Pomoc pro nemocná dvojčátka Šarlotku a Esterku

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Caty
15.2.13 13:36

Cuddy, no to je ten problém, dkyž jsem po rodičích chtěla texty, příběh, tak mi poslala odkaz na deníčky, asi 4. Já to z toho pak musím vycucnou, vytáhnout, barča mi poslala to co tam je.
Jako někdo chce pomoc, ale nic pro to neudělá, to nemluvím ted o barče vůbec, naopak, omohla hodně, ale třeba máma od daníka vůbec. je pak těžké něco dělat.

• Upravit
Caty
15.2.13 13:37
@tweetydee píše:
@Caty mě přijdou spíše jako stránky pro nějakou školku, mateřské centrum, promiň, ale tak na mě působí, jestli chceš, kontaktuj mě přes SZ a já zkontaktuju tu známou, udělala by Ti třeba nějaký návrh nevím, vím, že mi nabízela stránky pro krám, kde brigádničím, ale švagrová už stránky má.

tyhle tady holky schálioi, že jim přijdou veselé, tak nějak myslím no. Ty původní fialovo černé jim přišly smutné. CHtěly to veselé. Takže teda nevím no.

• Upravit
12658
15.2.13 13:38

Holky a co pockat do nedeli kym stranky stihnem dodelat? :-D achjo.. no k navrhu ten bol schvaleny, takze k tomu ja nemam co dodat a doladim web podla toho navrhu, btw ja si za ne neberiem nic, naopak som ponukla aj zadarmo hosting u nas :-)) platit sa ma len graficka a ta robila web podla poziadaviek a presiel schvalenim

• načítám...
12658
15.2.13 13:41

A aby to bolo komplet, tak shcvaleny dizajn je tento a momentalne su stranky na vyvojarskej adrese ak ste si vsimli.. takze rozhodne nie na vypustenie do sveta
ale ak mate problem s grafickym navrhom, ide to mimo mna, je proste schvaleny

• načítám...
3754
15.2.13 14:21
@teredes píše:
Vite holky, ja nemam rada prudke reakce, ale musim se malicko „kriticek“ zastat, protoze trochu vim, jak to mysli.
Caty vsichni si jiste vazime pomoci, kterou jsi Barunce nabidla i veci, ktere jsi ji poslala. Jsi opravdu hodna. Ale fakt je, ze pokud nestihas, tak bys mela asi napsat nestiham, aby Barunka eventualne mohla hledat nekoho jineho, kdo praci udela vcas. Cas je totiz to, o co se tu hraje. Pokud by se Baru spolehla pouze na pomoc tebou prislibenou, pravdepodobne by se ji holcicky nedockaly vubec (nastesti se jim dari lepe, nez doktori predpovedeli, takze jsou stale v celkem dobre kondici tu). Zivotne dulezite veci Baru pro holky zaridila.
Fond a stranky slibujes jiste dele nez nekym zmineny pulrok (jak dlouho si presne nepamatuju). Vis co se za tu dobu mohlo vybrat pro holcicky penez?
Rozumim reakci holek, ktere se po tech mesicich rozcili, kdyz vidi vysledek v podobe nastrelu stranek. Cislo uctu jsem nikde nenasla (pokud tam je, tak promin, ja ho nevidim).

Holcicky maji velmi malo casu, nemohou cekat dalsi mesice. Ja vim, ze jsi toho pro ne udelala dost, tve pomoci si jiste vsichni vazi. Ale s tim fondem, se nejak nedari…

Nechci se dohadovat ani prudit, jen trochu ostatnim prispevatelkam priblizit, proc se nektere holky rozciluji.

tak pod tohle bych se podepsala i já, Teredes to vystihla a CATY prosím kde vidíš, že si Teredes otvírá hubu?? tohle je nejslušněji psaný příspěvek za poslední 3 rozhádané stránky…

nechci víc čeřit vodu, už se mi zdá že tady emoce lítají vzduchem, jen škrtnout… BARUNKA POPROSILA O KLID, TAK BYSME TO MĚLI NA JEJÍCH STRÁNKÁCH MYSLÍM RESPEKTOVAT

já se ted pokud tedy mohu zeptám to co mě nejvíc zajímá, nějak to tu úplně vyšumělo do ztracena - CATY prosím - s tou rakovinou - zvrátili to podezření u Domíska, nebo Ti to oznámili dr. jako konečný verdikt? Dominiček je hrozně malej a je mi opravdu strašně z představy, že by to fakt měla být pravda - je tedy zdravý vid???

Příspěvek upraven 15.02.13 v 14:22

• načítám...
6131
15.2.13 14:22
@Barunka maminka píše:
Prosím přestaňte se urážet a nadávat si
:pankac: :pankac: :pankac:
Holky, respektujte Barču, tohle jsou stránky pro ni a její děvčátka. Přimlouvám se. Už jsme tu všechny napsaly svůj názor, dořešte si to třeba přes SZ…

@Smarcie ahoj, jdu ti psát SZ.

• načítám...
Caty
15.2.13 14:31

Nico, ano naštěstí se to vyvrátilo. DOminiček je zdravý. Ale byl to týden hrůzy.
Asi jsem ten poslední nesměřivala na teredes, ale to je celkem jedno.
Holky, mějte se a hezký víkend. :mavam:

• Upravit
rachel55
15.2.13 14:44

@pata308 me se ta graficka stranka cele veci moc libi a zbytek uz se proste dodela

@Caty ja Te obdivuju, ze se na to nevykasles, vazne, klobobouk dolu :potlesk:

• Upravit
3754
15.2.13 14:51

@Caty uff, to jsem si fakt odfrkla, protože to je noční můra všech mamin, taky přeju hezký víkend Tobě i všem tady :mavam:

• načítám...
20848
16.2.13 15:47

Diskuze byla na žádost zakladatelky uzamčena.

Monika

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML

• (4.9) + 41 recenzí