Prolaps po dvou porodech
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Je to ještě brzo, je potřeba cvičit pánevní dno. Nejspíš to bude prolaps močového měchýře(cystokéla) nebo rektokéla, vše máš po porodu povolené, ale většinou to zůstává. Řeš to s gynekologem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Řešit to s ním budu, ale chtěla jsem vědět, jestli s tím má zkušenost více žen. Myslíte, že to má po porodu každá?
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Já jsem to měla taky. Dr. říkal jen, že pokles poševní stěny, ale víc to neřešil. Časem se to trochu stáhlo, ale už to nikdy nebude jako dřív. Žádné problémy jsem s tím neměla, ale chce to posilovat pánevní dno. Po druhém porodu budu za chvíli 11 let a za dva měsíce čekám 3.dítě, tak doufám, že to pak nebude problém..
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Já jsem to měla taky. Dr. říkal jen, že pokles poševní stěny, ale víc to neřešil. Časem se to trochu stáhlo, ale už to nikdy nebude jako dřív. Žádné problémy jsem s tím neměla, ale chce to posilovat pánevní dno. Po druhém porodu budu za chvíli 11 let a za dva měsíce čekám 3.dítě, tak doufám, že to pak nebude problém..
a jak moc jsi to měla? Mě přijde, že mi to vyplŇuje celý vnitřek. A jak jsi posilovala?
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Bylo to vidět přímo v poševním vchodu, který po dvou porodech je
samozřejmě větší. A když si člověk dovnitř sáhnul, tak cítíš to
vyplnění. Posilovala jsem klasicky Kegelovy cviky, různé stahování pochvy
i konečníku a i jsem si pořídila Venušiny kuličky na posilování. Což
ze začátku byla opravdu bída, vůbec jsem je neudržela. Chce to čas a
zlepší se to, neboj. A manžel taky problém neměl.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Poslední jídlo před porodem
- Mužů byt přihlášena na dvou místech na úřadu práce?
- Bolest ramenou rok po porodu
- Kdy po porodu do vany?
- OCD a úzkost rok a půl po porodu
- Příprava na porod a poloha KP
- Pocity mámy dvou chlapců 15+
Ahoj, jsem šest týdnů po druhém porodu a mám nejspíš prolaps „něčeho“. Uvnitř to mám celé vyplněné nějakou tkání. Setkala jste se s tím některá? Je ještě šance, že se to časem spraví?