím názoru neEmiminařek, že tyhle stránky a ženský na něm jsou ve většině případů názorově velmi specifický a že je tu podivný svět sám pro sebe.
Příspěvek upraven 16.11.16 v 15:27
Smazání diskuzí chápu, ban bez upozornění za založení diskuze o diskuzi ( kterých už tu bylo mraky) ne.
@Keyllah píše:
Uklidni se!! To co tvrdíš, není pravda. Tady všem vadí, že admini z pozice síly smazali diskuzi, kde se jich jedna uživatelka dovolila zeptat, proč předmětnou diskuzi smazali, když už tam diskutovali v poklidu. Proč to nesmazali včera, kdy tam nějaké urážky byly. A následně za tady toto, ne za obhajobu pedofilie, jak tady ty tvrdíš, ji dali ban. To ti přijde v pořádku?A to ti píšu jako někdo, kdo vnitřně měl s tou diskuzí o pedofilech značný problém, ani jsem to nechtěla dále číst…ale za nesouhlas s adminem ban? Bez dalšího? No fuj, kde to jsme, ať žije cenzura a jen jeden názor je opět správný a závažný pro všechny!
Jestli se někdo vyžívá v tom, že si čte o tom, o čem se v diskuzi psalo a ještě pomalu brečí, že už si nepočte, tak je to síla. Je mi fuk, co si myslíš ty, já se divila, proč někdo nezakročil už dávno. A dneska to ještě **** řeší znova! ![]()
16.11.2016 - edit admin: vulgarismus
@Keyllah ale chapes ze tak se v poklidu moc nedoskutovalo? Resp ano nepadaly vulgarismy, nebo urazky uzivatelu, ale rozum a slusnost dostavaly na frak slusne…ve finale se tam pripojil i pedofil, ktery se k tomu hrde prihlasil a nektere uzivatelky to snad nadchlo a zacala se pedofilie bagatelizovat a ze preci nikomu neublizi, ze jsou jako gayove!…atd atd…pro me hnus…
@Ellusa píše:
Podepisuji každé slovo.
@Ploskutáček píše:
Mě to naopak vůbec nepřekvapilo, i mně to přišlo trochu jako provokace. A zhruba od půlky už se debata stáčela jinam. To není jenom tohle téma, pozoruji tu čím dál víc divných témat, kde je zakladatelka anonym, témata mimořádně stupidní, konfrontační, často mi to přijde jen proto, aby se udržela návštěvnost tohohle webu.Pokud si tazatelka zamčeného tématu svůj příběh nevymyslela, ok. I tak mi ale přijde divné, že se jde poradit na Emimi s tímto závažným tématem. Asi to adminům přišlo podezřelé, kontroverzní a včera jsem si přesně říkal, kdy zasáhnou. Protože některá témata jsou příliš tenký led.
Přesně tak! Některé tady by potřebovaly ránu, aby se vzpamatovaly. ![]()
@valkil píše:
@warita
A to my víme s jistotou, že to bylo na truc?
Mě to téma zajímalo, a chtěla jsem se o něm dozvědět víc.
Jako provokace mi to rozhodně nepřišlo. A jako tvé tvrzení ale jeste kritizovat adminy, to se také nesmí?
Ja za svuj zivot take kritizovala adminy, jen se neboj. A taky jsem kvuli neferovemu jednani odesla z jednoho serveru, kde jsem byla cele roky aktivni… pohadala jsem se s adminem. Takze tak…
Nicmene, admini jsou take jenom lidi, maji svuj subjektivni nazor a jsou tu od toho, aby udrzovali poradek. A ta konkretni diskuze byla hoooodne silne kafe!
Pokud nekdo na truc otevira zavrene diskuze, tak musi pocitat s tim, ze admin tu svou pozici sily uplatni a to se stalo. Nechapu, ze to lidi az tak prekvapuje.
@Tichopredbouri píše:
Smazání diskuzí chápu, ban bez upozornění za založení diskuze o diskuzi ( kterých už tu bylo mraky) ne.
Můžou se zpřísnit pravidla hry. Já taky dřív moderoval. Nevíme, jestli tazatelka nebyla už v minulosti problémový uživatel. Na každém fóru se musí respektovat pravidla, BAN je přísná možnost. Já zase nechápal přes prázdniny to množství témat s těhotnými 16-18. Prostě jsem přesvědčený, že dost témat vzniká z nudy, provokace, touhy vyprovokovat flamewar, ale nejsou pravdivá, skutečná. Dokážu si představit, kolik lidí tu zakládá témata, a pak se chytá za pupík, jak se hádáte. Zamčené téma sem nepatří. Nevšiml jsem si, že by pedofilii někdo obhajoval, mě celkově to téma sem přijde nevhodné jako. K čemu bych to přirovnal? Asi jako hrát při mši v kostele death-metal.
Příspěvek upraven 16.11.16 v 15:43
@Katy 7 píše:
Ty píšeš, že jsi původní diskuzi ani nedočetla a soudíš tady jestli je to v pořádku podle teorie JPP. Psal tam pedofil a dostalo se mu pochopení, kdežto zneužitá byla označená za hysterku. To mi v pořádku nepřijde.
Snad mohu mít svůj názor, ne? Psala jsem, že jsem tu původní diskuzi nedočetla, neb některé příspěvky byly už na mě moc. Co jsem si dovolila soudit, byla až reakce adminů, na další diskuzi, kterou zavřeli a dali zakladatelce ban. A to na veřejném fóru snad mohu. Takže ano, pro mě následné jednání adminů připomínalo cenzuru. A evidentně nejsem sama. Jen připomínám, že se mi nejedná o diskuzi o pedofílii, tak to prosím u mě nezaměňuj…sama jsem matka dcery, takže na pedofílii a podobné mám zcela jasný názor, ale vadí mi cenzura bez dalšího!
@Keyllah ale chapes, ze ono to uzce souvisi? Zamceni diskuze, ban atd? Rici ze dostala ban za polozeni otazky je prinejmensim hloupe, presneji alibisticke. Tady prave naopak jde predevsim! o dikutovanem tematua zpusobu jakym a kym! se diskutovalo…
@saadet to, ze nejde o původní diskuzi o pedofilii, ale o následnou dost přehnanou reakci adminu na dotaz vzneseny po jejím uzamčení. Stačilo proste napsat, ze původní diskuzi neobnoví či neco v tom smyslu. Ale ban je přeci jen trochu moc
@Keyllah píše:
Snad mohu mít svůj názor, ne? Psala jsem, že jsem tu původní diskuzi nedočetla, neb některé příspěvky byly už na mě moc. Co jsem si dovolila soudit, byla až reakce adminů, na další diskuzi, kterou zavřeli a dali zakladatelce ban. A to na veřejném fóru snad mohu. Takže ano, pro mě následné jednání adminů připomínalo cenzuru. A evidentně nejsem sama. Jen připomínám, že se mi nejedná o diskuzi o pedofílii, tak to prosím u mě nezaměňuj…sama jsem matka dcery, takže na pedofílii a podobné mám zcela jasný názor, ale vadí mi cenzura bez dalšího!
Jenomže jedno s druhým úzce souvisí, takže to nelze brát zcela odděleně.