Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím všechny.
Mám trápení, se kterým si prostě nevím rady a potřebují se z toho vypovídat. Jsem ženatý 10 let a máme spolu dvě děti. Žena je skvělá, stará se o děti, domácnost, chodí do práce, stejně jako já. Všechno tak nějak klapalo až na jednu věc - sex. Ta touha po ní z mé strany nikdy nebyla příliš velká, ale po tom, co otěhotněla, rozhodl jsem se, že se o ní a dítě postarám. Přišla svatba, druhé dítě a pak už to najednou začalo být těžší. Přemlouvat se k intimnostem, nebo si představovat někoho jiného…něco mi tam chybělo a najednou jsou to už tri roky, prišla do práce nová kolegyňe. Skoro stejně stará jako manželka, ne tak hubená jako manželka a já se do ní prostě zamiloval. Postupem času jsme se sblížili víc a víc, začalo to povídáním, pak byl firemní večírek a přišla první pusa. Pak už to mezi námi propuklo naplno jen bez sexu. Ten jsme si zakázali, ale samozrejme nás to k sobě táhlo. Letos se rozhodla to ukončit, nicméně se v práci pořád vídáme, nejde se tam nepotkávat, odejít z ní nemůžu, mám poměrně slušně placenou práci a rozvod s manželkou nechci proto, protože vím, že by jí to hrozně bolelo…nejsem na sebe hrd,, ani si nepřipadal jako nějaký macho, samec a nevím co všechno. Prostě se s tou novou ženou milujeme, víme to oba a nalhavame si, že to půjde potlačit. Ona samozřejmě má slzy V očích, kdykoliv dá manželka nějaký post na FB a já jí ho musím osrdickovat, jinak by bylo doma zle…manželce jsem miluju tě neřekl už dva roky, nové lásce za poslední rok asi 4×. Cítím, že ji milují celým svým srdcem, ale moje mysl je nastavena tak, že musím zůstat s rodinou. Rozvod bych si taky nemohl dovolit…je to strašně těžké. Promiňte, omlouvám se a děkuji za názory, ať jsou jakékoliv
Tak pokud tě manželka od začátku nepřitahovala tak proč jsi s ní spal a zbouchnul jsi jí? Další co se snaží ospravedlnit nevěru a nemá koule na to to přiznat
@Marcel86 píše: Více
Obavam se, ze se to stejne proflakne a rozvedes se. A ta druha by s tebou chtela byt, spalit mosty? Jestli ne, tak zmen praci.
A co chceš poradit? Rozvod odmítáš, změnu práce odmítáš…
Teď nejste šťastní nikdo.
Ona je taky zadaná? Děti? Chtěla by tě doma?
Myslím, že kdybys manželce řekl pravdu, že platonicky už dlouho miluješ jinou ženu a říkáš jí to, tak by to utla ona…
I když té pohádce „sex jsme si zakázali“ nevěřím…
(to žiješ jako zdravý 39letý chlap jako už dva roky v celibátu?? nebo se občas „doma přemůžeš?“ )
Příspěvek upraven 06.08.25 v 16:06
No, pokud máš manželku, co je háklivá na to, abys ji osrdíčkoval každý post, tak se připrav na peklo na zemi.
Jdi někam za roh a tam si nafackuj a dej na zadek.
Přečti si po sobě co jsi napsal ![]()
@ka2ka píše: Více
Ne, to ne, já vím,.že je to špatně, ze začátku se to s manželkou tak neprojevovalo, to přišlo později bohužel ten nezájem. V žádném případě se nechci ospravedlňovat, to ne…spíš, jak z toho teď ven?
@lilith1 píše: Více
Ta druhá je svobodná, ale miluje mě, řekla mi to a chová se tak ke mě. To člověk vycítí prostě tu lásku, ten cit…
@Marcel86 svobodná, 30+?? tak to vyřeší další mimísek a máš jasno
@Lucy75 píše: Více
Ano, to druhé, mezi mnou a kolegyni je to čistý cit. Fyzicky nás to k sobě táhne hrozně moc, ale ať to zní jak chce, sex prostě nebyl…s manželkou se občas přemůžu, dvakrát, třikrát do roka, ona mě miluje, sice jí to trápí, ale řekla, že se s tím smířila…
@Plmo píše: Více
Děkuju za názor…jakobych to sám nevěděl…už jsem zvažoval i nad tím, to ukončit…
@Marcel86 sorry, ale chováš se jak de-bil a srab. Nešťastné jsou obě dvě, kvůli tobě.
Má 32 ano…rodinu by chtěla, po ničem jiném netouží…
@Marcel86 píše: Více
Teď sí ale protiřečíš, přečti si první příspěvek…ta touha po ní z mé strany nebyla příliš velká… otěhotněla, o ní a o dítě se postarám, a teď najednou píšeš, že nezájem přišel později.
Jak říkám, nafackuj sí ![]()
to ano, zakladatel si neuvědomuje, že nešťastné jsou kvůli němu obě dvě.