Prosím, doporučte cvičení pro těhotné v Pze

10
20.10.09 19:53

Prosím, doporučte cvičení pro těhotné v Pze

Ještě jednou zdravím,

ráda bych Vás poprosila o radu, jaký druh cvičení se Vám nejvíce osvědčil v třetím trimestru, a tip na dobrý kurz v Praze.

Nějak jsem v těhotenství zlenivěla a nechtělo se mi, ale tělo už si to žádá (bylo na to zvyklé) :D.

Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9094
20.10.09 19:57

Doporučuju sportcentrum Step. Je tam těhu aqua aerobic a je to vážně super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
20.10.09 20:03

Ja doporucuju studio Femina, pani Markovou. Kdybych nechodila do prace, zase bych k ni chodila. Ted uz jen na cviceni, ale jeji prednasky (nejen o porodu) mi moc pomohly, hlavne psychicky. Uplne jsem se prestala bat porodu. Z nas tehulek se stala bezva parta, chodily jsme tam pak i spolecne s miminky na cviceni po porodu a s nekterymi se vidame dodnes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
20.10.09 20:51

tak nevím, jestli to není ta samá Marková - já chodila při obou těhotenství na Lucku Markovou do Energy studia a bylo to super, jen hodne narváno, http://www.energystudio.cz/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
20.10.09 21:03
Handulinka píše:
tak nevím, jestli to není ta samá Marková - já chodila při obou těhotenství na Lucku Markovou do Energy studia a bylo to super, jen hodne narváno, http://www.energystudio.cz/index.php?…

Ne, to je jina Markova. Ta „moje“ je Vlasta a je min znama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
21.10.09 10:54

Kolegyne z prace chodily do Studia pro zeny ve Vodickove naproti Mekaci a pochvalovaly si to. Mne to prijde dost predrazene.
Taky porodnice delaji rehalibilitacni cviceni. Konkretne snad Apolinar a Podoli, ale musis se tam predem objednat.
Ja chodila jako tehule plavat s dcerou, nejak ty organizovany hromadny akce nemusim. Hanka

• Citovat
  • Upravit
23847
21.10.09 12:32

Já chodila k Lucii Markový do toho Energy studia, jak už to tu někdo psal, ona je tedy sympatická, ale dost mě vadila ta přeplněnost. Měli tam nějaký limit tuším 25 mamin a jednou jsem tam přišla a oni, že je plno, tak nazdar a šla jsem dom 8O Ale i když tam bylo „jen“ těch 20 těhulí, tak to tam nebylo k hnutí, hnusnej vzduch, ona nikdy necvičila s míči, přestože to bylo v plánu, protože by je neměla pro všechny. Ale je možné, že se to za ten rok změnilo :nevim:
Pak jsem začla chodit do A-centra http://www.materstvi.cz/program/rozvrh a bylo to super. Limit tam měli 10 mamin (a stejně velkou místnost jako v tom energy studiu) a objednává se předem na jednotlivé lekce, což je super, že tě pak nevyhoděj. Já byla v 3.trimestru jak velryba, takže jsem si vybrala gravidjógu a byl to úžasný relax, troufám si říct, že mi to hodně dalo a díky tomu jsem i dobře zvládla ten náš dlouhatánský porod. Maj tam i cvičení na míčích (to je taky fajn) a břišní tance(ty jsem nezkoušela).
Kamarádka chodila do klubu Slunečnice http://www.klub-slunecnice.cz/…tehotne.html taky si to pochvalovala, ale sama s tím zkušenost nemám, bylo to pro mne z ruky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
21.10.09 13:46

Díky všem za tipy. Prostuduji si to a co nejdřív něco začnu, už se nemůžu dočkat :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
23.10.09 11:34

Já ti poradím to, co mi radila PA (sestricka u meho gynekologa). Doporučovala chodit raději na míň „profláknutý“ kurz, kde je víc domácí prostředí a hlavní výhodou je to, že se tam scházejí pořád stejné maminky, a to maminky s přibližně stejným termínem porodu. Jak už jsem psala, sešly jsme se tam super parta, teď máme podobně staré děti a stýkáme se i po třech letech od porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
27.12.19 09:20

Klub Slunecnice byl fajn. Kousek od Staromestskeho namesti, ale byl tam klid, je to v suterenu. Zameruji se vylozene na tehotne a da se chodit i na multisport kartu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
27.12.19 11:07

Já nejprve chodila do Domu jógy na gravid jógu na Chodově, ale mají pobočky i v jiných částech Prahy. Později jsem chodila na těhotenské cvičení do porodnice, rodila jsem u Apolináře. Obojí bylo super :palec:, ale trochu víc se mi líbilo to cvičení v porodnici, byl tam lepší kolektiv. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí