Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Marcel86 píše: Více
To kolegyni naprosto chválím! Naprosto rozumně se rozhodla, ze nebude dvojka, protože ví, ze se rozvádět nebudeš. Proto se s touto situací smiř a nech to být.
Manželku doma uspokojis, když je potřeba, kolegyni nenabízís nic, kromě citů.
Takže jsem pro to, zůstat doma, když na změnu nemáš.
Nic jiného tady poradit nemůžeme.
A třeba nakonec kolegyne odejde z vaší prace, protože to pro ni bude jediné řešení, jak se z toho dostat.
Pak bude vše vyřešeno samo.
@Kfětoslava píše: Více
Přesně jak píšeš…jednou jsem jí řekl, že vím, že když zůstanu s rodinou, budu toho později litovat…že jsem vyměnil správnost za lásku…díky za dokonale pochopení mého problému…
@Malá bobina píše: Více
Podvědomě to.vim…mas. pravdu, ale boli to…i ona ji má…jen…myslel jsem, že čas to vyřeší, ale nějak proste jde to pomaleji, než bych si přál…
Takovy ubozak…co se schovava za same vymluvy a pozy a uplne nesmyslne kecy. Chudak ty obe zenske, tohle nikdo nechce doma…ty jsi nikdy nedospel a nevis co je to odpovednost. Nech tu kolegyni jit, ta si zaslouzi nekoho normalniho. Manzelka ta asi vi co ma doma po tech letech dobre. A ty si najdi terapeuta a res sve problemy a chovani s nim. Jen hrajes divadlo na kolegyni a doma jsi typicky zoufaly podpantoflak co touzi ale nema koule…
Víš, co je jediný problém? Ze se vidíte v práci. Dokud tohle bude, nic se nevyřeší pro nikoho. Jeden z vás musi odejít a předpokládám, ze to bude dřív nebo později ona.
@Lucy75 píše: Více
V klidu, neurazila si mě, prezentujes se tady sama svými výroky a slovníkem…já chtěl poradit co se sebou…ušetří si práci, opravdu jsem chlap, co.jen.potrebuje pokec a treba poradiť od někoho, kdo si nevím podobným prošel…já nemůžu zato, že všechny diskuze jsou na emiminu, tak kam jsem měl napsat???
@Modrá Vlčice píše: Více
Si úplne mimo…nehral jsem na ni žádné divadlo…
@Lucy75 píše: Více
Hele ja znam chlapa, co prohlásil přežívam, ale chovám se normálně. Vystihuje to zakladatele. Ti srabici opravdu umí doma žít, ze to nikdo nepozná. Umi se podridit a šlapat. Ja bych se na něj pro to nezlobila.
@Marcel86 píše: VíceŽivot nám někdy přinese hodně těžké rozhodnutí. Jsem ráda, že s manželem jsme postavili vztah na velké zamilovanosti, ze které se potom dá čerpat i po letech, kdy vztah obrušují všední dny a starosti. Možná bych zvážila nějakou poradnu. Pokud zůstaneš s rodinou, bylo by fér, aby ses ponasnažil být tam celý, ne jen napůl
Já myslím, že jsi beztak už u kolegyně klesl a tudíž tady není už co řešit..čekala, Ty jsi pořád nevěděl…není to jednoduchá situace, v ktere jsi
…ona pochopila, že jsi podpantoflac a tím to pro ni haslo, ukončila to, už nejsi v jejich očích to, co viděla na začátku.
S manželkou zůstaneš napořád…nebo do doby, než si ona najde někoho jiného, bůhví zda na sex už někoho jiného nemá
.
Nebo myslíš, že najdeš třeba za 5let někoho dalšího jako je kolegyně, do které se zamilujes a budeš s ní šťastný?🤔
@Malá bobina píše: Vícemluvila o tom…hned na začátku, že nejspíš odejde…
@Kralikcek píše: Více
Ne, nemyslím,.už opravdu nechci…žádný další takový vztah…
@Malá bobina vím, co tím chceš říct.. ovšem já bytostně nesnážím lži, přetvářky a manipulace, a to právě on dělá… takže mi zvedá tlak
ale tak je to zábava, uklidňuju se tím, že to třeba celé není pravda..
pracuju 32let v mužském kolektivu a pokud mají chlapi tento druh problému, ještě jsem nezažila, aby psali na e-mimino
maximálně tak na amatéry
řeknou to kámošovi, jdou si pokecat na pivo, řeší to chlapsky prostě…
tohle celé je divné… ale i když připouštím možnost, že je to pravda, tak je o to větší srab a ponižuje to obě ty ženy. Co na něm vidí, netuším, asi ta změkčilost a hluboký pohled
když už ne vpich… ![]()