Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Alew ne ze by si on ten dudilk nedokazal dat -ve dne uplne v pohode a sikovnej je prinejmensim prumerne - akorat ze v noci, kdyz se probudil, tak byl celej tumpachovej a proste jen brecel.
Tak přesně v tomto věku taky začal rvát dudlík z pusy, neuměl ho vrátit a pak řev, já jsem to vyřešila tak, že jsem v těch 5m začla zase zavinovat ![]()
Hezky natěsno do osušky, pak teprve vrznu dudel, přikreju a jdu, většinou už se tam vracet nemusím, maximálně tak 1×, že mu dudlík vypadne, jen vrátím a spí. Zavinujeme pořád, přes den zkouším bez zavinutí, ale okamžitě si ho rve z pusy, zavinutý spí klidně tak ty 2h, nezavinutý spí maximálně hodinu.
Taky máme trápení s dudlíkem.My ho nevytahujeme,ale když trošku víc zabere,tak vypadne.Jééé to je potom neštěstí
.Takže musím k malé třeba hodinu chodit a dávat nazpátek.Manžel říkal,že jí ho přidělá na gumičku
.Jo a ještě musíme mít k tomu dudlíku plinku na muchlání,bez té by to taky nešlo..
No než jsem to sem napsala,tak jsem musela 3× odejít dát dudlík
![]()
na muj nazor uz je sice asi trochu pozde,ale ja sem to resila tak,ze mala mela dva dudliky,jeden v puse a druhy na ocumovani a hrani v ruce ![]()