Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím mám otázku snažíme se o miminko a ted nevím jestli jste si nekdy vsimli bud pred ovulací nebo po ovulaci nebo v tehotenství,…kdyz si šáhnu do pochvy zda se mi takova otekla, moc prokrvená ze se mi tezko dostava k čípku..nevite co to muze byt?infekce určite ne vytok nemam nejaký spis lepkavy…:)trosku bíly..díky sice to zni nechutne ale zeptat se nekde musim:D ![]()
Já jsem měla jako první příznak těhotenství kromě hodně citlivých prsou ještě pocit tepla v pochvě
Nikde o tomto příznaku však nepíší ![]()
Kaczenka píše:
Já jsem měla jako první příznak těhotenství kromě hodně citlivých prsou ještě pocit tepla v pochvěNikde o tomto příznaku však nepíší
teplo tam je:Djsem 30DC..menstruace nikde ale ja vysazovala jedny hormony tak muze byt i poplašený cyklus nevím..ale kdysi jsem brala jine hormony a cyklus mi naskočil vzdy hned..testy minuly tyden byly negativní a ovu začínal mit barvu..
Ahojky ![]()
Já mam tohle vždycky před ms. Většinou jeden den, zřídka dva dny před ní. Vždycky tam mám teplo a jak říkáš ty, jakobych to tam měla nateklý, nevím jak to popsat. A ten výtok vypadá na neplodný hlen, který už většinou bývá po ovulaci, před ms. Ale píšeš, že se snažíte o miminko, tak ti nechci kazit naději
Přece jen každá jsme hrozně individuální a příznaky, ktereé někomu naznačují příchod ms, můžou jiné znamenat těhotenství
Jak dlouhý míváš cyklus?
Veru4 píše:
Ahojky
Já mam tohle vždycky před ms. Většinou jeden den, zřídka dva dny před ní. Vždycky tam mám teplo a jak říkáš ty, jakobych to tam měla nateklý, nevím jak to popsat. A ten výtok vypadá na neplodný hlen, který už většinou bývá po ovulaci, před ms. Ale píšeš, že se snažíte o miminko, tak ti nechci kazit nadějiPřece jen každá jsme hrozně individuální a příznaky, ktereé někomu naznačují příchod ms, můžou jiné znamenat těhotenství
Jak dlouhý míváš cyklus?
já vysadila práve jedny hormony na umělý prechod:)byla jsem na operaci endometriozy.tak vubec ted netusím …tak čekám aspon mesícky at vím ze bude pak treba ovulace..:Daspon budu vedet ze je vse jak ma byt..
No, tak uvidíš. Díky tomuhle může být cyklus rozhozenej.
Ale nemyslím si že by těhu bylo vyloučeny. ![]()
Počkej do zítřka a uvidíš
A příznaky na ms máš ?
Veru4 píše:
No, tak uvidíš. Díky tomuhle může být cyklus rozhozenej.
Ale nemyslím si že by těhu bylo vyloučeny.
Počkej do zítřka a uvidíšA příznaky na ms máš ?
no ani moc ne od vysazení me sem tam bolí prsa..sem tam pichne v podbrisku sem tam jsem naladova tak nevim:D
Ono je tohle tezsí no…
Ty priznaky nepriznaky…
Myslim, ze to vsechny snazilky znaji moc dobre ![]()
Kazdopadne, ja byt na tvym miste, cekala bych do zitrka, jestli neprijde ms pres noc, rano bych zkusila zmerit BT. I kdyz to neni tak spolehlivy, kdyz nemeris pravidelne, ale tak pokud bude teplota vyssi, a ms nikde, je tu sance ![]()
Veru4 píše:
Ono je tohle tezsí no…Ty priznaky nepriznaky…
Myslim, ze to vsechny snazilky znaji moc dobre
Kazdopadne, ja byt na tvym miste, cekala bych do zitrka, jestli neprijde ms pres noc, rano bych zkusila zmerit BT. I kdyz to neni tak spolehlivy, kdyz nemeris pravidelne, ale tak pokud bude teplota vyssi, a ms nikde, je tu sance
no tak to zkusím tedy..:Djsem to zkousela pres tyden a mela jsem 36,9no ale nevím ale byl i pozitvni skoro ovu test..takze hormon co byl zablokovan je odblokovan:D
Veru4 píše:
36.9 je docela dobry. A bylo to hned po probuzeni??
nee trosku jak jsem se pohybala tak zkusim rano bez pohnuti:D
Musis uplne bez pohnuti ![]()
Dej si teplomer treba pod polstar
rano jen natahnes ruku a je to ![]()
A dej sem pak urcite vedet ) JA budu drzet palce ![]()