Prokrvená jakoby pochva :)

2672
11.7.11 14:02

prokrvená jakoby pochva:)

Zdravím mám otázku snažíme se o miminko a ted nevím jestli jste si nekdy vsimli bud pred ovulací nebo po ovulaci nebo v tehotenství,…kdyz si šáhnu do pochvy zda se mi takova otekla, moc prokrvená ze se mi tezko dostava k čípku..nevite co to muze byt?infekce určite ne vytok nemam nejaký spis lepkavy…:)trosku bíly..díky sice to zni nechutne ale zeptat se nekde musim:D :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7631
11.7.11 14:18

Já jsem měla jako první příznak těhotenství kromě hodně citlivých prsou ještě pocit tepla v pochvě :-? Nikde o tomto příznaku však nepíší :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
11.7.11 14:24
Kaczenka píše:
Já jsem měla jako první příznak těhotenství kromě hodně citlivých prsou ještě pocit tepla v pochvě :-? Nikde o tomto příznaku však nepíší :nevim:

teplo tam je:Djsem 30DC..menstruace nikde ale ja vysazovala jedny hormony tak muze byt i poplašený cyklus nevím..ale kdysi jsem brala jine hormony a cyklus mi naskočil vzdy hned..testy minuly tyden byly negativní a ovu začínal mit barvu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
11.7.11 16:54

Ahojky :kytka:
Já mam tohle vždycky před ms. Většinou jeden den, zřídka dva dny před ní. Vždycky tam mám teplo a jak říkáš ty, jakobych to tam měla nateklý, nevím jak to popsat. A ten výtok vypadá na neplodný hlen, který už většinou bývá po ovulaci, před ms. Ale píšeš, že se snažíte o miminko, tak ti nechci kazit naději :) Přece jen každá jsme hrozně individuální a příznaky, ktereé někomu naznačují příchod ms, můžou jiné znamenat těhotenství :) Jak dlouhý míváš cyklus?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
11.7.11 17:05
Veru4 píše:
Ahojky :kytka:
Já mam tohle vždycky před ms. Většinou jeden den, zřídka dva dny před ní. Vždycky tam mám teplo a jak říkáš ty, jakobych to tam měla nateklý, nevím jak to popsat. A ten výtok vypadá na neplodný hlen, který už většinou bývá po ovulaci, před ms. Ale píšeš, že se snažíte o miminko, tak ti nechci kazit naději :) Přece jen každá jsme hrozně individuální a příznaky, ktereé někomu naznačují příchod ms, můžou jiné znamenat těhotenství :) Jak dlouhý míváš cyklus?

já vysadila práve jedny hormony na umělý prechod:)byla jsem na operaci endometriozy.tak vubec ted netusím …tak čekám aspon mesícky at vím ze bude pak treba ovulace..:Daspon budu vedet ze je vse jak ma byt..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
11.7.11 17:11

No, tak uvidíš. Díky tomuhle může být cyklus rozhozenej.
Ale nemyslím si že by těhu bylo vyloučeny. :wink:
Počkej do zítřka a uvidíš :) A příznaky na ms máš ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
11.7.11 18:49
Veru4 píše:
No, tak uvidíš. Díky tomuhle může být cyklus rozhozenej.
Ale nemyslím si že by těhu bylo vyloučeny. :wink:
Počkej do zítřka a uvidíš :) A příznaky na ms máš ?

no ani moc ne od vysazení me sem tam bolí prsa..sem tam pichne v podbrisku sem tam jsem naladova tak nevim:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
11.7.11 18:55

Ono je tohle tezsí no… :D Ty priznaky nepriznaky… :-P Myslim, ze to vsechny snazilky znaji moc dobre :-P
Kazdopadne, ja byt na tvym miste, cekala bych do zitrka, jestli neprijde ms pres noc, rano bych zkusila zmerit BT. I kdyz to neni tak spolehlivy, kdyz nemeris pravidelne, ale tak pokud bude teplota vyssi, a ms nikde, je tu sance :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
11.7.11 19:04
Veru4 píše:
Ono je tohle tezsí no… :D Ty priznaky nepriznaky… :-P Myslim, ze to vsechny snazilky znaji moc dobre :-P
Kazdopadne, ja byt na tvym miste, cekala bych do zitrka, jestli neprijde ms pres noc, rano bych zkusila zmerit BT. I kdyz to neni tak spolehlivy, kdyz nemeris pravidelne, ale tak pokud bude teplota vyssi, a ms nikde, je tu sance :))

no tak to zkusím tedy..:Djsem to zkousela pres tyden a mela jsem 36,9no ale nevím ale byl i pozitvni skoro ovu test..takze hormon co byl zablokovan je odblokovan:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
11.7.11 19:05

36.9 je docela dobry. A bylo to hned po probuzeni?? :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
11.7.11 20:10
Veru4 píše:
36.9 je docela dobry. A bylo to hned po probuzeni?? :))

nee trosku jak jsem se pohybala tak zkusim rano bez pohnuti:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
11.7.11 20:16

Musis uplne bez pohnuti :D
Dej si teplomer treba pod polstar ;) :)) rano jen natahnes ruku a je to :))
A dej sem pak urcite vedet ) JA budu drzet palce :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí