Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Marcel86 píše: Více
Střídavá péče je tyden a týden. Jinak minimálně víkend.
Ale jde to…
Jsi.
Jediná rada? Život máš jen jeden a jiný nedostanes. Na smrtelné posteli lidé litují činů, které neudělali, ne těch, které udělali.
Stejně se s tou z prace dřív nebo později vyspíš a pak už to pojede samo, protože to bez sebe nedáte.
Vyřeší se to. Protože sex s láskou je naprosto jiný, než bez lasky.
Jistě. Tehdy to totiž byla volba - svatba nebo hanbinec pro svobodné matky ![]()
@Malá bobina píše: Více
Chtěl bych umřít, abych to nemusel. resit…zivot.je.jen jeden, to je pravda…o to víc mě bolí, že jsem kolegyni nepotkal.driv a za jiných okolností…přesto děkuji…za všechny názory, vlastně je mi jen hrozně smutno…z toho všeho, co jsem způsobil, myslel jsem si, že v těchto. letech už nic takového řešit nebudu…jakože zamilovanost
@PaníBovaryová s porodem u jeptišek, samozřejmě, protože bez svatby by to v Česku s dítětem v našem století fakt, ale fakt vůbec nešlo a měla by Kainovo znamení na čele na celý život ![]()
tvl, takový žvásty, by zasloužil nakopat do pr.dele, s. ráč a srab.. snad je to jen trolling.
Jinak by ho měly vykopat obě dvě, hned. To je horší jak Deník malého pose, routky.
Když už, tak má mít koule a vyřešit to. Ale on radši z milosti a soucitu 3× ročně opíchá svou vlastní ženu… Aleluja ![]()
@Malá bobina píše: Více
No ale to potom bude ještě horší přece, vždyť to budu z ní úplně hotovej, vím, jak a co.bych s ní chtěl. delat…lasku jsem zažil jen jednou v životě a je pravda, že sex byl. naprosto. fanozni, dodneška vzpomínám… teď je to podruhé a takhle pozdě a hlavně bych neměl…
On se ten čistý cit časem taky změní na stereotyp a povinnosti. Zamilovat se a být na obláčku umí kazdej. Umění je mít vztah s pratelstvim, respektem a dlouhodobou láskou. To není samo od sebe, na tom se musí pracovat. Manželka o sebe nepecuje, chodí rozcuchana v teplakach, nebo co? Ona tě ta nová láska za chvíli taky může omrzet.
@Lucy75 píše: Více
jo, přesně, Deník malého poseroutky, definovalas to
![]()
@Proto02 píše: Více
No, něco na tom bude. Když to tak vezmu, manželka moc. nikam. nechodi, nemá moc kamarádek, spíš ji musím nutit, aby někam. vubec šla, musím ji všude vozit, protože nechce řídit auto, max chodí ke. kadernikovi dvakrát do roka,…kolegyně se příliš nemaluje, je přirozeně krásná, má záliby, ke kaderníkovi chodí taky tak dvakrát do roka, ale chodí na nehty, sama vlakem, dobře vaří, je hodně samostatná, strašně mi to imponuje, líbí se mi to…já mám koníčků spoustu, a když jsem doma, pracuju kolem domu…
Jenže po tom sexu už na manželku doma nesahnes. A po spolupracovnici ho budeš chtít pořád… takže se to spustí samo.
Na druhou stranu… znám chlapa, co byl zamilovaný a po letech se pokorně vrátil domů, pro své srabactvi a šlape pod taktovkou nemilované manželky a i sex s nemilovanou manželkou dává. Prostě se zpátky přizpůsobil. Jenom kvůli své povaze. A kdo je nakonec šťastný? Vůbec nikdo.
Jjj, tikaji jí hodiny, tak potřebuje chlapa. A ty jí to žereš jako pitomec, prej city. Nezapomeň, že tohle si umí žena velmi dobře ošéfovat.
@Karamba2020 píše: Více
Pro tebe je to evidentně příliš. jednoduche…