Prosazování v mš

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24788
9.10.24 17:00

:zed: malá česká závist…

tak si najmu ateliér a uklízečce to přeju
za ty prachy, co tam vydělá, je to jen mizerný bonusek pro radost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5132
9.10.24 17:19

Proč anonym? Já si pamatuju vnuka ředitelky jak měl furt zelený nudle u nosu a nikdo to neřešil. Za to ostatní hned posílali domů :think: Taky pěkná nespravedlnost :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21805
9.10.24 18:36
@Anonymní píše: Více

Ty jsi pěkná plánťala, co má společného komunismus s focením ve školce :nevim: někdo si tu plete pojmy a dojmy, ale má ještě zbytek rozumu, tak ten výkřik dá raději anonymně.
Ty nemáš zaměstnanecké benefity? A představ si, že ti je ta uklízečka nevyčítá ani nezávidí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
9.10.24 19:07

My se chodíme fotit mimo mš několikrát za rok, v mš to má, aby se neřeklo…předloni hrůza, loni to šlo…sourozenci loni mohli přijít, ale nechtěla jsem…protekce je všude, to by mě vůbec netrápilo…a zeptala jste se, zda ty sourozence můžete taky fotit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
10.10.24 05:54

U nás ve školce to jde, dokonce školnice převádí sourozence ze školy do školky. Jiné děti, co jsou doma s rodiči, přivádí rodiče. Ten den je to ve školce ale hrozný masakr, takže chápu, že to jednoduše některý školky nepovolujou. Některý školkový děti pak i následně brečí, když vidí, že maminka s druhým sourozencem odchází. No a uklízečky vnuk? Myslím, že je to asi jedinu bonus k její práci za minimální mzdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15205
10.10.24 06:02

Me by ani nenapadlo něco takového po školce vyžadovat. Kdyz chces spolecne fotky zajdi si k fotografovi, nechapu proč tím zatěžuješ školku. Uklízečka tam pracuje, to je jiná situace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30937
10.10.24 06:22

Tak s temi deseti detmi by muselo být ve školce 10 rodicu, coz ucitelky nechteji. Těžko predas ráno neskolkove dítě a v poledne si ho vyzvednes. Ta uklízečka je zaměstnanec trvale přítomný, své dítě bude mít na starost ona, ne učitelka. To dítě tam může být i když se nafoti. Ty těžce polkla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
10.10.24 06:34
@vokishka píše: Více

jakoze v den foceni se k vam do skoly dostavi X cizich deti vcetne batolat a porizuji se jim rodinne snimky? U nas mame rodiny s sesti detmi. Spolecne se ve skole foti jen ty, ktere aktualne jsou zaky skoly. Kam bychom vsechny ostatni dali, nez na ne dojde rada?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65116
10.10.24 06:50
@matkabagristy píše: Více

Bud se foti sourozenci ve škole nebo i přijdou, je to domluvene hned na zacatek foceni. Máme super fotografku, nema s nicim problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
10.10.24 06:56

Dřív to šlo, teď už to taky nejde. Ve školce ani ve škole. Z časových důvodů. Fotograf tam strávil dvakrát tolik času.

Výjimka pro zaměstnance je úplně normální. Většina zaměstnanců mívá na svém pracovišti nějaké výjimky a bonusy. Lidem to přeju, nepukám závistí :mrgreen:
Už není pravda, že jsou to vše kýče. V posledních pár letech jsem viděla několik pěkných sad. Jde to nechat udělat normálně v ateliéru s více dětmi.
Sama mám raději focení v přírodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
10.10.24 07:02

Předpřipravené sady jsou vhodné maximálně pro dvě, někdy tři děti, ale to už je většinou moc na to je tam seskládat a sladit.
Mám jednu takovou se třemi dětmi a fotograf svolil jen proto, že nejmladší bylo tenkrát mimino. Říká se tomu minifocení. Je to nejlevnější a práce šup šup, jak na běžícím pásu. Bývalá spolužačka je fotografka a pořádá to ve svém ateliéru několikrát ročně.
Několik sourozenců se tam nevejde ani v ateliéru.
Pokud se jde fotit početnější rodina, musí se to promyslet a ty kulisy poupravit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19788
10.10.24 09:24
@Anonymní píše: Více
Řešíš hlouposti.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10134
10.10.24 10:26

@Serpentini my to třeba tak i měli.. mohli mladší i starší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.10.24 13:37

Jesli je to malá školka a asi to jde jen o princip a pravidla. Když učitelka/reditelka řekne deseti maminkám, které jsou doma na mateřské, že s mladšími sourozenci přijít nemůžou, protože se fotí jen děti ze školky…asi k tomu má své duvody. Ale Davídek jít může. Dělejte, že to nevidíte ;) :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
10.10.24 15:20

Začni tam taky pracovat a svoje dětičky na focení taky určitě procpeš :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie