Pronatal Teplice 2012

119
28.3.12 20:20

PRONATAL Teplice 2012

Ahoj Holky,maminky, vím že je tu spoustu diskuzi založena na tema ,,Pronatal Teplice,, ale jsou již staršího roku, nebo mají spoustu příspěvků, proto jsem založila nové téma na tento rok, pro nové snažilky :palec: nebo pro ty co mají s tímto centrem zkušenosti :pankac: Budu ráda za vaše příspěvky, názory, zkušenosti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
43
29.3.12 12:28

Ahoj, tak to je super. Máš nějaké zkušenosti s Teplickým Pronatalem? My tam jezdíme přesně rok, ale zatím se nám nedaří. Dnes jsem teda 7 den od transféru a začíná mě bolet břicho, tak nevim co se děje. Jeden neúspěch už mam za sebou a doufala jsem že to teď vyjde. A co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
29.3.12 16:11

ahojky, já tam chodím od listopadu 2011, a zatim jsem byla na dvou neuspěšnych IUI, ted planujem 3, a pak teprve umely, u nas má problem pritel má špatny sperie, jakej problem je u vás?Jsi spokojena s lekaři?My celkem ano :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
30.3.12 09:10

Ahoj, u nás jsme prý zdraví oba ale prostě to nějak nejde. Po dvou neuspěšných IUI jsme šli na umělko, který se podařilo ale bohužel mimoděložně takže jsem v 5týdnu musela na operaci a vzali mi vejcovod. Čekali jsme 3 měsíce na dalších pokus a dneska jsem 8 den od transféru, takže za týden si budu dělat test a uvidí se. Jsem ráda že jsme si nechaly zamrazit a nemusela jsem podstupovat injekční léčbu, ta pro mě byla hrozná a bolestivá. S doktorama jsem spokojená se všema, je vidět že toho mají hodně, ale vždycky si na tebe udělají čas a všechno s tebou proberou, jsou příjemný a ochotný. Já převážně chodim k Dr. Lojkovi a jsme spokojení ale jednu chvíli nás přijímala Dr. Rešlová a tady byla taky super, takže co se týče doktorů nemám žádný problém, což jsem ráda :-) A jestli máš nějaké otázky tak se klidně ptej, ráda poradim když budu vědět. Tak ahoj :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
30.3.12 11:32

Jee tak to mě mrzi že to na poprve nevyšlo ale tak snad to ted vyjde drzím moc palečky :palec: Jinak my jsme taky moc spokojení, mám prevážne pani doktorku Rešlovou, u toho pana doktora jsem byla 2× a dnes jsem dokonce, byla u náky jiny a ta ani nevim jak se jmenuje, no a veci se u me mají tak že se musim objednat na laparoskopii, a pak na červen mam naplanovany umely, mam strach na tu laparku, byla jsi na tom? :( :( a děkuji seš moc hodná že se mohu zeptat, že si o tom mužem takhle popovídat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
30.3.12 13:41

Já jsem na laparku nešla, protože jsme si řekli že tak i tak na umělko půjdeme, ale kdybych na ní šla, tak by mi zjistili že jsem měla srůsty ve vejcovodu, v kterém se pak uhnízdil plod, takže jsem tomu mohla předejít. Rovnou by mi ho odebrali, ale to neznamená že by se to muselo povést. Takže tohle rozhodnutí je opravdu na tobě, asi bych teď nato šla. Já jsem měla po operaci docela velké komplikaci, ale za týden byl klid a dneska už ani skoro nevidim jizvy a to je to 3 měsíce. Opravdu se tou laparoskopií ušetří jak čas a možná i peníze pokud ti zjistěj nějakou závadu. Tak pak dej vědět jak ses rozhodla a klidně se dál ptej. Od kud vůbec jsi jestli se můžu zeptat? Ahoj :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
30.3.12 14:52

Z Teplic a odkud vy? :) No jsem na ní doporučená no, že pry tak bude vetsi šance, a podivají se na pruchodnost, takze se v pondeli pujdu objednat i kdyz sem strachy bez sebe :oops: ale musim to zvladnout:)A kolik jsi platila?a jakou metodu ti delali?Mě budou dělat ICSI :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
30.3.12 15:56

To je dobře jen se objednej, opravedu tím ušetříš čas a možná i ty peníze. Ty jo my jsme zhruba za ten jeden pokus dali asi 30.000kč ale v tom jsou veškeré léky, injekce které jsem si musela píchat, odběr vajíček - to dělaj pod narkózou tak si taky doplácíš něco, pak jsme měli zamražení a ve finále rozmražení, takže finačně asi takhle. Kdyby jsi to chtěla vědět přesně tak dohledam doklady, mam to založené, ale oni ti sami dají ceník a zaškrnout ti vše co budeš podstupovat. Tak zatím pa a v úterý seber odvahu a jdi nato :potlesk: papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
30.3.12 16:52

Děkuji jsi hodná:)no mě řekli at si přpravíme 15 tisíc tak jsem zvědavá, jinak to dohledávat nemusíš oni mi sami ty pálky nadělej heh:)Jj určitě se v pondělí objednám ješte to VŠE prověří s partnerem ted je pryč služebně ale v neděli se vrací tak to probereme.A kde jsi byla na tom mimoděložním?tady v tp?jaký na tebe byly?právě nevím kam na tu laparku mám jít ale asi do Tp..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
31.3.12 14:16

My bydlíme kousek od Žatce, takže jsem byla na operaci v Žatci je to nejbližší nemocnice a byla jsem maximálně spokojená, doktoři i sestry na jedničku a fakt by si zasloužili platit zlatem :-) Určitě jdi v místě bydliště je to nejlepší. Držim moc moc palce ať to všechno dobře dopadne. Papa a hezký víkend :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
31.3.12 20:45

Jj dekuji moc, snad to vse zvladnu ;) No a kdy pak budes testovat?citis neco? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
2.4.12 12:24

To víš že to zvládneš. Já bych měla testovat podle doktorů až příštý týden. Ale mam takový divný pocit že to nevyšlo, tak uvidíme. Buď to tento týden dostanu nebo si příští udělam test. Tak zatím ahoj a dej vědět jak jsi dopadla. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
9.4.12 11:51

Ahojky tak jak jsi dopadla jsou tam //?Jinak ja uz jsem objednana 23 nastupuju na tu laparku :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
27.4.12 14:46

Ahoj, promiň že jsem se tak dlouho neozvala, ale abych byla upřímná tak jsem neměla vůbec náladu nic psát. Dopadlo to samozřejmě zase špatně a tak jsem z toho celá smutná. V květnu poslední pokus ze zamražených a pak se uvidí co dál. Neuměli mi říct, proč to nejde, prostě to prý budeme zkoušet. Ale to taky nejde do nekonečně, ani psychycky ani finančně, abych každý měsíc vyhazovala 7tisíc. No a jak jsi teda dopadla po laparce? Myslela jsem na tebe, ale opravdu promiň že jsem nenapsala. Tak papa a ozvi se až budeš mít náladu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
28.4.12 13:50

Ahojky urcite nevadi že ses neozvala, ale taky jsem na tebe myslela,moc me to mrzi a nevim co v takovych chvili rict,sama vim co je to neuspech, co je to za smutek, ja se vzdy vybrecim a pak jdu zas dal :nevim: neztracej nadej,i kdyz ti rozumim že do nekonecna to nejde :zed: Já jsem po laparce, vse probehlo v pohode,v pondeli uz jdi vytahovat stehy,akurat jsem si z nemocnice privezla strasnej kasel :poblion: tak snad brzy prejde, no a nekdy zacatkem kvetna se budu objednavat do Pronatalu, a nak se naplanuje to prvni umelko,na cerven , tak uvidime, jak to bude,taky proto delame co muzem, a taky uz me to kolikrat neba :roll: uvidime noo nesmime to vzdat :hug: Jinak jsem v naprostem poradku, vse pruchodne, zadne srusty nic,ale pritel ma ty spatne spermie noo :? takze nevim jestli to vyjde,kdyz ja jsem ok,ale spermijky nejsou az tak dobre, no u vas to nechapu vubec kdyz jste oba ok :zed: nevim no sama tomu nerozumim,proc mi co chcem s tim mame problem :roll: klidne napis papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.