Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
No co si budeme povídat, ta nejjednodušší cesta je ta nejlepší
ale každej to máme jinak. Tak si představ, že jsem nevydržela a dneska ráno testovala… mam slaboučkýho ducha tak to zkusim za 2 dny jestli zesílí. Mam velkou radost ale taky strach aby to zas nebylo mimo nebo jenom duch z prášků. A jak jsi natom ty? Opravdu vydržíš do 15týho
já taky chtěla čekat aspoň do 14týho to by bylo přesně 14dní od transféru, ale to čekání je fakt děsné. Tak papa a ozvi se ![]()
Jo urcite to vydrzim do patnactyho
ducha? no toho ja taky mela jednou ale bylo to z prasku takze na duchy uz neverim heh
ale i tak kazdopadne preji at je to tehu
koukala jsi na ten dokument, pokud se na to nekdo podivate pistnete nazor ![]()
tak co holky? Jak jste na tom? Doufam, ze od nektere prijdou dobre zpravy!!! Drzim pesti pri stesti!!! Ja jdu zitra na 3. IUI a zaroven se jdu objednat na tu laparku,kdyby to zas nevyslo… Taky sem ted prvne dostala pregnyl, predtim jsem mela Ovitrelle ale to je asi jen proto, aby byla zmena. Jinak me docela videsilo, ze bych mela podepsat papir,ze v pripade nepruchodnych vajecniku mi je maji rovnou vzit…ufff… Doufam,ze bude vse v poradku.
Tak se zatim mejte a drzte se
ehm VYDESILO samozrejme… Pisu z mobilu, tak si to po sobe nectu, ale takovouhle hrubku hrubou to neomlouva… ![]()
Ja budu testovat 14 tyho,taky 3 IUI a s ovitrilem tak uvidime, no drzim palecky at laparka dobre dopadne,kam na ni pujdes?s tim podepisovanim pockej a domluv se s nima az v nemocnici poradí ti urcite ![]()
Ahoj Senorito, myslim na Tebe při zítřejším testováním Já mam // a krev také pozivitní ale až příští týden bude ultrazvuk a budu vědět víc. Takže jsem šťastné ale nechci to zakřiknout. A jak se máte vy ostatní? ![]()
Jeeeeeeee Verky jsem tak stastna že ti to vyslo fakt jo? no super
budu se za tebe modlit at ti to vydri a miminecko donosis, jee to je tak krásny
výdycky mi to dava nadej kdyz se to nekomu podari
no ja mam strach zitra zas citim že nic
no ale z tebe jsem nadsena kolikaty den ses testila? ![]()
Ahoj Holky, Verky
tak to je skvělá zpráva!!!
moc gratuluju a teď na sebe dávej pořádnýho majzla ať se mimi udrží!
Senorito co ty? Jak dopadl testík? Já jsem byla na IUI včera, takže testovat bych měla až 27.6., ale určitě to bude tak jak minulý měsíc, ten den to dostanu a půjdu na tu laparku, na kterou jsem objednaná na 18.7.
Holky držím vám oběma palce ![]()
Ahoj holčiny tak ja nasla jednu /a ducha
jenze nemuzu mit radost kdyz uz to tak jednou bylo a byl to zbytek injekce, no pristi tyden jdu na utz tak uvidime kez byy
Jinak drzim palecky Nikule at nemusis na laparku protoze budes tehule
Verky kdy jdes na ten UTZ? ![]()
Ahojky holky gratuluju k //
chtela bych s epoptat kolik jste platili za KET?
Ahoj na UT jdu příští týden a testy jsou zatím stále pozitivní, ale uvidíme. Jinak já za KET 6.700,–Kč Držim všem palce. Pa
Jo a holky testovali jste nekdy s clearblue digital chtela bych ho zkusit o cenu mi nejde jde o jistotu ale nevim zatim testim s mamatest 10 ![]()
Ahoj holky, mám dotaz k Nikule Martině. Prosím tě, kolik jsi platila za IUI v TP? Já jsem se teď dočetla a bylo mi potvrzeno, že IUI se počítá do pokusů IVF /lidově řečeno…je jedno, zda máš IUI nebo IVF/ a pak také, jaká jsi pojišťovna…děkuji.
Když tak mrkněte, holky, na odkaz, odkud jsem se to dozvěděla.
Našla jsem v jiné diskuzi toto…nemám slov k pojišťovnám.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď