Pronatal Teplice 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Nikule Martina
15.6.12 14:58

Niki1406 - za IUI jsem neplatila nic - jen 30 Kč jako poplatek za ošetření… teď ve středu, když jsem tam byla na 3. IUI, tak jsem se doktora ptala, kolik IUI pojišťovna proplácí a bylo mi sděleno že ZATÍM je to neomezený. Jenže je nějaká díra v zákoně a tak naši milí politici prý chtějí zpoplatnit každé IUI…:-( což by teda bylo děsný - prostě podpora rodin ať už stávajících nebo plánovaných by byla absolutně na nule…

Senorito, drzim palce at tam mas poradky carky! Ja mela clearblue jednou, ale test byl negativni, takze nic ale kamaradka si ho kupovala a 2× ji vysel positivni (jednou bohuzel potratila) a pristi mesic bude rodit :-)
Ja mam doma testy z lekarny Doktor Max a asi normalka no… nedokazu urcit, protoze jsem nikdy zadnej test pozitivni nemela :?

Holky asi mam hodne blbou otazku, ale co to je KET? To je jako IVF?
A Verky, to jsi tedy za IVF platila 6.700? Nebo kolik jsi platila celkem? Dejme tomu za jeden pokus???

diky holky, hezkej víkend :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Niki1406
15.6.12 17:33

Nikule Martina…díky za odpověď. Jinak KET je embryotransfer nanukáčků :-)), takže podstupuješ IVF, pokud ti zbydou nějaká embryjka-blastocysty, tak si je necháš zamrazit a v případě neúspěchu ET rozmrazit a vložit do bříška. Celé je to jeden pokus IVF.

• Citovat
  • Upravit
Nikule Martina
21.6.12 12:50

Ahoj holky…

Very, Senorito, tak co? Jak jste na tom? Ja jsem hrozne zvedava a drzim vam palce. Ja bych mela testovat az pristi tyden, vcera to byl tyden od 3. IUI, ale nic necitim. Nespinila jsem ani me neboli prsa, nic… takze to asi zas nevyjde :-/

• Citovat
  • Upravit
119
23.6.12 07:58

Ahoj holky jak jste na tom? Já byla na utz a nejde nic videt musim jeste na dalsi v cervenci, takze mi tehu nepotvrdili ale zatim ani nevyvratili takze zadna slava :nevim: drzim vam palecky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikule Martina
2.7.12 15:41

No tak ja zas nic…uz mi konci ms a 18.7. nastupuju na tu laparku…co vy?

• Citovat
  • Upravit
5.7.12 11:22

Ahoj holky, všem moc držím palečky ať vám to vyjde. Já jdu na první konzultaci do Pronatalu 11.7. tak mám trochu strach. Já budu muset na umělé, protože jsem byla na operaci před 10 lety a museli mi vzít vaječníky, měla jsem tam srůsty, takže budu muset mít vhodnou dárkyni vajíčka a pak podstoupit umělko. Sice se u mě problém ví, ale mám z toho všeho trochu strach, jestli to nebudu mít třeba nějak složitější a tak. Mějte se moc krásně a napíšu zas :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
19.7.12 20:06

AHoj holky co noveho u vas?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikule Martina
26.7.12 09:03

Ahojky, ja jsem po laparce, za tyden dovca a pak se uvidi :-) bud jeste jedna inseminace, nebo rovnou umely. Jeste nevime. Kazdopadne laparka ukazala, ze jsem uplne zdrava. A co vy holky? Vyslo to?

• Citovat
  • Upravit
538
26.7.12 12:21

Ahojky holky, jsem tu nová a tak doufám, že nebude vadit když se k Vám přidám ;)
Máte někdo zkušenost s Pronatalem v Teplicích, ohledně informaci o ET? Včera jsem podstoupila odběr vajíček(celkem 10 z toho 6 dobrých).Bylo mi řečeno at dnes volám do laborky…tam mi bohužel jen řekli, že na ET mám přijít v pondělí ve 12.30hod…nic víc mi neřekli…jsem z toho dost nervózní :? Dostali jste nějaké informace ohledně embryí? Moc děkuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
26.7.12 22:23

Ahoj Nikule tak jsem rada ze to mas za sebou a ze jsi ok :palec: ted se urcite zadari :hug: Maca zkusenost z ET nemam, otehotnela jsem po insiminaci jsem 1O tydnu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
17.9.12 20:15

Holky máte některá skušenosti s vitamínama nosifol? Mě je dneska doporučila gynekoložka a za cca za 3 měsíce nás také čeká KET :-)! Nejsou zatim moc známé, ale prej by měli pomoc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
5.10.12 09:57

Ahoj holky, můžu se zeptat, jestli máte některá zkušenosti s KET, kolik jste platili? Zapoměla jsem se zeptat :zed:. Děkuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
27.10.12 09:54

Ahoj holky, tak já se tu s Vámi loučím. Nevyšel ani 3 pokus, který proběhl v květnu, ze začátku se dařil, ale pak začalo krvácení a už jsem byla v nemocnici, opět v 5týdnu se to podělalo a já musela pod narkózu na revizi, bylo to hrozné!!! Chytla se obě vajíčka, ale jedno bylo zdeformované a odcházelo a bohužel sebou vzalo i to dobré. Měla jsem pocit že mi i hráblo, ale řekla jsem si že život jde dál. Jsou to už 3 měsíce a s přítelem jsme se rozešli po osmy letech :-( ale co můžu dělat. Asi to tak mělo být a holt ani to mimčo nemělo přijít. Jen se modlim že s novým přítelem takové problémy mít nebudu. Jinak jsem Teplice navštěvovala rok a půl a celkově nás to vyšlo na 50.000,–Kč s lékama, odběrem vajíček, zamražením, rozmražením atd.....Ale bylo to moc krásné a nelituju toho. Jenom možná toho, jaký měli v Teplicích přístup. Ze začátku to bylo super a ani jsem tomu nechtěla věřit jak jsou příjemný a hodní!!! Když jsem se ocitla v nemocnici, tak doktoři nevěděli proč beru jaké léky, a volala jsem Lojkovi, ale neměl zájem se se mnou o něčem bavit a pani na recepci mi taky řekla, že nemají čas řešit něco po telefonu, ale já ležela v nemocnici na udržení a doktoři se bály mých léků. Když jsem se konečně po druhé dovolala Lojkovi, tak mi řekl že má pacientku a zavolá mi za chvilečku…už se mi neozval. To pro mě bylo hrozné, celý den jsem brečela protože jsem se bála že o mimi přijdu a taky že jo. Takže já mam takovou ošklivou vzpomínku na Teplice a vím že pokud bych to ještě někdy podstupovala tak navštívim Prahu. Byla tam i kamarádka a mají tam lepší metody. Mějte se moc krásně a ať se Vám daří!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
27.10.12 11:22

@verky Ahoj, to je mi moc líto. Držím palečky do života a neztrácej naději. Ta umírá poslední! Určitě to jednou vyjde!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
30.10.12 20:46

@verky ahoj. Ty jo to je škoda :,(. Já špatné zkušenosti nemám. Dvakrát jsem volala a vždy mi dr. volal zpátky a poradil :)! A fakt neztrácej naději, ono se to všechno povede :-)!!! Hodně štěstí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.