Prolaps (pokles) dělohy a léčba laserem

53
25.2.18 14:22

Prolaps (pokles) dělohy a léčba laserem

Máte někdo prosím zkušenost s léčbou poklesu dělohy laserem? Cvičení nepomáhá, po plastice se stav prý vraci, odstranění dělohy vzhledem k tomu že kojim taky není ideální řešení :(. Začínám být zoufalá, prolaps mi zpusobuje bolesti v kříži, zacpu, časté. moceni atd ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
25.2.18 14:47

Laser ti vazy s dělohou nahoru nevytahne, takže bych tomu nevěřila. Doporučuji mít děti, dokud chceš a po setech s tím jít na operaci…

• Citovat
  • Upravit
25179
25.2.18 15:02

Píšeš, že kojíš - zřejmě je to stav po porodu, porodech..Seš si jistá, že rehabilituješ správně? Ono je cvičení a cvičení, je velký rozdíl v pojetí a výsledku. Zašla bych za kvalitním fyzioterapeutem. Odstranění dělohy má spoustu rizik, bála bych se.
laser ti na tento typ problémů nepomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
25.2.18 15:06

Jestli cvicis spravne, to ti rekne jen fyzio, jestli spravne necvicis, nic se ti nespravi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6463
25.2.18 16:09

Jak dlouho jsi po porodu? Ten stav se muze jeste upravit, jsi-li mlada. Kolik porodu mas za sebou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
25.2.18 16:55

@majdula1 první porod a mám 3tydny po

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6463
25.2.18 18:20

@salisa Je, tak to se pravdepodobne jeste spravi! Taky jsem byla po (tedy az tretim, ale rychlem a ctyrkilova dcera) porodu vydesena a dr. me v sestinedeli uklidnoval, at nepanikarim, ze se to vytahne a porovna a taky ze jo :palec: Chce to cas. Jsi strasne kratce po porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.5.19 09:12

@salisa ahoj, můžu se zeptat jak jsi na tom delší dobu po porodu? Vytáhla se děloha trochu časem? Mám podobný problém..

• Citovat
  • Upravit
53
15.5.19 10:44

Rok a čtvrt po porodu stav bohužel stále stejný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
15.5.19 11:14
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.5.19 11:15

@salisa To mě mrzí. A jak moc máš dělohu a čípek dole?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100