Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Skvělý nápad, jak využít jinak debilní soutěž pro dobrou věc.
Vám jsem hlas dala, ačkoli podobné akce jinak nesnáším.
ježiši děkujem nečekala sem že se to tak zvedne děkujeme moc
jinak se dá hlasovat každejch 8 hodin
Za dalších 8 hod.pošlu hlas znova a pořád dokola,je to pro dobrou věc.Držte se,myslím na Vás
![]()
Taky hlasuju a pošlu do práce je nás tu hodně snad pomůžeme držte se
Hlasování je omezeno na 1 hlas na jeden počítač pro každou fotografii vždy jednou za 8 hodin, 1 hlas na jednu IP adresu pro každou fotografii vždy jednou za 8 hodin, 1 hlas na jednoho přihlášeného uživatele pro každou fotografii vždy jednou za 8 hodin. Každý den v náhodně zvoleném úseku nazvaném happy hour, který potrvá vždy 60 minut, bude možno poslat 10 hlasů za hodinu. Happy hour nemůže nastat mezi půlnocí a 5. hodinou ranní. Hlasování v happy hour není dotčen způsob hlasování a počítání času pro hlasování shora uvedené v tomto odstavci. Jakékoliv hlasování pomocí automatických systémů, tzv. robotů, je zakázáno a může mít za následek vyřazení ze soutěže. Stejně tak použití jiných způsobů umožňujících opakované hlasování bude kvalifikováno jako podvod a soutěžící bude ze soutěže vyloučen! K vyloučení může dojít i při odhalení vícenásobné registrace. Aby se zabránilo používání tzv. robotů, nepřihlášení uživatelé mohou hlasovat až po vyplnění bezpečnostního kódu. Přihlášení uživatelé nejsou nuceni k jeho vyplnění. Pro získání většího počtu hlasů mohou soutěžící zveřejňovat odkazy na soutěžní fotografii v diskusních fórech, prostřednictvím sociálních serverů i na svých osobních stránkách
taky tam máte hlas a posílám dál…držte se
holčičky jsou nádherný!!! ![]()
Je tam!!! Dala jsem si na FB, tak doufám, že se přidá víc lidí a to první místo pro vás vybojujeme!!! ![]()
taky jsem zahlasovala, většinou obdobné prosby ignoruju, když jde jen o běžné hlasování „aby měl někdo pocit, že je nejkrásnější na světě“, ale když jde o nějaký ten peníz pro někoho, kdo to potřebuje, tak ať se plesk plácne přes kapsu pro dobrou věc ![]()
zahlasovala jsem a jdu dát odkaz do naší soukromé skupiny,kdyby to náhodou někdo přehlíd ![]()
Muzete me nekdo napsat prosim spravny tvar sms a kam poslat?Jsem na mobilu a skace mi tam titulni strana blesku,diky
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat