Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím všechny,
jen bych se chtěla podělit o dobrou zkušenost. Asi před 2 týdny jsem byla na 4D ultrazvuku a byla to úžasná zkušenost. Pro všechny, které váhají, jen doporučuji. Sama jsem dlouho zvažovala a nelituji ničeho, ani peněz.
Výsledek toho mého si můžete prohlédnout a inspirovat se na:
http://www.stream.cz/…-tehotenstvi
Všem těhulkám hodně síly a zdraví.
Nádhera
Fakt super.
Já mám 4 měsíčního syna a byli jsme také na ultrazvuku,ale na 3D a máme nahráno asi 5 minut.Malej celou dobu spal.Akorát se pohnul,když do něj pan doktor šťouchul
Ale to bylo jen takové lehké pohnutí a hned zase zařezával.
Opravdu krásná památka.
hele a jakej je rozdíl 4D oproti 3D? já tam vidím 3D - nebo to že je to v čase je 4D ??? … ale jinak fakt supr, taky mám takový videjko - a zpětně jsme naznaly, že si malá už ve 12tt byla podobná !!!
Je to supr věcička. Byla jsem na tom ve 20.tt a už tenkrát ta podoba tam byla. Je to moc krásné, jak se tam to miminko vrtí ![]()
4D ultrazvuk je vlastně 3D ultrazvuk natočený v reálném čase, tj. čtvrtým rozměrem je čas. ![]()
calamaika - jo mně to došlo - ono je to totiž vždycky v reálném čase, takže všechny 3D UZ jsou vlastně 4D … ale 4D je marketingově silnější
… ale to jen takové malé rýpnutí, z toho si nic nedělej, ta videjka jsou vážně skvělá ![]()
ano, čistě marketingová věc a neboj, nic si z toho nedělám… ofiko je to 4D
…
je to opravdu nadherny byla sem ve 23tt cely sem to probrecela opravdu nadhera
![]()
No tak já jsem byla u dcery na 4D utz a nic z toho nemáme
Ona tam je totiž taková malá podmínka aby z toho vyšlo to nádherné video a obrázky. Mimi nesmí být „nalepené“ na děloze pokud je, není z toho nic. Dr se snažil všelijak aby se malá trochu posunula, ale ona nezájem. Takže vždycky se 4D UTZ nepovede ![]()
aja: to znam to nastve taky sem poprvi nevydela nic mala byla furt zadickama takze furt ukazovala jen prdelku tak sem sla jeste jednou a t uz se nam ukazala v plny krase…
Já byla na 3d taky. Dali jsme za to tisícovku a neviděli vůbec nic
Miminko celou dobu spalo, ani se nepohnulo a před obličejem mělo pupečník. Obličejík jsem viděla na pár sekund a pouze z profilu
Ale vyhozené peníze to určitě nebyli, doktor na tom viděl asi víc a potvrdil nám, že je malý zdravý, bez rozštěpu, což bylo v tu chvíli pro mě důležitější.
ahoj Calamaiko,
mate opravdu krasny video prcka. Je to uplne ostre a hezky se tam vrti. Kde vam ho delali? myslim ten UZV
My jsme byli pred tydnem a ten nas to cele prospal, az ke konci se asi vzbudil, protoze zacal na misto, kde tlacila dr., kopat. On ma totiz rad svuj prostor
Nemuzu si o bricho ani oprit knizku…
Ahoj, dělali to v Praze v Gennetu. Tvůj prcek bude asi svéhlavec jako ten můj, tohle video bylo hodně o stěstí (a trpělivosti sestřičky
. Já musela jít na st. 2D ultravzvuk ve 20. týdnu 3×, než se malý byl ochoten ukázat tak, že to doktorovi stačilo k provedení vyšetření.
Klidný zbytek těhotenství
.
Ja chci jit na 3D/4D za 3 týdny, kdy budu ve 20. týdnu.
Hrozně se těšíme s přítelem, tak snad bude něco vidět.
Jsem ze severu čech a rozhodli jsme se jet do Sebnitz, nemáte s tím někdo zkušennosti?
holky, chtěla sem se zeptat, je jedno v kolikátém týdnu chci jít na 3D ultrazvuk? Já jdu na velkej ve 21. týdnu, ale ten 3D bych chtěla..