Vztah/kamarád s výhodami

Napsat příspěvek
Velikost písma:
106491
7.8.25 09:49
@Veselej kluk píše: Více

No to si teda nemyslím ani omylem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106491
7.8.25 09:50
@Lucy75 píše: Více

Třeba je zamilovaná aspoň ona :D
Já myslím, že pokud ten vztah přetáhne nějakou dobu trvání, tak tam nějaké city být musí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
7.8.25 09:57
@Trdlo10 píše: Více

Co aby pochopil? Že má koupit krávu, když má mléko zadarmo? Tu krávu si prosím nevztahni osobně. :kytka: Spíš ty potřebuješ pochopit, že on nemá žádný důvod něco měnit a řekl ti to dost jasně. Neztracej čas, než jednoho dne potká nějakou, do které se nebude „bát zamilovat“ :roll: a tobě řekne, že ti přece nic neslibil, tak co jako.

• Citovat
  • Upravit
13971
7.8.25 12:40
@jasperka2 píše: Více

Můžeš mít pravdu, nejlepší by bylo se ho na to zeptat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.8.25 14:53

Ahoj, byla jsem kdysi v podobné situaci.
Moc Ti rozumím, já si s ním taky rozuměla jak ještě s nikým. Ale přesně jako u Tebe, taky říkal, že nechce vztah, protože má špatné zkušenosti z dřívějška, že má málo času a víc mi dát nemůže…
Ale já byla zoufalá, zamilovaná a ráda aspoň za něco. Nakonec se mi přestal ozývat, prý nemá čas. Nakonec mi teda přiznal, že si našel přítelkyni.

• Citovat
  • Upravit
Silverine247
7.8.25 15:01
@Anonymní píše: Více

To je bohuzel mnohem castejsi vyvoj situace nez happy end, kde si typek, co navic otevrene rekl, ze vztah nechce, najednou neco UVEDOMI. Je to hnus, taky jsem si necim podobnym prosla, i kdyz u nas byly trochu jine okolnosti, nez ze by se bal zamilovat, pry psychicke problemy, kde mi nemohl nic slibit… ale na suk mu bylo dobre, i kdyz vedel, ze mi ublizuje. Snad uz ses z toho oklepala. :hug:

• Citovat
  • Upravit
24
7.8.25 15:16
@rencina píše: Více

Zakladatelka: vím že mám teď růžové brýle ale tohle mě potěšilo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
7.8.25 15:20

Jestli cekas, ze se to zmeni a z niceho nic k tobe zahori laskou, tak ne, nezahori. To co ma, tak mu to vyhovuje, jinak by chtel prece neco jineho. Az to skoncis, tak mozna v tu chvili zahori, ale to je presne ten druh citu, ktery stejne nechces.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.8.25 16:14
@Silverine247 píše: Více

Už je to nějakou dobu, ale opravdu jsem se z toho už oklepala, i když to bolelo šíleně. Nejhorší bylo, že jsem se mu snažila vyhýbat, abych na něj nemusela myslet, ale co čert nechtěl, začala jsem ho potkávat takřka denně - začal svou přítelkyni každé ráno doprovázet a měla podobnou trasu jako já. Takže několikrát týdně jsem ty dva viděla, jak se drží za ruce :zed:
Ještě když jsme se scházeli spolu, tak jsem mu vyprávěla, že mám vybraný dárek pro mámu k narozeninám, lístky do divadla. S mámou a ještě pár příbuznými jsme tam šli a koho jsem tam nepotkala? Ano, on a jeho přítelkyně šli na úplně stejné představení, ve stejný den a stejný čas. A ještě měli lístky koupené tak, že jsem celé představení na ty dva viděla :zed: Jo, náhoda je fakt blbec.
Už je to nějakou dobu a zjistila jsem, že se prý rozešli. V tu chvíli mi problesklo hlavou, že bych se k němu mohla vrátit. Ale ne, nikdy bych pro něho nebyla přítelkyně, jenom holka, se kterou byl, když se nudil.
Pak jsem byla dlouho sama a nechtěla nikoho. A teď konečně, našla jsem si prvního přítele v životě (předtím jsem nikdy s nikým nechodila, tamto bylo jen kamarádství s výhodami ze zoufalství). Konečně jsem poznala, jaké to je být opravdu ve vztahu. Bohužel naše cesty se za pár dní musejí rozejít, přitom spolu oba chceme stále být, ale přítelovi neprodloužili vízum a musí z ČR odjet. A já jen tak nemohu z ČR odjet, mám tu závazky. Navíc je to přes půl světa. Navrhla jsem mu, že bych za nějaký čas mohla zkusit v té zemi žít taky. Ale on mě od toho odrazuje, že tady v ČR je to neskutečně lepší, on musí emigrovat, protože nemá na výběr.

• Citovat
  • Upravit
1402
7.8.25 16:35

Ty si tady z toho všeho připouštíš jenom to, co chceš slyšet, a jenom na to reaguješ.
Dala ti tahle diskuze vůbec něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.8.25 16:42
@kyslík píše: Více

Ale tak jasně, že tohle by chtěla slyšet nejvíc. Respektive nejvíc by chtěla slyšet, že to někomu opravdu někomu vyšlo.
Nebyla jsem jiná. Teď možná ví, že to není, co by si přála (plnohodnotný vztah), ale pořád je to lepší než nic. A opustit ho za žádnou cenu momentálně nechce, protože je zkrátka zamilovaná. Kolik je takových ženských (ale i chlapů), kteří vidí, že to nefunguje, ale nechtějí protějšek opustit.

• Citovat
  • Upravit
Silverine247
7.8.25 16:51
@Anonymní píše: Více

Odkud je pritel, ze te odrazuje, aby ses prestehovala za nim? Jinak dobre, ze ses k tomu kamaradovi uz pak nevratila a uvedomila sis, ze by to nikdy nemelo cenu, akorat by sis zase nechala ublizit. Tady zakladatelka k tomu musi jeste sama dospet…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.8.25 17:00
@Silverine247 píše: Více

Přítel je z původem z jihoamerické země, tam se prý už vrátit nemůže. Musí emigrovat do USA, za zbytkem své rodiny. A pořád mě od toho odrazuje, že je to hrozná země, že prý mě má moc rád na to, aby dovolil, abych opustila ČR.
Já mu říkám, že bych to zkusit chtěla…no, je to takové otevřené, chceme být spolu, ale on tady zůstat nemůže a já fakt nevím, jestli to v USA zkusit.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky