Zamilovaný do jiné

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5113
7.8.25 16:50
@Anonymní píše: Více

A ten muž o tebe nemá tedy zajem? Je zadaný? Měli jste tedy něco spolu?
U zakladatele například je ZATÍM jediná výhoda, ze nedošlo ke styku. Ale bohužel došlo na polibek, takže ta touha o něco víc tam je a bude. A teď záleží na něm a na té kolegyni, co dovolí dal. Já říkám, když zakladatel nechce odejít z manželství, tak ať se ji naprosto vyhýbá, protože si z ní udělá jen milenku, a potom ať se připraví na další emocionální peklo v podobě vydírání a tlaků.
Teď o tom všem, co bude, rozhoduje jen zakladatel, nikdo jiný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13954
7.8.25 23:35
@TARONA píše: Více

Prostě jinak.
Může zkoušet flirtovat, bavit se s ní jako s „kamarádkou“.
Po „úspěšném“ flirtu spíš bude plánovat jak, kdy a kde, nebo jak to utnout, ale určitě hned nebude plánovat odchod od rodiny k ženě se kterou ani nic neměl.

A takových věcí je v tom úvodním příspěvku několik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1804
10.8.25 15:46

Tohle je přesně důsledek toho, když se s někým spokojíme a vlastně o něj nestojíme. Zaplatíme za to tím, že je pak obtížné jít za tím, koho skutečně milujeme. A leckdy za to zaplatí i ty děti. Věřím vám, že manželka je báječná ženská - jenom holt ne pro vás. Je škoda, že jste si to nepřiznal včas. A pokud ona ani nemá tušení o tom, že ji celý život vnímáte takhle, bude to pro ni velká zrada… Buď se znovu rozhodnete spokojit se s manželkou a vzdáte se lásky, anebo si aspoň jednou v životě půjdete za svým srdcem a risknete i možnost, že to nevyjde a zůstanete potom sám. Víc možností není… Představte si napřed, že jste přišel o manželku a pak že o tuhle novou ženu. Co je pro vás horší představa? Se ztrátou které z nich můžete spíš žít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
10.8.25 16:56

Začněte spolu spát a zbytek se vyřeší sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.8.25 18:09

@Tomatam taky jsem si říkala.. vždy to pomáhalo, ale přestává to fungovat.. mám to brát, že už mi líp bude samotné nebo s někým jiným? máme za sebou dost hádek a nedokážu odpustit sobě ani jemu a přitom mám nevyplněné touhy

• Citovat
  • Upravit
5113
10.8.25 21:18

Předpokládam, ze tohle byla rada pro zakladatele

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5113
10.8.25 21:18
@andiedvorakova píše: Více

Málokterý muž dokáže odejít z domu za hlasem srdce, proto tolik milenek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
11.8.25 07:39
@Kameja píše: Více

Děkuji. Za porozumění, je to. presne tak, jak píšeš…pár dní od tohoto kartáče už jsem to řešil s Irou(kolegyně)…za všechno jsem se jí omluvil, popřál ji štěstí, ale ta bolest v srdci co zůstala, neumím to ani popsat…jakoby mi vytrhli srdce z těla a každý večer od té doby mám slzy v očích, než jdu spát. Ira mi řekla, že pro mě zůstane oporou, ale já vnitřně cítím, ze dokud ji miluju, nemůže být pro mě pouhou oporou, protože v tom vždycky budu cítit víc, než ona. S manželkou jsme taky mluvili, o naší situaci. Asi zkusím terapeuta, protože bez cizí pomoci nevím, co mám dělat a utrápil. bych se. Opravdu jsem tohle všechno neplánoval. Než prišla Ira - láska, tak byl život mnohem jednodušší. Karty byly nějak rozdané, ale fungovalo to a najednou to nejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.8.25 07:51
@Marcel86 píše: Více

Myslím si, že si to zbytečně přiživuješ. Je potřeba přijít na jiné myšlenky a ne si říkat, že pro tebe skončil život. Problém je, že jí stále vídáš v práci. Nevím, proč by ti měla být oporou. Ty se od ní naopak potřebuješ co nejdříve odstřihnout, aby si mohl jít dál.

• Citovat
  • Upravit
43
11.8.25 07:54
@andiedvorakova píše: Více

Máte naprostou pravdu…jednou jsem v opilosti řekl, že jsem ji vlastně nechtěl a byla z toho tak zničená, bylo mi jí strašně líto. Pochopil jsem, že ji nemůžu opustit. Manželka není tak silná, jako Ira - kolegyně…a poslední vaše otázka…je strašné těžká, svým způsobem dokážu žít i sám, nepotřebují ženu, ale lasku cítím k Iře, my s manželkou vlastně žijeme jako spolubydlící, sama to říkala několikrát. Já ji mám rád, doma se doplňujeme, já se podílím na domácích pracích, mluvíme spolu co bylo v práci a tak, ale večer uléháme každý na svoji půlku postele a spíme až do rána. Vždycky když se na ni podívám, tak je mi to hrozně líto, co jí dělám, že by mohla být třeba s někým,.kdo ji opravdu udělám šťastnou…jestli jsem si z těch všech názoru něco vzal, tak to, že s Irou jsme to vlastně ukončili a teď uvidíme, co manželství, pokud to nepovede nikam, tak časem bude rozvod, to je jisté, ale s tím, že zůstanu sám, protože takovou láskou už nepotkám a Iře jsem řekl, že nechci, aby na mě čekala, i když mě to hrozně bolelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
11.8.25 08:00
Život jde dál,. neskončil, to je jasné, ale teď to prostě jen hrozně bolí a nedokážu myslet na nic jiného…ano, vídáme se v práci, ale zase ne tolik…oporou myslela, že když budu mít potřebu se vypovídat, nebo tak něco, tak můžu s ní, ale cítim, že to proste nejde a nejspíš ani nepůjde, je to špatný nápad.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.8.25 08:21
@Marcel86 píše: Více

Chce to si teď najít jinou činnost. Je krásné počasí, tak něco i večer podniknout, ať máš co nejméně času přemýšlet. A určitě se jí tedy nevypovídávat, tudy cesta nevede. Hlavně přestaň s tím, že takovou lásku už nepotkáš. To je nesmysl. Moc si jí idealizuješ. A manželka je ta špatná. Jen si to po sobě přečti. Ira jezdí vlakem, Ira je silná. Za pár let by to bylo totéž, co s manželkou. Jen už si to nepamatuješ. Všechno zevšední. Přečti si něco o zamilovanosti, člověk je jak na drogách. Zkus se podívat na manželku, co dělá a jak to dělá. Máte děti, takže taková idylka s Irou by to nebyla. Ona chce svoje děti a ty tvoje by tam jezdily s batůžkem. Přečti si tady, jak je to náročné a kolikrát i nemožné nějak rozumně řešit.

• Citovat
  • Upravit
352
11.8.25 08:40

Počkej, ty chceš odejít od ženy, se kterou je všechno super, až na sex, který moc často není kvůli babě, se kterou si tři roky koukáte do očí?
Hele a co když s ní nakonec ten sex, až k němu s požehnáním dojde, bude stát za prd :zed: A ta nová k tomu nebude umět třeba ještě ani vařit a žehlit košile :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
352
11.8.25 08:41

Hele a co jako skončilo? Vždyť ani nic nezačalo, vy si tři roky koukáte zamilovaně do očí a co dalšího spolu jako děláte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
11.8.25 09:11

Ja vím, vím, že máš pravdu…kolikrát si to sám říkám, že jsem jako ve snách, na obláčku idealnosti…sere mě to, protože jsem si vždycky říkal, že tohle se mě stát nemůže a najednou bum…nějakou roli možná hraje i fakt, že Ira je fakt krásná a manželka no, řekněme všední, i když jsem ji několikrát říkal, ať si zajde na nějaké ty nehty, vlasy, kosmetiku. Postavu má luxusní, jen kdyby o sebe víc pečovala, prostě nevím, když vezmu Iru, za ní se každý otočí ( i když postavu nemá takovou ideální jako manželka ), za mojí ženou ne. Nevím jestli je to důležité, ale podvedome to v té hlavě asi nějak něco říká…rozvod je až ta poslední varianta, i to už sme s manželkou řešili, ty problémy kolem…hlavně ty děti…za týden jedu na cvičení, potkám tam kamaráda z Ostravy, budu zavřený v lese a tam opravdu nebude čas přemýšlet. Horší až se vrátím a zase ji uvidím. Nevím, jak dlouho ta bolest bude trvat, asi do doby, než zjistím, že někoho má, pak to pro mě teprve bude ta pravá definitíva…asi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí