Zamilovaný do jiné

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5113
6.8.25 21:43
@Marcel86 píše: Více

Ano, věřím, že odejde. To totiž jiné řešení nema. Ty zůstávas doma a kolegyně chce rodinu. Takže se připrav.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
6.8.25 21:43
@Kfětoslava píše: Více

Děkuji za povzbudivá slova…nad tímhle opravdu mám nad čím přemýšlet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5113
6.8.25 21:45

Však žádný už takový nikdy nezazijes, to se neboj. O tom je to celé totiž. Přijdes svou nerozhodnosti o životní lasku a zbude už jen manželka. Neumím si představit kolikrát se člověk zamiluje takovým způsobem, jednou v životě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
6.8.25 21:45
@Malá bobina píše: Více

I tobě děkuji, si přímá, kritická, ale slušná a celkem si trefila.i.moje a hlavně její pocity…moc děkuji, já něco zkusím, něco jsem promýšlel, ale chtěl jsem prostě poradit, co z toho použít, teď to můžu dát dohromady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
6.8.25 21:48
@Malá bobina píše: Více

Máš pravdu, je to.moje životní láska, to jsem si jistý, prostě to cítím…a přesto ji musím. nechat jít… žít život jaký si zaslouží…já musím zkusit zvrátit krach doma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
6.8.25 21:52

Ano, muj znamy si timhle prosel. Roky tahal milenku za nos, licil jak doma nemiluje, je tam taky jen z povinnosti a kvuli diteti co mj bylo plnolete :)… milenka pochopila ze tento pan i prez profesionalne presvedcive proklamace a chozeni k terapeutovi je zoufaly podpantoflak co se jen vymknul kontrole sve manzelky. On moc chtel ale situaci by resil max sezenimi u psychologa kde miloval probirat sve detstvi a sebe misto svych realnych problemu. A vis jak dopadl? Milenka ho poslala do haje, zacalo se kolem ni tocit x panu a znamy se zhroutil „jak mu to mohla udelat kdyz ji taaaak miloval“… vubec mu nedoslo ze je jen profesionalni lhar a zoufalec co dopadl presne jak se choval. Manzelka asi o milence vedela a ted ho mj kontroluje o to vic, ma pekne kratky retez a nemuze nic = je to proste podpantoflak co mele o povinnosti pro rodinu. Ted lituje ze u terapeuta roky ztracel cas zvanenim o nicem misto pojmenovani a reseni a vyreseni realneho problemu. Je pozde a uprimne, tohle si chlapec opravdu rozhodl uz pred lety sam ze to tak bude. Jen by nemusel porad vymyslet vymluvy o rodine, povinnosti a spravnosti kdyz vlastne jen nemel koule na nic a jo, byl pohodlny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1396
6.8.25 21:52

Marceli, bohužel ses odkopal… svými reakcemi. Takového chlapa žádná nechce, sorry. Nechováš se jako chlap, kterému by se dalo věřit. Ta milenka tě asi do postele ani nechce, jen tě má v záloze kvůli tomu, že shání otce pro své dítě. A manželka, no, těžko říct. Psal jsi, že se „smířila se sexem 3× ročně“. Asi taky pro ní žádné terno. Prostě ten chlápek, který nějak zbyl a vyšel. Promiň. Z tvých myšlenkových pochodů mám husí kůži. Ty to ale nějak o sobě víš, jinak bys nebyl tam, kde jsi. Asi jen bereš, co se dá a hlavně na tu jistotu, viď. Abys nebyl sám. To je strašně vtipné, být v manželství, kde to není ono, ale myšlenka na rozvod a být sám jaksi nepřišla. Dokonce se strašně bojíš rozvodu i přesto, že máš „možnost“ skočit do jiného vztahu.

Příspěvek upraven 06.08.25 v 22:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
6.8.25 22:00
@Lucy75 píše: Více

Ano, konkrétně kolegyně se zamilovala do toho, že muž jako já dokáže být citlivý, protože normálně si od lidí držím odstup, že umím naslouchat, což u mužů jako já prostě nebývá zvykem, na první pohled mě takhle nikdo netipuje…já zase pracuju 20 let ve smíšeném kolektivu a v práci mám víc kámošem, než kámošu…nicméně můj nejlepší kamarád je teď na dovolené…nebudu ho otravovat na dovolené…jo a pivo nepiju, nikdy mi nechutnalo, piju rum a slivovici když už…je to dostatečně chlapské pití? Přetvářka lež, ano, ale manipulace ani náhodou, to.ja s lidmi nedělám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
6.8.25 22:00
@Lissima píše: Více

Ano, z tohoto cisi cire zoufalstvi nebyt sam… A sorry, nevim co chces napravovat doma nevim, manzelka fakt vyhrala terno, borce co na ni tak nejak zbyl… hrozne takhle zit ci spise prezivat. Chudak i manzelka. Tebe nelituji, ty jsi mel sanci cokoliv zmenit, mluvis o lasce a pak z povinnosti udajne zachranujes. Tak to ani nahodou, jsi jen nedospely clovek co se boji cokoliv zmenit a hlavne ty jistoty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
6.8.25 22:04
@Lissima píše: Více

Ne, to se pleteš…mě by nevadilo být sám. Kdyby žena přišla. s rozvodem, respektoval.bych to, věděl. bych proč…a o kolegyni myslíš uplne špatně, tam si úplně vedle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
6.8.25 22:07
@Modrá Vlčice píše: Více

Proboha jaké pořád jistoty? O jakých jistotách mluvíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
6.8.25 22:15

Jo aha, takze dalsi kdo ceka na manzelku az to rozsekne za nej, protoze on sam na to nema a jeste k tomu trpi ale soucasne se klepe co kdyby se to manzelka dovedela… Jsi opravdovy jackpot pro vsechny zeny.. bud jsi chlap a pujdes za svou laskou a doma reknes pravdu. Mozna budes s kolegyni stastny. Nebo ne. Ale aspon to zkusis kdyz doma udajne uz nic neni. Nebo holt cekej dal a at trpi ostatni. Fakt jackpot. Co nikdo soudny vyhrat nechce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5113
6.8.25 22:25

Však ano, děláš jenom to, na co máš koule, nic víc:)
A ano, kolegyně z toho vyjde nejlépe a tak to má být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5113
6.8.25 22:28
@Modrá Vlčice píše: Více

To je přesně ten, o kterém jsem psala, ze takový případ znam. Pres kopírák, doslova. Ten stáhl po letech taky ocas a je doma. Na víc neměl. Zahodil pro „rodinu“ životní lásku.
Je možné, že takových je fakt vic???:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5113
6.8.25 22:30

Však ano, mY jsme pochopili, ze chces, aby to vyřešila manželka:)
Ale nepotěšim tě, pokud te má ráda a nic ji s tebou nechybí, pak to ona opravdu nerozsekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí