Rozpad vztahu a do toho těhotenství. Nevím, co si počít

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4164
5.8.25 18:40

3 týdny nejsou krize, podle mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3532
5.8.25 18:45

@Holubicka22
Hele vážně. Ja chápu že se ti to nechce rozebírat, chápu i tvé dilema. Ale moc už nechápu, co pak chceš od nás neznalých celé situace slyšet a na co se přesně ptáš. Neznáme tvé zázemí, zda bys táhlá sama podnájem, finanční situaci atd. Rozhodnutí zda jít do druhého dítěta bez partnera za okolností které znáš jen ty, je zcela na tobě a moc pak nevím co radit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32200
5.8.25 18:47

@Holubicka22 No tak to musíš vědět ty, jestli budeš schopná se postarat o dvě děti sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36079
5.8.25 18:56

Tři týdny máte krizi a už je rozchod na spadnutí? Jezis to bych byla rozvedená už asi 20×.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
5.8.25 19:14

Jste spolu 11 let a nefunguje něco 3 týdny a vy se chcete hned rozcházet? Těžko radit, kdyz nevíme o co jde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20917
5.8.25 19:22
@Jazmine píše: Více

Ty vole :D já jsem ten překlep tam vůbec neviděl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32200
5.8.25 19:26

@Cenarius já chvíli přemýšlela, co tím chceš říct :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8847
5.8.25 19:49

11 let chces z fleku zahodit kvůli ani ne měsíci, kdy mate krizi? To bych musela byt rozvedená uz několikrát… my jsme meli krizi snad dvouletou a jak jsme rádi, že jsme ji zvládli. I nas to hodně posunulo. Doporučuju pracovat na vztahu a nezahazovat ho pri první neshode. Pokud se nestalo neco obzvlášť hrozného, to si posuď sama. Na potrat bych pri druhém diteti, v zajištěné a jinak fungující rodině nešla. Ale to mame taky každá jinak. A taky k tomu ma co říct ten chlap.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3835
5.8.25 21:14
@Holubicka22 píše: Více

Jéžiš, tři týdny jsou hovno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
5.8.25 21:17
@Karamba2020 píše: Více

Přesně tak. Uvazovat o reálném rozpadu rodiny po 3t nějakých problému? Nechapu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
5.8.25 22:14

No…promluvila bych si o tom doma. Tři týdny to není nic. Záleží oč jde. To mivame také. Teď byla krize celý červenec. Hodně práce, já samá nocni, neměli jsme na sebe čas. Byla jsem z toho unavena, otrávená. Rozhodně ale ani jeden z nás neuvažoval o rozvodu. Třeba to půjde ještě spravit. Já bych to úplně nezahazivala navíc pokud jde o další dítě. Když spolu spíte, nebude to asi tak hrozná krize.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elielieliii
6.8.25 04:07

Syna máš, proč uvažuješ nad dalším dítetem které navíc zkomplikuje a ovlivní nejen nyní tvé rozhodnutí ohl. vztahu s partnerem? Když se dostaneš do pozice single matky, s desetiletým dítětem a miminem…máš svůj business nebo specializovaný job? Pokud ne, jak chceš děti a sebe živit v případě rozchodu? Těhotenství, porod, péče o malé dítě…to je záběr pro ženu i při ideálním zázemí, ale v případě skřípějícího vztahu ho to spíše pohřbí.

• Citovat
  • Upravit
13237
6.8.25 06:15

Nevíš, co si počít, ale ty už jsi počala…Pokud očekáváš rozpad vztahu, tak bych potrat zvažovala. Píšeš, že synovi je už 10 let a že by ti pomáhal. On nemá ale s pomocí suplovat partnera, je to dítě a není to jeho zodpovědnost. Co finance? Další dítě v tvém případě vnímám jako velkou komplikaci. Plánuješ zůstat sama, bez jiného partnera? Ve 32 asi ne… Vadí mi nezodpovědnost ohledně překvapení z těhotenství ze sexu bez ochrany - tohle prostě v dnešní době jde ovlivnit. Pokud si dítě necháš, zkomplikuješ tím život sobě i oběma dětem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33872
6.8.25 06:40

Jste spolu 11 let, teď je krize 3 týdny a už to vypadá na konec vztahu? My nevíme co se u vás děje, ale jestli to tak opravdu je, tak zvládneš sama dvě děti? Proč se nechráníte, když to u vás je jak to je? teď jsi těhotná, vztah na houby a nevíš co dál. Chlap na těhotenství říká co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2812
6.8.25 06:53

Mas byt ve svem vlastnictvi? Jestli ano, dite si nech, polud chces. Jestli ne, tak ani omylem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí