Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ne.
Pokud chceš něco vědět, tak se ho zeptej. Podle odpovědi poznáš, jestli lže a něco tají.
Tak se ho zeptej, s kým si pořád vypisuje, i na záchodě. Pokud tak věříš svojí intuici, tak z jeho odpovědi poznáš, jestli ti lže. Nesnizila bych se k tomu partnerovi smirovat v telefonu. I když něco najdeš, nebudeš to na něj moct vytáhnout, aby se to neotocilo proti tobě.
@Anonymní píše: Více
Když bys případně něco našla, máš promyšlené jak s tím naložíš?
@Silverine247 píše: Více
To je k ničemu…
Znáš to… Zatloukat, zatloukat, vypisuje a vyvolává teď už asi jen z práce, ba jsem k tomu už doma dostkrát měla výtky…
Už jsme na toto téma spolu něco řešili.. a nic, takže asi rozchod
@Anonymní píše: Více
Intuice ti napovídá, že je něco špatně, a asi to tak bude. Nikdo nechodí s mobilem úplně všude, to dělá ten co něco tají. Když se ho zeptáš, tak je jasný že ti nic neřekne, ale jeho reakce dost napoví.
Teď se stalo, že někam šel, jen kousek za barák, nechal mobil v koupelně, česala jsem se a dívala na něj… A přemýšlela… Najednou se rozvrátily dveře a prej, zapomněl jsem mobil a to si šel jen pro věc kousek vedle baráku do boxu a zpět…
Ne. Nikdy bych partnerovi podobným způsobem soukromí nenarušila. A ookud by to partner udělal mně, byl by to pro mě důvod k rozchodu.
Ani sebeblbější pocit tě neopravňuje k tomu šmejdit někomu v soukromí.
@Tayen píše: Více
Ani za cenu toho necítíte se jako totální blbka, která je dokolečka obelhávaná?
Ahojky lidi,
nikdy jsem to nikomu za dobu mého života, na dění a společné domácnosti neudělala, ale najednou mám ve vztahu pocit, že tam bude něco co vidět nechci… Takovej ten vtíravej pocit, že se i tu tady něco nesedí… Musím přiznat, že moje intuice, ať už je to na jakékoliv téma téměř nikdy nezklamala… Šli by jste do toho? Ale jak ho získat, když s ním sedí i na hajzlu? Počkat až usně a podstoupit to riziko, že ho otevře oči a vy nad ním budete stát? Mám to nechat plavat, nebo vymyslet strategii, jak se ho zmocnit?