Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky mám jeden dotaz vysadila jsem hormony a snažíme se o mimi, no a ted k ovulačním testum-jde mi o to jestli vubec ovulace bude:)jelikož jsem testovala tyden po vysazení léků a byla jen kontrolní čárka a ted o týden pozdeji jde videt i testovací:)je slaba-píše se ze je to negativní ale pred tím tydnem tam bylo fakt bílo znamena to ze teda aspon ten hormon produkuju???
moc díky za info!:)
Ahoj,tento hormon produkuje každý.Světe div se dokonce i chlapi
Nějakou tu hladinu ho máme po celou dobu ms cyklu a proto se někomu ukazuje čárka stále,jenže slabší.Test je pozitivní až když je stejně silná nebo silnější než kontrolní.
Těžko říct jestli u tebe ovu je nebo ne,nepíšeš nic o délce cyklu,pravidelnosti..a tak.Přikládám fotku jak má vypadat ideální cyklus kde proběhla ovu.Pozitivní je jen ten ze 14DC.
jitkabokule píše:
Ahoj,tento hormon produkuje každý.Světe div se dokonce i chlapiNějakou tu hladinu ho máme po celou dobu ms cyklu a proto se někomu ukazuje čárka stále,jenže slabší.Test je pozitivní až když je stejně silná nebo silnější než kontrolní.
Těžko říct jestli u tebe ovu je nebo ne,nepíšeš nic o délce cyklu,pravidelnosti..a tak.Přikládám fotku jak má vypadat ideální cyklus kde proběhla ovu.Pozitivní je jen ten ze 14DC.
no já vím práve ale pred tím byl snehobílý:)ja brala hormony na umelý prechod vís blokoval ten hormon LH tak premyslim ze uz je to asi odblokované ne?:)a tu slabsí mas cely cyklus nebo ti začne par dni pred ovu a jeste treba den po ovu..?
Ahoj, moje čerstvá zkušenost: testovala jsem jeden měsíc, který jsem byla i na UZ, zda ovu probíhá. Na testech je psáno, že druhá čárka má být stejně silná nebo silnější, než ta kontrolní. Testování probíhalo od jedné čárky, přes duchy a nejsilnější testovací čárku ukázalo do síly tak poloviční, než byla ta kontrolní čárka. UZ při tom ukázal naprosto ukázkovou ovulaci s folikulem 23mm těsně před prasknutím, přesně v den, kdy byla druhá čárka nejsilnější. Pak zas začala klesat. Takže síla čárky nemusí nic znamenat, důležité prý je, že roste odstín.
tak to je muj testik akorat to musite nejak naklonit blbe se to fotilo.. ![]()
ahoj,já měla slabou čárku stále po celou dobu cyklu,2 dny před ovu náhle zesílila-fakt náhle-ráno slabá a večer tlustice a asi den po obejvení té tlusté čárky přišla ovu.Poznala jsem to jednak dle bolestí v čípku a podbřišku i utz.
Háto
máš zřejmě nižší hladinu LH a proto u tebe i slabší čárka znamenala ten správný nárůs.Holt si to holky musíme vysledovat tak nějak každá dle svého cyklu.Např.když jsem začala zkoumat první cyklus tak jsem zrovna trefila na cyklus který byl anovulační.Čárka byla stále pořád stejná
Taky jsem pak takhle pátrala a hledala co a jak.Zakldadatelko neboj
chce to pár cyklů testovat a budeš mít jasno.Držím
![]()
jitkabokule píše:
ahoj,já měla slabou čárku stále po celou dobu cyklu,2 dny před ovu náhle zesílila-fakt náhle-ráno slabá a večer tlustice a asi den po obejvení té tlusté čárky přišla ovu.Poznala jsem to jednak dle bolestí v čípku a podbřišku i utz.
Háto![]()
máš zřejmě nižší hladinu LH a proto u tebe i slabší čárka znamenala ten správný nárůs.Holt si to holky musíme vysledovat tak nějak každá dle svého cyklu.Např.když jsem začala zkoumat první cyklus tak jsem zrovna trefila na cyklus který byl anovulační.Čárka byla stále pořád stejná
Taky jsem pak takhle pátrala a hledala co a jak.Zakldadatelko neboj
chce to pár cyklů testovat a budeš mít jasno.Držím
![]()
děkuji..no asi je to u kazdeho jine nebo minuly tyden jsem mela dlouhy čipek a ted se mi zda ze je nejak jinak:)a bolest prsou píchani v brisku..no jo buh vi jestli se jeste vzpamatovavam nicmene uz jsem mi tvorí LH a byl zablokovany takze je to dobré znamení ze se vracím do normálu:D
jupíjo..tak jsme na to radeji vlítli-prítel odjede totiz do zahranicí tak dokud nepojede tak to budu zkouset. poslední ms jsem mela 12.6ale to vyvolaly pry jeste hormony..tak nevím:Dzatím mi nic moc není jako predzvest mesicku..
Ahoj, já si ovu testy dělala v době očekávaný ovu, všechny byly negativní! Ovulace, ale proběhla, jestli zdárně, to ještě netušim, ale ovu testům už zřejmě důvěřovat nebudu, taky jsem nejprv měla bílo, potom se testovací začala objevovat, nikdy nedosáhla stejný nebo vyšší barvy jak kontrolní a po týdnu začala klesat. BT a hlen + bolest v podbřišku ovu s jistotou určují. Testovala jsem teda 1× denně, takže je i možný, že jsem ji testem nechytila, protože ani nevim jak dlouhou dobu je test pozitivní, ale mám pocit, že před ovu až do ovu by mohl být.
Anonymní píše:
Ahoj, já si ovu testy dělala v době očekávaný ovu, všechny byly negativní! Ovulace, ale proběhla, jestli zdárně, to ještě netušim, ale ovu testům už zřejmě důvěřovat nebudu, taky jsem nejprv měla bílo, potom se testovací začala objevovat, nikdy nedosáhla stejný nebo vyšší barvy jak kontrolní a po týdnu začala klesat. BT a hlen + bolest v podbřišku ovu s jistotou určují. Testovala jsem teda 1× denně, takže je i možný, že jsem ji testem nechytila, protože ani nevim jak dlouhou dobu je test pozitivní, ale mám pocit, že před ovu až do ovu by mohl být.
myslís ze se ti tedy pred ovu objevila treba ta čarka ale tedy ta slabší..? ![]()
ahoj holky jsem tu zase:Dnyní testuji ovulaci od 7.DC a mám otázku..muze se z hodiny na hodinu ukázat silnejsí cárka?:Djsem dnes 13.DC mela jsem bílkový hlen bolí me prsa..a v 18hod.byla slaba-ale i svetla moč a v 19hod.byla moč tmavsí a čárka taky o dost viditelnejsí skoro jako kontrolní asi 3/4..teční:Dblízí se ovulace?radeji jistime kazdy den..ted
Moje testy. Mám cyklus po 28 dni. Dnes je to 12dc a mám tohle. Vcera bylo mazleni a zítra bude zas. Vypadá nadějné