Propadlý občanský průkaz - dopis

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9
2.3.17 17:58

Asi jsem to blbe napsala.. Je to do vlastních rukou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
2.3.17 18:53

Co zjistit odesílatele a zkusit tam zavolat? Úřady občas na obálku píšou i číslo jednací.
Jako prudič bych si zašla nechat vyřídit OP, došla okamžitě na poštu s náhradním dokladem a pokud mi by to na něj nevydali, chtěla bych po nich podepsat potvrzení, že mi dopis odmítli vydat, protože mám momentálně pouze náhradní doklad. Mohlo by je to zmást :) Aspoň bys měla v nejhorším doklad pro odesílatele, že snahu jsi měla.
Pokud se OP vyřizuje 3 týdny, tak je imo nesmysl, aby se po tu dobu člověk nedostal ke svým zásilkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
2.3.17 19:11

@Knihomyš
Než vymýšlet blbosti, tak si stačí přečíst podmínky vydání zásilky: https://www.ceskaposta.cz/…znich-castek

I náhladní doklad je platný, ne? Sice tam není fotka, ale plati by to mělo. Jako taky mi to nepřijde 2× „platný“, ale co už.

Pokud mi to náhradní doklad odmítne vydat, že chce doklad s fotkou, tak ať mi řekne, kde je to napsaný. Pokud neukáže, chtít vedoucí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
2.3.17 19:31

@zvidavajanca to navrhuješ prakticky totéž jinými slovy :) akorát já jsem kancelářská krysa, tak chci všechno písemně :) jak to je s náhradním dokladem právě nevím a mám dojem, že je to na lidové tvořivosti poštovních úřednic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
2.3.17 19:56

@Mishaad
No kolik to stojí netuším. K nám s ním chodili lidi do banky. Na počkání by měl být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová