Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den.
Dnes jsem zjistila že jsem těhotná. Měla jsem zpoždění, udělala si test. Jsem už v 5 týdnů. Jednoho syna už mám, je mi 32. Váham zda si druhé nechat nebo ne. Vztah mám skoro 11 let, ale v poslední pár dnů je to na bodu mrazu. Vůbec nevím jestli jít na potrat. Zřejmě spolu nebudeme.
Příspěvek upraven 05.08.25 v 18:33
Tak když jste spolu dovadeli bez ochrany, tak i přítel počítal s potomkem ne? Nebo jste oba takový ***?
*edit admin- smazaná urážka
Tak když spolu nebudete, tak chceš být sama s dvěma dětma? Co na to přítel?
@Holubicka22 píše: Více
no a proč je to na bodu mrazu, kvůli tomu těhotenství? U toho jste byli oba, ne. Ale teda jednorožec pobavil.
Omlouvám se, ale pobavilo…
zakladatelka píše o jednorožci a ty o potoku ![]()
@Monchichik píše: Více
On právě nic. Až mě to překvapuje, žádná reakce. Syn už je velký, bude mu 10 let. Vím, že by mi pomáhal ale.. finance, teď jestli se rozjedeme bydlením no je toho prefemnou hodně. Po dítěti jsem dlouho toužila a ono to přijde teď, když vztah je na rozpadnutí.
@Holubicka22 Tak proč se nechráníš, když je vztah na rozpadnutí?
No to si musíš rozhodnout sama jestli zvládneš případně uživit dalšího jednorožce pokud by jste spolu nebyli a nebo jestli dáš psychicky potrat.
Nebo to můžeš říct partnerovi a začnete pracovat na vztahu. Když spolu spíte a ještě bez ochrany tak to asi zas tak velkej bod mrazu není.
Ta krize je s námi asi 3 týdny a nevím, zda bych to psychicky dala. ( Potrat) Mám obavy, že bych pak k příteli zavrhla úplně.
@Monchichik píše: Více
Vztah na rozpadnutí je cca 3 týdny, bohužel jsou takové problémy ( nechci rozebírat) že nás to pravděpodobně rozdělí.
@Holubicka22 píše: Více
ano, bylo to vtipné, když sis to nezkontrolovala a napsala jednorožec. A někomu jinému to zřejmě zase přepsalo na něco jiného.
Mě opravdu fascinuje jak jsou ženy překvapené z těhotenství, když mají sex bez ochrany
a pak přemýšlí nad potratem ![]()