Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Co zjistit odesílatele a zkusit tam zavolat? Úřady občas na obálku píšou i číslo jednací.
Jako prudič bych si zašla nechat vyřídit OP, došla okamžitě na poštu s náhradním dokladem a pokud mi by to na něj nevydali, chtěla bych po nich podepsat potvrzení, že mi dopis odmítli vydat, protože mám momentálně pouze náhradní doklad. Mohlo by je to zmást
Aspoň bys měla v nejhorším doklad pro odesílatele, že snahu jsi měla.
Pokud se OP vyřizuje 3 týdny, tak je imo nesmysl, aby se po tu dobu člověk nedostal ke svým zásilkám.
@Knihomyš
Než vymýšlet blbosti, tak si stačí přečíst podmínky vydání zásilky: https://www.ceskaposta.cz/…znich-castek
I náhladní doklad je platný, ne? Sice tam není fotka, ale plati by to mělo. Jako taky mi to nepřijde 2× „platný“, ale co už.
Pokud mi to náhradní doklad odmítne vydat, že chce doklad s fotkou, tak ať mi řekne, kde je to napsaný. Pokud neukáže, chtít vedoucí.
@zvidavajanca to navrhuješ prakticky totéž jinými slovy
akorát já jsem kancelářská krysa, tak chci všechno písemně
jak to je s náhradním dokladem právě nevím a mám dojem, že je to na lidové tvořivosti poštovních úřednic…
@Mishaad
No kolik to stojí netuším. K nám s ním chodili lidi do banky. Na počkání by měl být.