Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Marcel86 píše: Více
ježíš, ty seš srábotka
nejvtipnější by bylo, kdyby tě manželka kopla do zádele a při první kopulaci s novou by jsi selhal a ta tě kopla do zádele taky, ty cite
![]()
Byla bych fér a s manželkou vztah ukončila. Ne s dětmi, ale s manželkou.
Víš jak tohle dopadne. Kolegyně někoho potká. Proč by na tebe proboha v jejím věku čekala když ty se rozvádět nechceš/nemůžeš. A manželka u té bude stačit aby na ni někdo mrknul a tím jak ty jí nedáváš lásku tak si namotá lehce. Příjdeš o obě. Obě jsou nešťastné oběma to časem dojde, že za to nestojíš.
Kdybyste s tou kolegyní spali, tak nejsi v takový tenzi a rozhodovalo by se ti líp.
Co když tě sice teď přitahuje, ale v posteli si nebudete rozumět, tak máš vyřešeno.
Ahoj, přehlížel si signály, které tě doběhly. Doma chybí touha k sexu s manželkou, ale s kolegyní jsi taky ještě nespal. Abys neměl za chvílí stejný problém s kolegyní. Zamilovanost je stav, který jsi měl posilovat s manželkou.
Teď už se ti bude blbě napravovat vztah s manželkou, když jsi myšlenkami jinde. Pokud jsi ta kolegyně, tak ti dle mého neříká úplnou pravdu. Pokud je to pravdivý příběh, tak se vzpamatuj a nepokračuj v něčem, na co nemáš.
Doporučuji si zajít k terapeutovi srovnat si myšlenky, protože buď se rozvedeš nebo budeš tahat za nos všechny kolem sebe.
Buď chlap a rozhodni se. Buď to utni a změň práci abys tu svojí krasotinku už nikdy neviděl a řeš vztah se ženou, kterou už máš, nebo rozveď a pak si buď s tou druhou.
Takhle ubližuješ rovnou dvěma ženám ![]()
Tak si s ní jednou zap:)rcej, až dostaneš, co chceš, tak tě to přejde.. manželka to jednou přežije.
@Náměsíčná píše: Více
Vlastně si to takhle v podstatě přeju. Bylo.by to nejlepší řešení. Kolegyně už vlastně řekla, že nechce byť ta druhá, že mě miluje, ale že to nezvládá a že chce rodinu. Já to chápu, nejsem sobec, ale srdce prostě…nevím, nemůžu bez ní být, každý den na ni myslím, ráno, i večer…ale vím, že máš pravdu…jen si to nechci přiznat. Popravdě kdyby s někým byla manželka, bylo by mi to jedno, ale ta kolegyně…jen pomyšlení na to, že by mohla.byt s někým jiným mě rve na kusy…
@Lucy75 píše: Více
Za 1. nechápu, proč někdo žije s někým koho nemiluje a drží to pro děti. Dřív nebo později k sobě přitáhne, co mu chybí.
2. Zajímalo by mě, jak se da pracovat s někým, koho miluješ a držet se.
3. Jsi srab a podpantoflak. Ale takových chlapů je bohužel plno.
@PaníBovaryová píše: Více
A co jsem měl. tenkrat dělat??? Měl. jsem ji nechat samotnou s dítětem??? Ano, byl jsem naivní, myslel jsem, že se něco změní, že to přijde nějak prostě časem, ale časem to bylo spíše horší…
@Malá bobina píše: Více
1.) protože nechci děti vídat jednou za měsíc
2.) velmi, opravdu velmi těžko
3.)srab ano, to.jsem, to si uvědomuju velmi dobře, tohle je pro mě příliš těžká situace, nedokážu jak se říká zmáčknout spoušť…
@Malá bobina píše: Více
Kdyby to.bylo.tak.jednoduche…jen. proste říct…bojím se reakce, jaká bude, pochopí to, bude hystercit, vyhrožovat??? Jsem celkem klidný člověk,.ale kdyby začala vyhrožovat něco o sedření z kůže a že děti neuvidím, tak vybuchnu. Pochopím. vztek, ale v rámci nějaké normálnosti