Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj holky, protože budu za 14 dní přecházet od dr. z CARu ke svému gynekologovi, tak chci být v obraze, ať nic neprošvihnu.
Vybíraly jste si kam půjdete na NT samy nebo Vás posílal Dr.? Krev vám brali kde?
A hlavně kam byste doporučily jít?
Díky Boris
Tak já jenom posunu diskusi, protože mně brali krev i dělali vyšetření v mojí ordinaci, a dokonce jsem za to neplatila vůbec nic, ale co jsem tak kde načetla, tak to bude výjimka výjimek.
Jinak jsem si nevybírala ani kam půjdu na glukózový test (podruhé jsem ho odmítla), ani na kardiotokografii kolem 20. týdne.
Já byla ve Vítkovické nemocnici poslala mě tam moje doktorka,ale já tam chodím i na gynekologii a taky jsem nic neplatila krev mi brala v ordinaci moje doktorka a pak s výsledkama jsem šla tam
pokud jsi pojištená u HZP a budeš to muset zaplatit tak Ti to pojišťovna celé zaplatí podívej se na jejich stránky je to teď novinka
Luci - díky, tak to mám smůlu, od července jsem u všeobecné, kvůli IVF a dalším vyšetřením
, no uvidíme, možná mi dr. napíše doporučení vzhledem k IVF a dvojkám
stejně se mu chystám zavolat
Nevím, jestli se něco změnilo, ale v roce 2007 to Vítkovická nemocnice dělala zadarmo všem, coby akreditované pracoviště.
Já si to vyžádala sama, můj gynekolog o tomhle screeningu ani nevěděl … Však jsem ho po té raději rychle změnila. Napsal mi pak žádanku a telefonicky jsem se ve Vítkovické nemocnici objednala.
Martina
Taky jsem na screeningu v 1. trimestru byla ve Vítkovicích a můžu jen chválit. Jak píše Martina v roce 2007 to bylo zdarma. Já jsem tam šla z důvodu DS v 1. těhotenství. Doporučil mi to genetik. Zašla jsem do Vítkovic a objednali mě.
Ahojky,
na krev jsem chodila ke svému gyndařovy, test na cukrovku mi dělali přímo v labině ve Vítkovicích (opravdu doporučuji) - nikdy jsem nic neplatila.
A co se týče screeningu, tak to mě přímo můj doktor poslal za doktorem Jiřím Bošotou, kde věděl jistojistě, že po mě nebude chtít platbu, jinak říkal že u skoro všech ostatních doktorů se platí od začátku roku 2008 v rozmezí 200-500kč.
Tak mě krev brala moje dr. Vykopalová ze Zábřehu, a taky UTZ v 12tt, penize nechtela, dela to v ramci nejake studie a chce dost pacientek. Kdyby si to platily, tak jich mit tolik nebude. Ale UTZ v 16 tt mi dala zaplatit, to pry poj neplati
.Tak se v tom pak vyznejme.
holky, tak vyhrály vítkovice
, můj dr. nebere v tom 12tt ani krev, takže vše bude u nich, a ani doporučení se zdá, že po mě nebudou chtít, ale raději si ho nechám napsat, neb už jsem se naplatila dost ![]()
jamap píše:
Ahojky,
na krev jsem chodila ke svému gyndařovy, test na cukrovku mi dělali přímo v labině ve Vítkovicích (opravdu doporučuji) - nikdy jsem nic neplatila.A co se týče screeningu, tak to mě přímo můj doktor poslal za doktorem Jiřím Bošotou, kde věděl jistojistě, že po mě nebude chtít platbu, jinak říkal že u skoro všech ostatních doktorů se platí od začátku roku 2008 v rozmezí 200-500kč.
tak to mě pobavilo
- nemyslím to špatně
.
já k doktoru bošotovi chodím, za prenatální servis jsem zaplatila 3000 Kč a jeho součástí je právě tento screening ![]()