Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Tiffany1 píše:
Dobrý den,Chtěla bych se zeptat, když rozkliknu nějakou diskuzi o více stranách, dejme tomu třeba 200stran. A pročítám ji. Když z ní odejdu, nenašla jsem způsob, jak se vrátit na stranu 120, musím složitě překlikávat stránku po stránce. Je toto možné a jen jsem si hloupě nevšimla? A nebo, bylo by možné tuto funkci naprogramovat do budoucna?
Díky moc za váš čas.
Dole je kolonka “přejít na stránku”, tam vyplníš číslo stránky a rovnou na ni přejdeš
@ivašot. Mně toto funguje jen na PC. Na mobilu ne. Také se musím proklikavat ![]()
Dobrý deň,
na konci diskusie máte možnosť Přejít na stránku, kde stačí vyplniť čislo stránky a presmeruje Vás to, kam si prajete.
Na mobilnej verzii táto možnosť zatiaľ chýba - predala som na technické oddelenie.
V každom prípade však možte prepísať číslo stránky v URL, napríklad:
https://www.emimino.cz/…strankovani/39/
(musíte sa však prekliknúť z prvej stránky, pri ktorej v url nieje strankovani)
Dúfam, že som to vysvetlila zrozumiteľne
- v prípade nejasnosti píšte. ![]()
Kristína ![]()
@Čajíček1980 píše:
@ivašot. Mně toto funguje jen na PC. Na mobilu ne. Také se musím proklikavat
Aha, já jedu i na mobilu klasickou PC verzi, ta mobilní mi nějak nevyhovuje
Dobrý den,
Děkuji za odpovědi, je to přesně tak, jak říkáte, v mobilu nefunguje a jediná možnost a tip od @admin tedy byl přepis stránkování v URL, což je v mém telefonu nadlidský úkol, dostat se na celý řádek
. Ale i tak to pomohlo, rozhodně to vyjde časově méně náročné, než jet stránku po stránce.
Děkuji a přeji hezký den, Tiff
@Tiffany1 a tobě najde v mobilu nastavit verze pro PC “ klasický web”? Tam je to zdaleka nejjednodušší.
@ivašot. Tak mně zbytek mobilní verze vyhovuje… a těch duskuzí není zase 200, abych se nepoprala s řádkováním v URL.
Spíš je to možná podnět pro budoucí upgrade.
Každopádně díky za pomoc.
@Tiffany1 Asi budu muset té mobilní verzi taky někdy dát šanci ![]()