Propadám silnější depresi - nemoc a odloučení od dětí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
zmrzlik
2.7.23 13:22
@kocourGarfield píše:
@zmrzlik navíc v nemocnici, kde věčně brečí s přítelem na pokoji. Že to neřeší aspoň on. :nevim:
Je to divný.Zvednout telefon v nemocnici snad umí oba :nevim:

Vidíš. A mně dali na pokoj ženský. Žádný chlap. :jazyk: Asi máme blbou nemocnici. :cert: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
zmrzlik
2.7.23 13:27
@inkakřivák píše:
@zmrzlik no jistě, poslední pomazání je tu na místě už dlouho.
Hergot asi si taky nějakýho kaplana najdu, chcipam vedrem.

Bat.Mas recht. Ja ho využijí za týden na kontrole.Pac noha není tak jak pan doktor očekává a já se budu muset pak vyzpovídat jestli mi nadá. :mrgreen: Pak svolam tebe a @Havlova a dame si rum. :lol:

• Citovat
  • Upravit
80119
2.7.23 13:27

@zmrzlik Měla sis přivést taky svýho. Doktoři by ho u dveří skoukli s taky by ti ho tam nechali. Ještě že jsem nešla s chlapem, když šel na operaci, už jsem mohla mít ocelové kyčle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80119
2.7.23 13:29

@zmrzlik A konečně dojde k dlouho plánovanému zákroku? Máš kliku, máme čerstvě nabroušenou sekeru. Je fakt jak břitva. Jsem si fikla do palce, jen to hvízdlo. Rumu máš dost nebo mám vzít vlastní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116185
2.7.23 13:30
@inkakřivák píše:
@zmrzlik A konečně dojde k dlouho plánovanému zákroku? Máš kliku, máme čerstvě nabroušenou sekeru. Je fakt jak břitva. Jsem si fikla do palce, jen to hvízdlo. Rumu máš dost nebo mám vzít vlastní?

Já se hlásím, vezmu bublaninu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zmrzlik
2.7.23 13:35
@inkakřivák píše:
@zmrzlik Měla sis přivést taky svýho. Doktoři by ho u dveří skoukli s taky by ti ho tam nechali. Ještě že jsem nešla s chlapem, když šel na operaci, už jsem mohla mít ocelové kyčle.

Tak on přišel, ale vypakovali ho, že je konec návštěv. :mrgreen: Nejaky spolecny cviceni a infuze neproběhly. Vsak píšu, blba nemocnice. :P :mrgreen: Inko vidis, už jsi mohla byt v rychtyku. :mrgreen: Tak příště se mnou.Dve ženský by u nás prošly. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
116185
2.7.23 13:37
@inkakřivák píše:
@zmrzlik Měla sis přivést taky svýho. Doktoři by ho u dveří skoukli s taky by ti ho tam nechali. Ještě že jsem nešla s chlapem, když šel na operaci, už jsem mohla mít ocelové kyčle.

A oni jsou spolu na pokoji Heduš a Hedušák? To je divný ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zmrzlik
2.7.23 13:37
@inkakřivák píše:

Ještě přikoupim. Ať máme pořádně dezinfikovano. :lol: Jo po kontrole by to šlo. To budu nabrousena i já. :cert:

• Citovat
  • Upravit
80119
2.7.23 13:38

@aiwwa klidně vezmi, i ovoce bez bublaniny. Po rumu si zabublame jak holub bublák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zmrzlik
2.7.23 13:39
@aiwwa píše:
Já se hlásím, vezmu bublaninu. :mrgreen:

Ok.Ale beda, jestli mi řeknete, že před výkonem se nejí a nepije. :cert:

• Citovat
  • Upravit
80119
2.7.23 13:40

@aiwwa já si myslím, že si Hedus popletla ty konce, kde mají ty potíže. Pak je logické, že jsou na pokoji spolu. A vysvětluje to ta ATB i ty řezané vředy, a bohužel i tu inteligenci Hedus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116185
2.7.23 13:40
@inkakřivák píše:
@aiwwa klidně vezmi, i ovoce bez bublaniny. Po rumu si zabublame jak holub bublák.

Rybíz a rum. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zmrzlik
2.7.23 13:41
@aiwwa píše:
A oni jsou spolu na pokoji Heduš a Hedušák? To je divný ne?

Asi. Prave u nás toto není možný, max na dětským. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
80119
@zmrzlik píše:
Ok.Ale beda, jestli mi řeknete, že před výkonem se nejí a nepije. :cert:

Ne, jako hlavní operatér říkám dej si, děvče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116185
@inkakřivák píše:
@aiwwa já si myslím, že si Hedus popletla ty konce, kde mají ty potíže. Pak je logické, že jsou na pokoji spolu. A vysvětluje to ta ATB i ty řezané vředy, a bohužel i tu inteligenci Hedus.

Syfilis? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast