Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, jdu si sem pro názor. Mám asi půl roku kamaráda. Přešlo to v kamarádství s výhodama ale nejde tam jen o sex. Rozumíme si, výlety, grilovačky, filmové večery. Vidíme se každý víkend. Já se zamilovala, když jsme o tom mluvili tak mě řekl že on ne a že mě víc dát nemůže, že předchozí nepovedené vztahy ho vždycky tak položily že se bojí to zase zažít a už važný vztah nechce. Je nám spolu moc dobře a vidím že se mnou chce trávit čas. Mám tomu dát ještě šanci a čas?? Jenže se vedle něho trápím tím že já chci a on ne. Je tady někdo kdo to zažil a nakonec ten vztah dali dohromady??? A jak dlouho to trvalo než jste se dali dohromady??
Urcite ne, kasli na nej. Chce sukaci kamosku, nikoliv vztah se vsim vsudy. Ztracis s nim cas.
Ne. On s tebou jenom zabíjí čas a nudu a řeší si sexuální potřeby. Má nějaké koníčky, kterým se pravidelně věnuje (ne, že o tom jen mluví)?. Mám takového kolegu. Ten má vždycky nějakou, se kterou tráví pravidelně čas, protože nemá ten čas trávit s kým. Ta nějaká cokoliv zorganizuje, on tam jde nebo jede s ní. Když jí to přestane bavit, protože se vztah nikam nevyvíjí, tak od něj odejde a on si najde zase jinou. Jeho iniciativa a ochota investovat a mít vztah je silně blížící se nule, akorát to jak které jak kdy dojde, že on jenom zabíjí čas.
Tak ho zkus lépe popsat, co je to zač a jak žije (co říká a cos zatím viděla na vlastní oči)
Žije sám ale jen o sex mu nejde, hodně krát jsme vedle sebe jen spali a nic nebylo jen jsme byli přitulení. Spíš se přikláním tomu že je se mnou aby nestrávil čas sám. Ale je vidět že je mu se mnou dobře a chce se dal potkavat.. Zajímalo by mě jestli je tady někdo kdo to měl podobně a nakonec se dali dohromady. Kamarádka mě říká že to chce čas aby pochopil ![]()
Ne, ztracis jen čas. Až si jednou najde nějakou, se kterou “to” tam fakt bude, půjde do toho naplno a ty budeš porad jen kamarádka. Ale jo, potulit se s tebou potuli i tak a prespi vedle tebe klidně taky, tihle typci jsou takoví. Jestli ti to stačí…
a kdoví, jak moc kamaradsky je a kolik těch kamarádek vlastně má.
On se vyjádřil naprosto jasně. Vztah nechce. Čemu nerozumúš na jasném NE? ![]()
@Trdlo10 píše: Více
No ne. Jestli je to podobný typ jako ten můj kolega (ale znám i další, ale jeho z nich nejlépe), tak jim nejde o sex každou noc ani o vztah, jen zabíjí čas. Co v tom chceš měnit? Co mu má dojít? Třeba je takový ze své pohodlnosti. Co ti řekl o svých předchozích vztazích konkrétně? Že ho položily? Jakože si myslel, že pri své minimální aktivitě s nimi dožije, ale ony chtěly víc a on zas musí hledat trubku, co chce jen to minimum?
Nespoléhala bych na to, že mu něco „dojde“ - co? Láska k tobě?
Zároveň bych to ale ani neukončovala, užívej si to, že je ti s ním dobře, ale nemysli na něj jako na svého přítele a že spolu budete do smrti smrťoucí.
Scházej se s ním takto, než se objeví někdo jiný, kdo o vážný vztah stát bude.
Měla jsem chlapa - kamaráda s výhodami, u kterého jsem taky pak pomýšlela na něco víc (nebyla jsem vyloženě zamilovaná, ale prostě mi připadal fajn). On teda vůbec. Pak to celé vyšumělo.
Dneska si zpětně říkám, že naštěstí, že to s ním žádná sláva nebyla, měl kolikrát i blbé kecy, žil život, který by mi dlouhodobě nevyhovoval (a žije tak dodnes). Jsem ráda, že je to dávno pryč.
Cha! Nasla som videjko a nemusim sa rozpisovat.
https://youtube.com/…/rg7cZ0pcb3o?…
Je to po anglicky a kraasne, jednoducho vysvetlenee. A hovori tam presne o tebe, tvojej situacii.
Však on ti to řekl a víš na čem jsi, jak to má, teď je jen na tobě, jak s tím naložíš.
Jeden to po mně chtěl taky.. bylo to pro mne velmi ponižující a bolestné, vydržela jsem to jen pár měsíců… Je to ztráta času. Láska buď je, nebo není. A on tě nemiluje. Je mi líto. Ukonči to sama kvůli sobě. Drž se.