Propagace na instagramu a fb

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Chesekhake
28.5.19 07:00

Propagace na instagramu a fb

Ahojky, když si dám propagovat příspevek na ig nebo fb, tak kdy se mi odečtu peníze? Už jsem měla 3× propagaci před několika měsíci, ale žádné peníze se mi nestrhly. A když dám zrušit propagaci, třeba v půlce, tak ji platím nebo ne? Děkuji moc nikde jsem to nevycetla

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
134
16.6.19 23:48

Taky jsem zkoušela nějaké reklamy. No, jde o to, jestli to máš na firmu nebo osobně. Když osobně tak by vyúčtování mělo být každý měsíc. Ne v přesný den, možná 30 dnů od ukončení reklamy, to nevím. Jinak, když je vyúčtování, tak mě FB nenotifikuje. Musíš jít do business manageru správce reklam a tam to budeš mít..
Když dáš zrušit propagaci, která běžela a měla jsi nějaký engagement a utratila jsi nějaký rozpočet samozřejmě, že to musíš zaplatit :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chesekhake
17.6.19 09:48

@Ghaia mě nikdy nic nepřišlo a ani nevím jak to mám zaplatit :) snad mi nepřijde exekuce na barák kvůli tomu :D :D

• Citovat
  • Upravit
134
3.7.19 22:46

@Chesekhake při zřizování BM si naszavujes limit pro vyúčtování, default je tuším 500 Kč. Dokud to nepresahnes, nedojde ti vyúčtování, ale podle mě si FB nenechá vzít ani korunu, takže pokud budeš dýl neaktivní, neuvidí, že dáváš do reklam a nedokážeš naplnit limit, tak ti to i tak nechá vyúčtovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák