Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
jeť dolů a klikni na heppy hour a klikni na to a tam jak tam je napsaná zlatíčka klikni nato a dej vstoupit do soutěže a klikni na fotku holek a pak jen opisuješ kod a hlasuješ 10 hlasů .
Naklikala jsem co se dalo
,
věřím, že první cena je vaše. Holčičky jsou moc krásné, přeji jim vše dobré ![]()
Naklikáno, holky, musíme se pochválit. Já než naklikala svých 10 hlasů, tak tam dalších 50 přibylo
![]()
Až dojde na sms hlasování, tak se taky hlásím, v rámci možností pošlu co nejvíc ![]()
Jééé, sem koukala na ceny a první je jenom 30 tisíc. No nic moc, ale lepší než drátem do voka.
tohle je o postup do 2 kola a v druhém kole kdy je SMS hlasování tam je sms za 9 kc víc zatím nwm
MOCKRÁT VŠEM DĚKUJEM JAK JÁ TAK MOJE DVĚ BERUŠKY TEĎ SE TU NA MĚ SMĚJE A DĚLÁ NENENE DRUHÁ SPINUŠKÁ
![]()
eva valoi píše:řekla bych, že tam už to asi časově omezené nebude, přeci pak už jim jde hlavně o zisk. Jen doufám, že bude možné někde kontrolovat pořadí, aby jsme v případě potřeby víc přitlačili na pilu. No, 30tis. nic moc, ale určitě to těm beruškám a hlavně mamince trošičku pomůže. I když je to jen maličký zlomek toho, co budou potřebovat
A ty smsky se budou posílat jak? Taky jedna za nějakou dobu?
TO NWM JAK SOU TY SMS JEŠTĚ JSEM TO NEZJISTILA ALE HLASUJE SE OD 14.11.2011 TO VBÍM OD 12:00 JINAK NWM JE TO V PRAVIDLECH
tak já to dala na svůj Fb a neveřili by jste kolik mich znamych hlasuje a kolik jejich znamych hlasuje.. ted to kamošce napsalo limit byl přetížen.. Budou to posilat dál a dál.. Už ted vím že vyhra je vase. .
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat