Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Já řekla v práci, že mám teď nějaké složitější zařizování po úřadech, tak budu muset občas odběhnout v pracovní době, ale vše si nadpracuji. Propustku jsem nikdy neměla, protože vím, jak rychle se šíří drby. A i po několika letech si na to lidi vzpomenou.
Proc ne, je to lekar jako kazdy jiny, ale stim razitkem nevim, podle me tam bude hlavicka Iscaru ![]()
Byli jsme v Sanusu a razítko jsme dostali i s názvem a i pod tím bylo, že je to car. Prď na to. Co je komu do toho. Je to lékař jako každý jiný.
nebo pokud ti to tak vadí, tak si ten den napracuj, pokud máte takovou možnost ![]()
Tak jsem doma ty propustky našla a je tam razítko ISCARE IVF. po mě je v práci nikdo nechtěl, ale brala jsem si je pro jistotu, kdyby náhodou…
leda se tam na recepci domluvit a aby dávali jiné razítko, ISCARE není jen o IVF, třeba bys mohla tvrdit v práci že máš hemoroidy nebo něco ohledně plastiky těla, nevim co je tam všechno za oddělení… ![]()
@IvePr píše:
Byli jsme v Sanusu a razítko jsme dostali i s názvem a i pod tím bylo, že je to car. Prď na to. Co je komu do toho. Je to lékař jako každý jiný.nebo pokud ti to tak vadí, tak si ten den napracuj, pokud máte takovou možnost
Napracovat to moc nejde, asi to vymyslím nějak s těmi úřady nebo si holt nechám dát razítko Iscare.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Zajímalo by mě, jestli se někdo necháte uvolnit z práce pro návštěvu lékaře v Iscare. Taky bych chtěla vědět, jestli dají jenom obyčejné razítko gynekologie. Nechci, aby v práci věděli, že chodím do CARu. Všechno se nedá zařídit mimo prac. dobu.