Vztah/kamarád s výhodami

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5113
7.8.25 17:13
@Anonymní píše: Více

Jako promiň, ale zjisti si přístup Trumpa k migrantům. V USA to tedy výhra určitě nebude. Je třeba se vzdělávat a ne říkat věty do větru, obzvlášť, když se to týká takového rozhodnutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.8.25 17:22
@Malá bobina píše: Více

Ale on to ví, že USA je hrozná země. Vůbec se mu tam nechce, už přede mnou i plakal, ale nemá na vybranou, tady v ČR zůstat nemůže. V USA bude bydlet u matky a otčíma. Je mu to fakt líto, moc by chtěl zůstat tady, ale nevyšlo to.
Já mu navrhla, že ze dne na den se odstěhovat nemůžu, ale chtěla bych to v USA zkusit s ním (i když vůbec nejsem naivní a nevěřím, že je to tam ideální). Ale on sám mě od toho odrazuje, ať radši zůstanu v ČR, kde se máme dobře.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.8.25 17:51
@smile_xxx píše: Více

No, to právě ještě 100 % vymyšlené nemám. Zatím jsme o tom mluvili jenom teoreticky a sama vidím, že to jen tak jednoduché nebude. Tady v ČR už mám zkušenosti s prací z domova, online. Tak jsem si říkala, že teoreticky bych mohla pokračovat s prací z domova (reálně by bylo jedno, že jsem v USA, ne v ČR). A pokud bychom finančně nevycházeli (straší mě tím, jak je v USA všechno drahé), tak bych si našla nějakou brigádu třeba v mekáči.
Já umím makat, při studiu jsem se musela živit sama, podpora z rodiny nulová, měla jsem i více brigád při studiu, jednu dobu to bylo i padesát hodin týdně.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.8.25 18:15
@Trdlo10 píše: Více

Ach jo, tohle už je snad smutná tradice. Všichni ti tu píšou, že je to ztráta času. Ostatně, co brání nezadanému muži, aby to s tebou alespoň zkusil? Nic. Prostě nechce. A co udělá zakladatelka? Chytne se jediného pomateného příspěvku z celé diskuze. Ženo, není na co čekat, on se vyjádřil jasně. A co by mu mělo dojít? On má všechno, co potřebuje, sex, příjemnou společnost a víc nechce, alespoň s tebou ne. To tobě by mělo dojít, že to lepší nebude. Měla by ses na to vykašlat a odejít středem.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.8.25 19:02

To je mi jasné, že bych si tam musela sehnat pracovní povolení. A můžu se zeptat? Opravdu na práci z domova potřebuji být fyzicky v ČR, kde mám smlouvu?
Ano, ve smlouvě jsem vždy vyplnila adresu. Ještě předtím než jsem poznala přítele jsem si pohrávala s myšlenkou, že bych třeba rok zkusila žít v zahraničí, jelikož bych nebyla pracovně vázaná na místo. Vždyť práce bude hotová a je jedno, jestli za počítačem sedím v Praze, v Brně nebo třeba v New Jersey.
Omlouvám se zakladatelce, že plevelím její diskuzi.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.8.25 19:27

Tak jsem se mrkla do své smlouvy a mám tam prostě napsané, že probíhá online. Sídlo je v Praze, já bydlím na Moravě.
Nemusí mě tam pustit ani jako turistu? No, to je pro mě novinka. Jo, přiznávám, že jsem se nikdy o USA moc nezajímala, ani o tom, jak se tam dostat. Zatím jsem se s přítelem domluvila, že tam můžu přijet příští léto na dovču. A prý, až uvidím realitu, jak je to tam hrozné, tak mě to odradí tam zkusit žít dlouhodobě.
Jinak přítel, pokud vím, žádné pracovní povolení nemá. Ale prý tam začne pracovat co nejdříve, ze začátku prý bude rozvážet jídlo. Takže mě překvapuje, jak popisuješ, jak je to těžké, jeho rodina už tam pár let žije a sehnat práci pro emigranty prý není až tak těžké, ale musí prý pracovat od nevidím do nevidím.

• Citovat
  • Upravit
7.8.25 19:30
@Justin Case píše: Více

To je tvůj ideál krásy? Co to má s pusou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6439
7.8.25 20:58

Lol dalsi takova naivni :) sakra vzdyt venku tik slunce nepali ne? Divne leto…ma te jen na sex, probud se kristepane…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6439
7.8.25 21:00

Aai vymen i kamaradku rovnou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
8.8.25 06:38

Ženy by nemali chodiť do kamaratstiev s výhodami mám pocit zväčša sa zaľúbia bez ohľadu na počiatočné presvedcenie, keďže sú tak naprogramované. Proste muž aj keď sa aj tuli chodí so ženou sem tam von absolútne vôbec nemusí byť zaľúbený a chcieť vzťah proste len rád môže tráviť čas a dotycnou pričom svoje presvedčenie kamarátstva nezmeni, ak sa nechce naozaj viazať, ale žena sa vždy namota pri takomto čosi časom. Ženská hlava proste funguje inak. Preto by mali byť asi zväčša väčšie hranice pri takýchto kamaratstvach zo strany mužov takže nejaké túlenie a ležanie a prílišné stretávanie by malo byť tabu. Lebo ide to do problémov často.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1807
10.8.25 15:10

Dát šanci čemu? Vždyť on to řekl jasně. Je mu s vámi fajn, ale za přítelkyni vás nechce. Ty řeči o tom, jak nechce žádný vážný vztah, klidně zapomeňte. Ve většině případů to není pravda, pokud ten člověk není bezprostředně po bolestivém rozchodu. Ale takový se báječně nebaví u filmových večerů… On vážný vztah samozřejmě nevylučuje, jen v něm nechce být s vámi. Kdyby měl byť jen podezření, že by se do vás mohl zamilovat, nechá si otevřený prostor a nehodí to hned do přátelství s benefity. Muži obvykle ví, co od vás chtějí a chovají se podle toho. Takže pokud řekne, že jste jen kamarádka, se kterou chce občas spát, tak mu to věřte. Absolutní většina mužů se nezamiluje jen proto, že si každý víkend štrejchne… Tu dohodu jste tu „porušila“ vy a vy si to na své straně musíte vyřešit. Za mě je na místě to úplně utnout, protože v jeho přítomnosti se té zamilovanosti těžko zbavíte a až vám oznámí, že si našel holku a končí s vámi on, ponesete to hodně špatně, protože si celou tu dobu budete krmit falešné naděje, že se to třeba změní a on se do vás nakonec zamiluje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1807
10.8.25 15:23
@Anonymní píše: Více

Pracuji s cizinci, kteří tu s našinci často navazují vztahy a že by ty vztahy přežily jejich pobyt u nás, je velmi vzácné. Většinou je problém v tom, že našinec nezapadá do jejich kultury a doma by to „neprošlo“. Takže oni tu do toho už s tím jdou, že to bude zábava na chvíli - akorát to teda obvykle zapomenou sdělit našincům, kteří tu pak smutní po někom, kdo už má kolikrát doma manželku nebo manžela a děti :) Co vám řekl, je absolutní kravina. Emigrovat jako jihoameričan do dnešních USA? Nenechte se vysmát. Zahrál si tu na telenovelu a vrátil se tam, kam patří. Tam už buď nějaká čeká, nebo tam v nejbližší době „vaše“ místo nějaká zaujme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí