Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, jsem už zoufalá, poslední měsíc mám proleželou matraci, ale novou si nechci kupovat, protože během dvou, tří měsíců podědím celou postel po rodičích, kteří se stěhují do baráčku a budou mít nové vybavení.
Spím na patře, matrace je položená na zemi, nemám ani postel s roštem, kvůli výše zmíněnému důvodu nechci pořizovat.
Z nynější matrace mě záda bolí neuvěřitelně, budím se stopadestkrát za noc a občas se nemůžu ani poradně nadechnout, protože se mi nějak skřípnou žebra nebo co.
Neměl by někdo nějaký nápad, co s tím?
za každou radu moc díky!
P. S. Už jsem ji i otočila, pomohlo na jeden den.
Můžeš si zkusit jen koupit nějakou tu 5cm přistýlku na to.
Ale osobně bych ti doporučil si jít koupit matraci přesně pro sebe a tu pak dát do té postele, jelikož dost často i ty poděděné matrace stojí už dost za prd. Zvlášť pokud to nebyla nějaká extra kvalita. Takže abys teďka 3 měsíce netrpěla a pak zjistila, že tu matrac musíš stejně koupit.
Leda v té prolezenine něčím podložit. Aby si za ty 2-3 měsíce neskončila nekde na rehabilitaci, obstricich atd.
Já bych koupila novou matraci, která pak půjde dát rozměrově do té poděděné postele. Takhle si akorát tak zhuntuješ zdraví
@Cenarius na tu podědenou se moc těším, spala jsem na ni několikrát a je skvělá, hodně vysoká, tvrdší, je cca. 6 let stará a jedna stála přes 30 tisíc, takže toho se nebojím, tu už znám ![]()
Ale určitě rozumím jak to myslíš, nějaká na míru by byla určitě nejlepší řešení, jen nemám úplně finance na takhle drahou srandu a kdybych kupovala, tak bych chtěla nějakou podobně kvalitní.
Noo, to jste mě moc nepotěšili, i když teda samozřejmě souhlasím, že je to pitomá situace
zvážím tedy pořízení nové.
No, pokud má ta matrace, co ji budeš dědit, 6 let, tak je to taky ideální doba na výměnu… Kup si novou, nějakou levnější, třeba z Lidlu nebo Jysku, čekat ještě přes 2 měsíce je dlouhá doba..
Abych se budila 150× za noc a skripala si zebra, to si fakt kup nějakou prozatímní levnou, ale vic vyhovuhici…necim si pohnes a budes lazar a lecit si zada pul roku.
@foxtauri píše:
Ahoj holky, jsem už zoufalá, poslední měsíc mám proleželou matraci, ale novou si nechci kupovat, protože během dvou, tří měsíců podědím celou postel po rodičích, kteří se stěhují do baráčku a budou mít nové vybavení.
Spím na patře, matrace je položená na zemi, nemám ani postel s roštem, kvůli výše zmíněnému důvodu nechci pořizovat.
Z nynější matrace mě záda bolí neuvěřitelně, budím se stopadestkrát za noc a občas se nemůžu ani poradně nadechnout, protože se mi nějak skřípnou žebra nebo co.
Neměl by někdo nějaký nápad, co s tím?za každou radu moc díky!
P. S. Už jsem ji i otočila, pomohlo na jeden den.
Jdi na ty dva tři měsíce do hotelu ![]()
@foxtauri můžeš si koupit přistýlkovou matraci něco takového
https://www.dormeo.cz/…tami-comfort?…
No já bych asi spala radši rovnou na zemi. Pokud nechceš kupovat nějakou náhradní.