Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Marcel86 píše: Více
Tak to se vám oběma teda strašně omlouvám, když je to celé úplně jinak.
@Malá bobina píše: Více
leda by měla ženské ego a kdyby jí řekl, že miluje jinou, tak to nedá.
Ale zde je to jinak, pokud se kolem věku 35 smířila se sexem 3× ročně, tak to bude trpitelka a rozvod chtít nebude. Tolik praví má životní zkušenost. Já bych ho vykopla s taškou z Jysku a zbytek soudně.
@Marcel86 píše: Více
Já ti klidně věřím, že kdybys byl v ohrožení života, tak bys byl schopný zabít. Kdyby byl v ohrožení života kdokoliv jiný, tak utečeš, ale sebe máš na prvním místě daleko před ostatními
jo, jsi srab ![]()
@Marcel86 Marceli, prosím tě, neber vážně předchozí názory, to je děs, co nenávisti se na tebe sneslo. Stalo se ti, co se přihodí během života mnoha lidem. Nejsi srab, naopak ses rozhodl pro těžší variantu fungovat, nerozbít rodinu, neublížit dětem. Bohužel to obnáší, že lásku milenky ztratíš, musíš ji nechat jít. Bude to sakra bolet, ale přejde to. Vím, že to nechceš slyšet, ale zázračná rada neexistuje a ty to stejně víš. Jsi jen zoufalý a nešťastný. A pokud to doma neudržíš, tak odejdeš, ale aspoň ses pokusil. Držím palce…
@Kameja píše: Více
@admin trolling - prověříme?
@Lucy75
Tento profil nemá s Marcelem co do činění a klidně prověřte. Tyto názory jsou tak strašně agresivní a zlé (proč proboha?), že jsem se k tomuto chtěla vyjádřit, toť vše.
@Kameja ano, a proto sis před pár minutami založila profil na Marcelovu obhajobu.
tak určitěěěěěěěě
![]()
a ano, nejsem na něj hodná, protože ať je to pravda či lež, žádná žena si nezaslouží takový život, lži, sex 3× ročně? to jako fakt? v 32-35? ale no tak…
@Lucy75 píše: Více
A nechceš to nechat spíš na jeho manželce, aby posoudila, jestli je nešťastná a už s ním nechce být a nebojovat za ni a její sexuální život?
@Lucy75 píše: Více
Lucy, zcela jistě jsi fajn holka a i chápu, že to v podstatě myslíš správně, ale Marcel se zamotal do této situace, což se může stát každému, chce ji řešit, neví jak, došel si o radu a dostane takový kartáč a takových nadávek. Nejdřív se musí rozhodnout a pak dělat další kroky, ne zmateně něco přetrhat, napáchat trápení všem a lepit rozbité.
Zakladateli, já tě chápu. Prožívám to samé. Nechápu, kolik nenávisti tady kvůli tvé diskuzi vzniklo. Na jednu stranu se tu řeší milenci a milenky jako by to bylo normální…, ale ty dostaneš nakladacku. Oni to vidí zjednodušeně, jako by to šlo fakt vyřešit lehce. On když člověk nechce nikomu ublížit a přitom nemůže léta dostat z hlavy jinou ženu (já muže) je to docela vysilujici. Já jsem se nezamilovala schválně, nechtěla jsem to, abych neublizila rodině a stejně jsem se tomu neubranila. Asi jako ty. Také je to u nás platonicke, bez sexu. A i bez sexu je ten cit strašně silný. Radu nemám… Jen v tom nejsi sám.
Já se taky přidávám, je nás víc co neví jak ven. Na jednu stranu doma partner, který je naprosto odlišný od vás a najde se někdo, kdo vás zajímá, ale už jsou doma děti. Nechcete ublížit ani jednomu, a tak ublížíte sobě. O mně to teda muž ví, vlastně jsme se hodně kvůli tomu první hádali a nakonec se smířil jak to mám, ale taky ho nechci zranit, že bych se s ním setkávala, máme to taky čistě platonicky a vlastně pořád nevím co dělat, nikdy jsem to nezažila, mám pocit, že musím, ale děti. A doma nám to často nefunguje.