Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Marcel86 píše: Více
Ano, věřím, že odejde. To totiž jiné řešení nema. Ty zůstávas doma a kolegyně chce rodinu. Takže se připrav.
@Kfětoslava píše: Více
Děkuji za povzbudivá slova…nad tímhle opravdu mám nad čím přemýšlet…
Však žádný už takový nikdy nezazijes, to se neboj. O tom je to celé totiž. Přijdes svou nerozhodnosti o životní lasku a zbude už jen manželka. Neumím si představit kolikrát se člověk zamiluje takovým způsobem, jednou v životě.
@Malá bobina píše: Více
I tobě děkuji, si přímá, kritická, ale slušná a celkem si trefila.i.moje a hlavně její pocity…moc děkuji, já něco zkusím, něco jsem promýšlel, ale chtěl jsem prostě poradit, co z toho použít, teď to můžu dát dohromady
@Malá bobina píše: Více
Máš pravdu, je to.moje životní láska, to jsem si jistý, prostě to cítím…a přesto ji musím. nechat jít… žít život jaký si zaslouží…já musím zkusit zvrátit krach doma…
Ano, muj znamy si timhle prosel. Roky tahal milenku za nos, licil jak doma nemiluje, je tam taky jen z povinnosti a kvuli diteti co mj bylo plnolete
… milenka pochopila ze tento pan i prez profesionalne presvedcive proklamace a chozeni k terapeutovi je zoufaly podpantoflak co se jen vymknul kontrole sve manzelky. On moc chtel ale situaci by resil max sezenimi u psychologa kde miloval probirat sve detstvi a sebe misto svych realnych problemu. A vis jak dopadl? Milenka ho poslala do haje, zacalo se kolem ni tocit x panu a znamy se zhroutil „jak mu to mohla udelat kdyz ji taaaak miloval“… vubec mu nedoslo ze je jen profesionalni lhar a zoufalec co dopadl presne jak se choval. Manzelka asi o milence vedela a ted ho mj kontroluje o to vic, ma pekne kratky retez a nemuze nic = je to proste podpantoflak co mele o povinnosti pro rodinu. Ted lituje ze u terapeuta roky ztracel cas zvanenim o nicem misto pojmenovani a reseni a vyreseni realneho problemu. Je pozde a uprimne, tohle si chlapec opravdu rozhodl uz pred lety sam ze to tak bude. Jen by nemusel porad vymyslet vymluvy o rodine, povinnosti a spravnosti kdyz vlastne jen nemel koule na nic a jo, byl pohodlny…
Marceli, bohužel ses odkopal… svými reakcemi. Takového chlapa žádná nechce, sorry. Nechováš se jako chlap, kterému by se dalo věřit. Ta milenka tě asi do postele ani nechce, jen tě má v záloze kvůli tomu, že shání otce pro své dítě. A manželka, no, těžko říct. Psal jsi, že se „smířila se sexem 3× ročně“. Asi taky pro ní žádné terno. Prostě ten chlápek, který nějak zbyl a vyšel. Promiň. Z tvých myšlenkových pochodů mám husí kůži. Ty to ale nějak o sobě víš, jinak bys nebyl tam, kde jsi. Asi jen bereš, co se dá a hlavně na tu jistotu, viď. Abys nebyl sám. To je strašně vtipné, být v manželství, kde to není ono, ale myšlenka na rozvod a být sám jaksi nepřišla. Dokonce se strašně bojíš rozvodu i přesto, že máš „možnost“ skočit do jiného vztahu.
Příspěvek upraven 06.08.25 v 22:44
@Lucy75 píše: Více
Ano, konkrétně kolegyně se zamilovala do toho, že muž jako já dokáže být citlivý, protože normálně si od lidí držím odstup, že umím naslouchat, což u mužů jako já prostě nebývá zvykem, na první pohled mě takhle nikdo netipuje…já zase pracuju 20 let ve smíšeném kolektivu a v práci mám víc kámošem, než kámošu…nicméně můj nejlepší kamarád je teď na dovolené…nebudu ho otravovat na dovolené…jo a pivo nepiju, nikdy mi nechutnalo, piju rum a slivovici když už…je to dostatečně chlapské pití? Přetvářka lež, ano, ale manipulace ani náhodou, to.ja s lidmi nedělám…
@Lissima píše: Více
Ano, z tohoto cisi cire zoufalstvi nebyt sam… A sorry, nevim co chces napravovat doma nevim, manzelka fakt vyhrala terno, borce co na ni tak nejak zbyl… hrozne takhle zit ci spise prezivat. Chudak i manzelka. Tebe nelituji, ty jsi mel sanci cokoliv zmenit, mluvis o lasce a pak z povinnosti udajne zachranujes. Tak to ani nahodou, jsi jen nedospely clovek co se boji cokoliv zmenit a hlavne ty jistoty…
@Lissima píše: Více
Ne, to se pleteš…mě by nevadilo být sám. Kdyby žena přišla. s rozvodem, respektoval.bych to, věděl. bych proč…a o kolegyni myslíš uplne špatně, tam si úplně vedle…
@Modrá Vlčice píše: Více
Proboha jaké pořád jistoty? O jakých jistotách mluvíš?
Jo aha, takze dalsi kdo ceka na manzelku az to rozsekne za nej, protoze on sam na to nema a jeste k tomu trpi ale soucasne se klepe co kdyby se to manzelka dovedela… Jsi opravdovy jackpot pro vsechny zeny.. bud jsi chlap a pujdes za svou laskou a doma reknes pravdu. Mozna budes s kolegyni stastny. Nebo ne. Ale aspon to zkusis kdyz doma udajne uz nic neni. Nebo holt cekej dal a at trpi ostatni. Fakt jackpot. Co nikdo soudny vyhrat nechce
Však ano, děláš jenom to, na co máš koule, nic víc:)
A ano, kolegyně z toho vyjde nejlépe a tak to má být.
@Modrá Vlčice píše: Více
To je přesně ten, o kterém jsem psala, ze takový případ znam. Pres kopírák, doslova. Ten stáhl po letech taky ocas a je doma. Na víc neměl. Zahodil pro „rodinu“ životní lásku.
Je možné, že takových je fakt vic???:)
Však ano, mY jsme pochopili, ze chces, aby to vyřešila manželka:)
Ale nepotěšim tě, pokud te má ráda a nic ji s tebou nechybí, pak to ona opravdu nerozsekne.