Prokletý dudlík

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
43028
17.12.11 08:05

Alew ne ze by si on ten dudilk nedokazal dat -ve dne uplne v pohode a sikovnej je prinejmensim prumerne - akorat ze v noci, kdyz se probudil, tak byl celej tumpachovej a proste jen brecel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
17.12.11 11:17

Tak přesně v tomto věku taky začal rvát dudlík z pusy, neuměl ho vrátit a pak řev, já jsem to vyřešila tak, že jsem v těch 5m začla zase zavinovat :lol:
Hezky natěsno do osušky, pak teprve vrznu dudel, přikreju a jdu, většinou už se tam vracet nemusím, maximálně tak 1×, že mu dudlík vypadne, jen vrátím a spí. Zavinujeme pořád, přes den zkouším bez zavinutí, ale okamžitě si ho rve z pusy, zavinutý spí klidně tak ty 2h, nezavinutý spí maximálně hodinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
17.12.11 21:32

Taky máme trápení s dudlíkem.My ho nevytahujeme,ale když trošku víc zabere,tak vypadne.Jééé to je potom neštěstí :,( :,( :,( .Takže musím k malé třeba hodinu chodit a dávat nazpátek.Manžel říkal,že jí ho přidělá na gumičku :lol: :lol: .Jo a ještě musíme mít k tomu dudlíku plinku na muchlání,bez té by to taky nešlo..
No než jsem to sem napsala,tak jsem musela 3× odejít dát dudlík :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
8.1.12 21:58

na muj nazor uz je sice asi trochu pozde,ale ja sem to resila tak,ze mala mela dva dudliky,jeden v puse a druhy na ocumovani a hrani v ruce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí