Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jitulinka.1 píše:
Já jsem psala že se právě divim že admini neskontaktovali policii že ten manžel tu stranku sleduje
Tak to jo. ![]()
@Katy 7 píše:
@Dundee2 Tenhle případ je trošičku složitější, než se na první pohled zdá.
Myslím, že ani ty, jakožto otec dvou dcer bys nebyl nadšený z toho, co tomu předcházelo.
Ale můžu se mýlit
já četl jen začátek diskuse - byl to hnus - a dál jsme to odmítal číst.
ALE!!! možná bych tu diskusi max. tak uzamkl pro další příspěvky. Rozhodně bych nemazal příspěvky a nedával zákaz přispěvovateli/lce
tím, že zakážu někomu přispívat, nebo zakážu nějaké téma, tím problém nemizí (obvykle naopak ještě více naroste, ale tím, že to není vidět, je to daleko horší)
@Ice79 píše:
A odkud jste vylezl??? Cenzura byla, je a bude.
jenže záleží na její intenzitě
a co je úplně nejhorší, když lidé začnou automaticky používat autocenzuru - jakmile tohle nastane (což v ČR už nastalo - a je to vidět u řady novinářů), tak je to pro mne jednoznačný identifikátor, že demokracie skončila a nastává (opět) totalita
@Dundee2 ok dekuji, poslu. Jinak jeste k tematu, prave je podstatne kdo to cetl a kdo ne si myslim. Neslo tak o tema jako takove, ale vazne zpusob jakym se psalo. Pedofilie byla opravdu zlehcovana, temer zadny pedofil dite nezneuzije, jsou stejni jako gayove a vlastne zakl byla za hysterku ze nechce zit s nekym, koho zrusuji deti (k tomuto doslova se muz priznal). Jako vrchol bylo zapojeni a „privitani“ novacka, ktery se posleze priznal ze je pedofil a o nic vlastne nejde… to je hnus a nema to tu co delat, chapes co myslim?
@WaIl píše:
Už dávno chápu, proč je tady každým rokem stále méně uživatelů. Dřív to tu žilo. Teď je tu mrtvo, jako kdyby se žádné nové děti nerodily, ale ona pravda je úplně jinde.
No a budes sa vypisovat na webe, kde su tolerovani pedofilovia o deckach? Davat sem ich fotky? Nech ma miestny pedofil nad cim slintat?
Vsak uz pred nejakymi troma rokmi ma tu sprazili ze byt pedofilom je cajk, vsetko v poriadku, ze pedofilovia su najlepsi vychovavatelia a ucitelia ![]()
@Ploskutáček píše:
Kdyby bylo jen tohle - od ledna 2017 vzniká odbor na MV, který bude monitorovat informačně závadné weby - tedy weby, které se nehodí do současného vidění světa. Proč mám pocit, že se pomalu vracíme tam, proti čemu jsme před 27 lety cinkali?http://literarky.cz/…rstvo-vnitra
já už ten nemám pocit - já už to, (bohužel!!!) vím (jsem o tom přesvědčen)
a přijít s požadavkem na zákon proti hanobení prezidenta a ještě kolem 17.listopadu - tím to u mne korunovali a dokázali, že jsme v tom hnoji zase.
zajímavé je, kdo s tím přichází - a nejsou to jen komunisti či socani a kdo „jen“ tiše souhlasí
@Dundee2 píše:
a přijít s požadavkem na zákon proti hanobení prezidenta a ještě kolem 17.listopadu - tím to u mne korunovali a dokázali, že jsme v tom hnoji zase.
zajímavé je, kdo s tím přichází - a nejsou to jen komunisti či socani a kdo „jen“ tiše souhlasí
To snad nemůže projít, snad jsou lidi ještě normální! V práci bych s tím měla značný problém ![]()
@Bábi Zlopočasná píše:
No a budes sa vypisovat na webe, kde su tolerovani pedofilovia o deckach? Davat sem ich fotky? Nech ma miestny pedofil nad cim slintat?Vsak uz pred nejakymi troma rokmi ma tu sprazili ze byt pedofilom je cajk, vsetko v poriadku, ze pedofilovia su najlepsi vychovavatelia a ucitelia
Abych nekecal, ale myslím, že druhý odstavec jsem kdysi slyšel od Petera Weisse, uznávaného sexuologa.
@saadet píše:
@Dundee2 Jako vrchol bylo zapojeni a „privitani“ novacka, ktery se posleze priznal ze je pedofil a o nic vlastne nejde… to je hnus a nema to tu co delat, chapes co myslim?
jako chápu, co tím myslíš. Ale já nesouhlasím s tou provedenou odvetou - aneb
Prostě si nemyslím, že postoj „nechceme to vidět, číst, tak to zakažte“ není správný
s tím, že obsah je hnus s tím 100% souhlasím
@Dundee2 v principu o cem pises s tebou naprosto souhlasim. Ale proste mi to „nepasuje“ na tuto konkretni situaci/diskuzi. Kdyz to hodne zjednodusim, tak na me ta diskuze pusobila jako „hajeni“ pedofilu atd. Uz jsem to tu popisovala. A ano to mi vadi a byla jsem rada, zw to admini zamkli. Ale nesmazali - smazat hodlaji tu truc diskuzi.
@Ploskutáček píše:
Abych nekecal, ale myslím, že druhý odstavec jsem kdysi slyšel od Petera Weisse, uznávaného sexuologa.
A Ty by si dal dcerku do triedy k chlapovi, ktory povazuje vyzliekanie sa 5-rocneho dievcatka za uzasnu sexualnu hru? (To povedal nejaky EU politik, ale uz neviem ktory)
Nech si sexuolog trhne. Tiez nezavrie do jedneho vybehu ovcu s vlkom, pretoze si overil, ze ten vlk sa ovlada, a zerie len maso od chovatela.
@Keyllah píše:
To snad nemůže projít, snad jsou lidi ještě normální! V práci bych s tím měla značný problém
já už bych se v tomhle banánystánu ničemu nedivil - pár příkladů:
aneb z dobového vtipu:
Těžkoslovensko je lihově demagogický stát se šokalistickým zřízením, šizený Komickou sranou a výstředním výborem v čele s genitálním nájemníkem Mustafem Rusákem.
@Dundee2 píše:
Tady s tebou nesouhlasím, já bych ten zákon klidně zavedl. Ač já Zemana nevolil, ale jednou je to prezident, a jeho odpůrci jsou fakt nechutní. Jasně, kdyby vyhrál Kárl, to by s transparenty pi-tchus nevystupovali. To samé za Havla. Tady je širší problém, demokracie neexistuje. Proč je tolik nenávisti k Zemanovi? Ano, je kontroverzní, ale tady se pořád zaklínáme demokracií. Proč červené karty? Proč antiZemanovci, kteří se nejvíc ohánějí demokracií, mají stále problém skousnout prezidenta, kterého si zvolila většina společnosti?
Víš, já začínám považovat demokracii za nejhorší zřízení. Demokracií se totiž oháníme většinou tehdy, když nám vyhovuje. A proto vždycky bude společnost rozpolcená. A to jde o „blbou“ volbu prezidenta, který má na život lidí minimální vliv. Představ si, kdyby byla referenda, to se tu jako pozabijíme? Z mýho pohledu si demokracii nezasloužíme, demokracie je i o respektu, nemusí se mi něco líbit, ale respektuju to. Zeman je mi názorově bližší než Karel, ale i kdyby vyhrál kníže, určitě proti němu nepojedu protestovat do Prahy.
Tady je o to, že demokracii si spousta lidí vykládá, jako všechno je dovoleno, můžu cokoliv, anarchie. Za projev svobody a demokracie můžeš schovat cokoliv. A urážky prezidenta nejsou OK. My si vlastně na demokracii jen hrajeme. Trenky místo vlajky mě taky nepotěšily.
Ale věřím, že kdyby vyhrál kníže, možná by se příznivci Zemana chovali úplně stejně jako nyní jeho odpůrci. Kdo vlastně určuje, co je demokracie a svoboda a co už je za hranicí vkusu a morálky? A kde by se obě strany měly hodit do klidu a šoupat nohama? Taky se neumí diskutovat neagresivně, v klidu, kdo má jiný názor, je za hlupáka.
Proč paní Němcová při odemykání korunovačních klenot říká, že byl ze Zemana cítit alkohol? I kdyby to byla pravda, proč nejde příkladem slušnosti? Protože ho nemá ráda, ale tohle je osobní, nemusí s ním souhlasit politicky. Kníže by tam zase usnul. Je to smutný pohled na Českou zemi.
Příspěvek upraven 16.11.16 v 17:15
Tak zda se, ze ban byl pouze krátkodobý, dekuji všem za vyjádření podpory.
Na dotazy napisu, ze jsem žádné varováni nedostala, ani k diskusím o pedofilii, ani nikdy predtim. Vždy se snažím diskutovat vecne, slusne a s otevřenou mysli. Kdyz tak at me admin opraví.
Každopádně dnes už asi diskutovat nebudu, neni moc chuť, ale hlavně cas.
Téma me samozřejmě zajímá, protože mi jde o to, aby se me deti v bezpečí dozily dospělosti, takze kontroverzním tématům se nebudu vyhýbat ani nadále.
@J_Doe píše:
Téma me samozřejmě zajímá, protože mi jde o to, aby se me deti v bezpečí dozily dospělosti, takze kontroverzním tématům se nebudu vyhýbat ani nadále.
Naprosto s Tebou souhlasím.
Tabuizováním témat se ještě nikdy nic nevyřešilo, právě naopak.
@admin, děkuji - myslím, že nejen za sebe - za zrušení banu.