Pronatal Teplice 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
43
29.4.12 09:03

Ahoj, no vidíš jak to letí, už to máš za sebou a to jsi měla takové obavy, nnic to nebylo viď :-) Hele a to mužeš po laparce hned na pokus? Vím že kamarádka mohla až po 3 měsících. To čekání je nejhorší, kéž by to šlo hned. Ale nějak si z toho už hlavu nedělam, určitě se to nikdy povede. Tak ti držim palce aby vám to taky vyšlo. Partnerovi nasaděj nějaké prášky a uvidíš že bude taky o.k. Tak zatím papa a určitě napiš jak jste dopadli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
29.4.12 11:56

No to jsem měla bobky šílený:-DNo nic to nebylo úplně v poho:)Ted mám zas bobky tahat stehy ale to je to nejmenší na tom všem:)No mě řekli v Pronatalu že až budu mít po laparce tak at prídu ted někdy v květnu, no a že se normálně naplánuje to umělko na červen a žádném ,,za 3 měsíce,, neřikali tak fakt netuším,jak to budu mít já,no uvidíme no, určitě ti dám vědet co mi řeknou až tam půjdu z propouštěcí zprávou a domluvit to umělko, jo a taky mi řekli ať vemu partnera že mu budou brát krev,jinak nic, takže počítám s tím že v červnu by mě mohli ,,oplodnit,, ale jestli se to prodlouží na červenec nebo srpen to už je jedno ne?heh, to už mě nazabije:)Čekám už 2 roky, snad mám to nejhorší za sebou, takže kdyby nedej Bůh se to vse prodloužilo tak už vydrzím:))No a ty jdeš kdy do Pronatalu?jsi ted tam nák ted objednána?nebo máš čas?:)papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
30.4.12 09:50

Ahoj, já jdu v květnu na třetí pokus tak pak uvidíme co dál. Ale snad by se tu už mohlo povést. Ono to tam jde docela rychle, ale pro mě je měsíc hrozná doba a pak zjistim že to uteklo raz dva, my jsme se snažili 3 roky a te´d už přes rok jezdíme do TP takže 4,5 let je docela dlouhá doba na snažení :-) Budu ti držet pěsti ať ti vše dobře dopadne!!!! Jinak já měla problémy s vyndaváním stehů, v pupíku mi to nějak nechtělo ven, tak mi to museli celý rozrýpat, ale nic to není, ber to tak, že teď už tě čeká jenom to příjemnější. Tak papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
30.4.12 13:15

Ahojky uz to mam za sebou stehyky byly ok :palec: Presne tak taky uz doufam, a myslim jen na to dobre :)tak uvidis treba se zadari tobe v kvetnu, me v cervnu a budem obe tehulky :pankac: taky se mej hezky, a klidne napis kdykoliv :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikule Martina
31.5.12 15:38

ahoj holky, tak si tak ctu vase prispevky a ja jsem na tom podobne… O mimco se snazime rok a 8 mesicu a je to hrozne na palici… Do Teplic jezdime od zari lonskyho roku a jsme z cesky lipy, takze jedna cesta nas vyjde na pet stovek, ale pro to aby se mimco podarilo bych dala vsechno. Chodime k Dr Lojkovi a je moc milej. Oba jsme podle lekaru zdravi, ale ani 2 IUI se nezadarilo. 11.5. Jedeme na konzultaci a taky chci podstoupit laparoskopii, abych vedela jestli neni spatne jeste neco a snad abysme i zvysili sance na dalsi pokus. Nevim jestli jit pak po ty laparce jeste na jedno nebo dve IUI nebo rovnou na umely… Taky jsme si s manzelem rikali, ze je divny, ze me udela ultrazvuk jen pred ovulaci aby kouknul na folikul a pak tesne pred IUI uz ne… Priste se ho musim zeptat, ale ja sem vzdycky tak nejak „mimo” ze mi to ani nemysli… Holky drzim obema pesti pro stesti!!! Mejte se. Martina

• Citovat
  • Upravit
119
31.5.12 19:07

Ahojky Martinko v prvni rade bych se chtela zeptat proc dojizdite tak daleko?V blizkosti vaseho mesta nic neni?A pak bych se zeptala rekli vam kde je problem proc se nedari?U nás je to kuli spatnym spermiim, jinak laparoskopie je skvela vec mas tak jistotu ze jsi zdrava bala jsem se jak cert krize a ted jsem rada ze jsem si podstoupila, a ze se miminko ,,vlozi,, do cisteho prostredi :palec:Me planovali hned po laparce umelko no ted pan doktor Lojka zmenil nazor a ze pry udelame posledni inseminaci a pak kdyz tak az umelko tak uvidime :roll: Taky drzim moc palecky a jsem rada ze jsi napsala, aspon se podelime o info :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikule Martina
5.6.12 10:05

ahojky, jezdime az do Teplic protoze jsme dostali od znamych doporuceni a bliz mame jen Liberec, a ten je „jen“ o 30km min… Tak je to uz celkem jedno… Jinak nam nerekli co nam je, takze asi nic. Manzel ma spermiogram naprosto v pohode, ja mela na zacatku spatnou bunecnou imunitu, ale tu mi pry vylecili, takze bychom meli byt zdravi… Nechapu proc nam to nejde. Prosim te, za jak dlouho po tom co jsi o laparce mluvila s doktorem na ni sla? Ja bych byla nejradsi, kdybych mohla uz v cervenci, ale nevim jaka (nebo jestli) je na to nejaka cekaci doba…a nevis jestli to delaji i primo v pronatalu? Me se do nasi nemocnice moc nechce, neverim jim.

Tak se zatim mej krasne. Ahooj M

• Citovat
  • Upravit
43
5.6.12 11:06

Ahoj holky, omlouvam se že jsem tu tak dlouho nebyla, ale abych řekla pravdu tak jsem neměla náladu. Ani druhý pokus se nevydařil, byla jsem docela v pohodě a řekla si že máme ještě poslední mražáčky, ale jak jsem přijela do pronatalu tak jsem se tam sesypala a nějak to nešlo zastavit, docela mi trvalo dlouho o tom mluvit. No hlavní je, že dneska jsem 4 den po poslední pokusu. Jsem doma a čekam jestli se to zadaří. Mam ale obavy protože jsem začala lehounce špinit, co jsem četla diskuze, tak prý se to stává že se mrňouskové zavrtávají, ale já mám strach aby to nedopadlo jako na poprvné že to bylo mimoděložní a musela jsem hned na operaci. Ale teď už k vám. Senorito, jsi šikula že jsi to takhle zvládla, myslela jsem na tebe a teď už sama vidíš že to nic nebylo, a můžeš dávat rady ostatním, to je moc fajn, že si můžeme říct co nás čeká. A tobě martí držim taky palce, laparka opravdu nic není, nejhorší je to čekání jestli to udržíš a než si můžeš udělat test. Musíme si držet palečky a doufat. Mějte se hezky a když budu moc tak se klidně ptejte a ráda poradim když budu vědět. Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
5.6.12 11:33

Ahojky,ja mam dneska druhy den po transferu,tak lezim a jeste budu lezet minimalne den.Bricho me trosku pobolíá tak uvidíme.Všem držim palečky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
5.6.12 20:53

Ahojky holky,Nikule:V pronatalu jsme se o laparce bavili 30 brezna to byl patek dali mi papiry a s tim sem musela ke sve gyndarce,jelikoz byl patek sla jsem k ni hned v pondeli, ta me objednala ke primari (gyn.oddeleni) do nemocnice kde i urcej datum nastupu,to me objednala hned na stredu,ve stredu jsem tedy byla u toho primare, vysvetlil mi podrobneji v cem operace spociva co mi budou delat a datum nastupu urcil na 23.4.2O12 a samotny zakrok probehl 24.4 takze od pronatalu do zakroku to trvalo nakych 24 dnu, zalezi asi i na tobe jak rychle si to vybehas a jak oni te objednaj,jinak jestli to delaji i primo tam to nevim :nevim: me poslali do nemocnice, tak se skus zeptat v Pronat vse ti urcite reknou :palec: Jinak Verky a Berunky drzim palecky at to klapne :hug: Já jsem dnes 5 den po insiminaci tak uvidime :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
6.6.12 08:21

Ahoj holky, tak to je fajn, že jsme skoro všechny po zákroku a čekáme společně, je to taky pro vás tak hodně dlouhé? Já už se zítra chystam do práce, ale samozřejmě opatrně, protože jsem včera malinko zašpinila a pobolívaj mě prsa, tak doufam že to neni náznak menses, to by mi jiblo :-) Jinak s tou laparskou si MYSLIM že jí v pronatalu nedělaj, ale za zeptání určitě nic nedáš. A řekla bych že je lepší ji podstoupit. Já se nato vyprdla a taky to tak dopadlo. Při prvním pokusu jsem skončila mimoděložně, takže hned do nemocnice v 5tt a laparku jsem měla za sebou, samozřejmě se potvrdilo že jsem měla srůsty ve vejcovodu a to byla ta příčina, ale asi né jediná protože ani druhý pokus se nám nepodřil. Tak uvidíme co teď. Všem vám držim palečky. Mějte se krásně!!! budete čekat 3 týdny na test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
6.6.12 14:05

Ahoj Verky ty jsi kolikaty den?dnes?mě řekli testovat za 14 dní tobě za 3 týdny?Jinak vůbec zatím nevím kdy budu testit jinak si nemyslím že by to vyšlo nic necitím tak jako ptedtím 2× nic.......takže já zázrak nečekáme spíš budu muset na to umělko:-)Jj laparoskopie je dobrá věc vse prohlídnou a mate pak jistotu že embryo zavedou do ,, čistého prostředí,,:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
6.6.12 14:53

Ahoj, já jsem dneska 6 den po transféru. Inseminaci jsem podstoupila 2× neúspěšně a myslim že jsem tím zbytečně ztratila čas. O penězích nemluvim :-) pro mimčo bych dala vše. Já na sobě něco pociťuju, ale mam oprvdu obavy že mi přichází menses, ale snad se to nepotrvdí. Mam podobné příznaky jako při prvním umělém pokusu, kdy to vyšlo ale mimoděložně… No uvidíme, zkusim testovat asi příští týden, ale řekli mi až za 3 týdny. Asi tím že mam tolik léků tak ten test nemusí být pravdipý..... tak držim palce a dej vědět jak jsi dopadla, papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
6.6.12 19:21

No moje insiminace uz je to taky 3 a cas tim neztracim protoze umeleho jsem se chtela chranit jak cert krize :cert: proste bych radsi kdyby to klaplo ted,usetrila bych si cas a bolest :roll: no ale uvidime no kdyz to nevyjde budu na nej muset :nevim: ja budu testit tak 15 tyho :dance: me bolej akurat prsa,ale to mam vzdycky z te injekce po ovitrelu co si picham pred IUI takze to nic neznamena ;) No jinak kdyz se citis tak jako pri prvnim tehu tak to trebas klapne ;) doufam v to :pankac: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
6.6.12 21:23

Jinak Holky nasla jsem uplne super dokument na youtube, o oplodneni, o tom jak vznika zivot nevim jestli se vam bude libit ale me moc :) I kdyz je to mozna malinko starší pride mi to moc pekně natočeny :pankac: tak kdyz budete chtit mrknete na to ;) ja uz to videla 2×,jednou sama a jednou dokonce s muzem byl ochotnej se na to divat heh :dance: http://www.youtube.com/watch?… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.