Zamilovaný do jiné

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5113
6.8.25 21:26
@Marcel86 píše: Více

To kolegyni naprosto chválím! Naprosto rozumně se rozhodla, ze nebude dvojka, protože ví, ze se rozvádět nebudeš. Proto se s touto situací smiř a nech to být.
Manželku doma uspokojis, když je potřeba, kolegyni nenabízís nic, kromě citů.
Takže jsem pro to, zůstat doma, když na změnu nemáš.
Nic jiného tady poradit nemůžeme.
A třeba nakonec kolegyne odejde z vaší prace, protože to pro ni bude jediné řešení, jak se z toho dostat.
Pak bude vše vyřešeno samo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
6.8.25 21:28
@Kfětoslava píše: Více

Přesně jak píšeš…jednou jsem jí řekl, že vím, že když zůstanu s rodinou, budu toho později litovat…že jsem vyměnil správnost za lásku…díky za dokonale pochopení mého problému…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
6.8.25 21:31
@Malá bobina píše: Více

Podvědomě to.vim…mas. pravdu, ale boli to…i ona ji má…jen…myslel jsem, že čas to vyřeší, ale nějak proste jde to pomaleji, než bych si přál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
6.8.25 21:33

Takovy ubozak…co se schovava za same vymluvy a pozy a uplne nesmyslne kecy. Chudak ty obe zenske, tohle nikdo nechce doma…ty jsi nikdy nedospel a nevis co je to odpovednost. Nech tu kolegyni jit, ta si zaslouzi nekoho normalniho. Manzelka ta asi vi co ma doma po tech letech dobre. A ty si najdi terapeuta a res sve problemy a chovani s nim. Jen hrajes divadlo na kolegyni a doma jsi typicky zoufaly podpantoflak co touzi ale nema koule…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24851
6.8.25 21:33
:zed: správnost???
to, že manželku nemiluješ, spíš s ní jen ze soucitu a myslíš si, že vaše děti nevidí a nebudou věkem více a více vnímat chlad vašeho vztahu, nazýváš Správností??
jsi fakt ubohý.
Když jsem vyhodila ex za milenkou, ulevilo se naprosto všem, všem, všem. Ale to musí mít někdo v hlavě seřazené priority a to, co je právě v životě správné. Lhát roky vlastní ženě a být s ní ze soucitu a srabství a neochotě se dělit o výživné a péči o děti, rozhodně správné není. Konkrétně ty, jako srab a lhář, na toto slovo zapomeň. Není součástí tvého života.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5113
6.8.25 21:35

Víš, co je jediný problém? Ze se vidíte v práci. Dokud tohle bude, nic se nevyřeší pro nikoho. Jeden z vás musi odejít a předpokládám, ze to bude dřív nebo později ona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
6.8.25 21:35
@Lucy75 píše: Více

V klidu, neurazila si mě, prezentujes se tady sama svými výroky a slovníkem…já chtěl poradit co se sebou…ušetří si práci, opravdu jsem chlap, co.jen.potrebuje pokec a treba poradiť od někoho, kdo si nevím podobným prošel…já nemůžu zato, že všechny diskuze jsou na emiminu, tak kam jsem měl napsat???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
6.8.25 21:37
@Modrá Vlčice píše: Více

Si úplne mimo…nehral jsem na ni žádné divadlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5113
6.8.25 21:37
@Lucy75 píše: Více

Hele ja znam chlapa, co prohlásil přežívam, ale chovám se normálně. Vystihuje to zakladatele. Ti srabici opravdu umí doma žít, ze to nikdo nepozná. Umi se podridit a šlapat. Ja bych se na něj pro to nezlobila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14957
6.8.25 21:38
Život nám někdy přinese hodně těžké rozhodnutí. Jsem ráda, že s manželem jsme postavili vztah na velké zamilovanosti, ze které se potom dá čerpat i po letech, kdy vztah obrušují všední dny a starosti. Možná bych zvážila nějakou poradnu. Pokud zůstaneš s rodinou, bylo by fér, aby ses ponasnažil být tam celý, ne jen napůl
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5113
6.8.25 21:39
@Modrá Vlčice píše: Více

Přesně :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
6.8.25 21:39

Já myslím, že jsi beztak už u kolegyně klesl a tudíž tady není už co řešit..čekala, Ty jsi pořád nevěděl…není to jednoduchá situace, v ktere jsi :think:…ona pochopila, že jsi podpantoflac a tím to pro ni haslo, ukončila to, už nejsi v jejich očích to, co viděla na začátku.
S manželkou zůstaneš napořád…nebo do doby, než si ona najde někoho jiného, bůhví zda na sex už někoho jiného nemá :think:.
Nebo myslíš, že najdeš třeba za 5let někoho dalšího jako je kolegyně, do které se zamilujes a budeš s ní šťastný?🤔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
6.8.25 21:40
@Malá bobina píše: Více
mluvila o tom…hned na začátku, že nejspíš odejde…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
6.8.25 21:41
@Kralikcek píše: Více

Ne, nemyslím,.už opravdu nechci…žádný další takový vztah…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24851
6.8.25 21:42

@Malá bobina vím, co tím chceš říct.. ovšem já bytostně nesnážím lži, přetvářky a manipulace, a to právě on dělá… takže mi zvedá tlak :mrgreen: ale tak je to zábava, uklidňuju se tím, že to třeba celé není pravda..
pracuju 32let v mužském kolektivu a pokud mají chlapi tento druh problému, ještě jsem nezažila, aby psali na e-mimino :mrgreen: maximálně tak na amatéry :mrgreen: řeknou to kámošovi, jdou si pokecat na pivo, řeší to chlapsky prostě…
tohle celé je divné… ale i když připouštím možnost, že je to pravda, tak je o to větší srab a ponižuje to obě ty ženy. Co na něm vidí, netuším, asi ta změkčilost a hluboký pohled :mrgreen: když už ne vpich… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí