Propustka z práce - Iscare

Anonymní
27.8.15 22:19

propustka z práce - Iscare

Zajímalo by mě, jestli se někdo necháte uvolnit z práce pro návštěvu lékaře v Iscare. Taky bych chtěla vědět, jestli dají jenom obyčejné razítko gynekologie. Nechci, aby v práci věděli, že chodím do CARu. Všechno se nedá zařídit mimo prac. dobu.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27.8.15 22:34

Já řekla v práci, že mám teď nějaké složitější zařizování po úřadech, tak budu muset občas odběhnout v pracovní době, ale vše si nadpracuji. Propustku jsem nikdy neměla, protože vím, jak rychle se šíří drby. A i po několika letech si na to lidi vzpomenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
27.8.15 22:34

Proc ne, je to lekar jako kazdy jiny, ale stim razitkem nevim, podle me tam bude hlavicka Iscaru :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
965
28.8.15 07:17

Byli jsme v Sanusu a razítko jsme dostali i s názvem a i pod tím bylo, že je to car. Prď na to. Co je komu do toho. Je to lékař jako každý jiný. :) nebo pokud ti to tak vadí, tak si ten den napracuj, pokud máte takovou možnost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.8.15 08:22

Tak jsem doma ty propustky našla a je tam razítko ISCARE IVF. po mě je v práci nikdo nechtěl, ale brala jsem si je pro jistotu, kdyby náhodou…

leda se tam na recepci domluvit a aby dávali jiné razítko, ISCARE není jen o IVF, třeba bys mohla tvrdit v práci že máš hemoroidy nebo něco ohledně plastiky těla, nevim co je tam všechno za oddělení… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.8.15 15:16
@IvePr píše:
Byli jsme v Sanusu a razítko jsme dostali i s názvem a i pod tím bylo, že je to car. Prď na to. Co je komu do toho. Je to lékař jako každý jiný. :) nebo pokud ti to tak vadí, tak si ten den napracuj, pokud máte takovou možnost :palec:

Napracovat to moc nejde, asi to vymyslím nějak s těmi úřady nebo si holt nechám dát razítko Iscare.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.