Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Máte někdo prosím zkušenost s léčbou poklesu dělohy laserem? Cvičení nepomáhá, po plastice se stav prý vraci, odstranění dělohy vzhledem k tomu že kojim taky není ideální řešení
. Začínám být zoufalá, prolaps mi zpusobuje bolesti v kříži, zacpu, časté. moceni atd ????
Laser ti vazy s dělohou nahoru nevytahne, takže bych tomu nevěřila. Doporučuji mít děti, dokud chceš a po setech s tím jít na operaci…
Píšeš, že kojíš - zřejmě je to stav po porodu, porodech..Seš si jistá, že rehabilituješ správně? Ono je cvičení a cvičení, je velký rozdíl v pojetí a výsledku. Zašla bych za kvalitním fyzioterapeutem. Odstranění dělohy má spoustu rizik, bála bych se.
laser ti na tento typ problémů nepomůže.
Jestli cvicis spravne, to ti rekne jen fyzio, jestli spravne necvicis, nic se ti nespravi.
Jak dlouho jsi po porodu? Ten stav se muze jeste upravit, jsi-li mlada. Kolik porodu mas za sebou?
@salisa Je, tak to se pravdepodobne jeste spravi! Taky jsem byla po (tedy az tretim, ale rychlem a ctyrkilova dcera) porodu vydesena a dr. me v sestinedeli uklidnoval, at nepanikarim, ze se to vytahne a porovna a taky ze jo
Chce to cas. Jsi strasne kratce po porodu.
@salisa ahoj, můžu se zeptat jak jsi na tom delší dobu po porodu? Vytáhla se děloha trochu časem? Mám podobný problém..