Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Marcel86 píše: Více
Jsi v těžké situaci. Měl jsi založen vztah z rozumu bez chemie a ono se to někdy může zhroutit právě z důvodu, jaký popisuješ - chemii pocítíš k jiné. Máš jen dvě možnosti - budeš dál charakter a zachováš rodinu nebo půjdeš za hlasem svého srdce. Obojí má svá rizika
ano, je to velmi jednoduché a je to scénář starý jak lidstvo samo
lidi se rozvádějí a ano, velmi často kvůli někomu třetímu,
nejsi jediný trpitel na tomto světě, ještě tě máme politovat, ne??
ale jo, děláš si srandu, protože normální chlap by jí za a) už dávno opíchal b) nevypisoval to na e-mimino,
navíc volba slov a sloh a styl je ženský.
@Lucy75 píše: Více
Sorry, ale žasnu nad tím, že nade mnou bys blila, ale nad krásnym kolegou z práce co strká ptáka do každé kurvy, slintáš jak háravá fena…není lepší než já, je to. naprosto stejnej čurak bez páteře a jeho žena je pekná krava, když jí to nevadí, sorry, ani tento vztah rozhodně není v pořádku…
To chápu, že tady píšou i chlapi, protože emimino vyjíždí na Googlu mezi prvníma, pokud člověk hledá nějakou diskuzi. A to, že ji neopíchal, je špatně?
@Marcel86
neslintám ani náhodou, mohl by být můj syn, spíš se tomu usmívám, je to jeho věc a věc jeho přítelkyně, on žije často s někým jiným, modelky a tak… rozhodně je transparentní, do milenek se nezamilovává a ve svém životě má daleko menší bordel než ty. Navíc nemá děti, což je dost podstatné pro to, co děláš ty.
A kecy o hárání si nechej, sám jsi poloviční impotent a už ti semeno leze na mozek.
@Malá bobina píše: Více
Sorry, neznáš mě, odvážné tvrdit o někom, koho neznáš, že je srab…kdybych byl. v ohrožení života, nemám problém zabíjet, ale tohle je prostě jiné…v tomhle.se prostě ztrácím…
S urážkami si začala ty…těžce nad věcí, tak vypicuju borca, co potrebuje poradit…impotent rozhodně nejsem, to že jsem kolegyni neopichal, abych použil tvuuj slovník. je pouze a jen proto, že jsem respektoval to, že nechtěla. byt moji. milenkou…to.je.jediny. duvod
Já zas třeba nikdy nezabiju, ale svuj nenaplněný partnerský život jsem vyřešit dokázala:)
@Malá bobina
ježiš, vůbec, jen si ho dokážu představit v barvách, já ho urazila, tak on se snažil urazit mne
ale takovým chudákům se to nikdy nepodaří, spíš se bavím.. asi napíšu zítra adminům o prověření IP
tipuju to na ženskou.
@Malá bobina píše: Více
Tak to gratuluju…já to mám hold jinak, partnerský život si vyřešit je mnohem. vetsi problém