Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Holk moc děkujeme cat víš to očkování je teprve co ěly ít už před X měsící takže se to musí dokončit a oni očkování zvládájí dobře nemají sebe měnší blblém a co jim ma donést ježíšek myslím že nic bože oni se v těch dárkách utopíííííííííííí kdyby jste viděly babičinu skřiň a naši no jaj a pokojíček už je tam ji topení už jen stropi a už to bude no do vánoc jsme tam 100% ![]()
@Barunka maminka Tady teda musím souhlasit s Caty. Já nejsem žádná neočkovačka, povinného máme všechno, ale bojím se toho moc (i když kluci nemívají reakce). Nicméně i naše doktorka říká, očkovat nejdříve 14 dní po vyléčení! A to nemluvím o tom, že by zdraví měli být v rodině všichni. Protože jak si to mezi sebou předáváte, tak nikdy nevíš, jestli nemá některá už něco znovu v začátcích… Ještě tak aby vás potkala nějaká blbá reakce na očkování, to by vzhledem k stavu holek pak bylo skutečně už na mašli.
Ale nechci ti radit, to si musíš rozmyslet sama. Já jen říkám, že nic nespěchá tolik, aby se nemohlo počkat, až budou holky úplně zdravé. (navíc mezi lidi skoro nepřijdou, do dětského kolektivu vůbec ne, takže se očkuje snad jen kvůli návštěvám v nemocnici?)
Jinak chci říct, že sice nepíšu, ale sleduji vás nepřetržitě neustále. Jsem ráda, že se vám v rámci možnosí, daří dobře.
![]()
Ja nevím jestli te%d budou mít čkování měly ho naposledy jak jsme tam byly a te´d hlavně ty játra se jim udou dělat odběry
Baru, každopádně vám zíra držím pěsti a naapiš jak jste dopadli ![]()
Ahojiky holky tak všechno máme naprosto vpořádku no prostě na jedničku až se sám doktor diví tak ja nevím možná je to tou bránicí že ji mají posunutou takže aji játra mají jinak no takže všechno je vpoořááááádku
a japak se máte??,
@Barunka maminka to je skvělé že máte výsledky v pořádku
my se máme OK, vždyt víš
snad písnou i ostatní..
páááá, mám radost že to holky mají v pohodě
Juchů, dobrých zpráv není nikdy dost
No my všichni trochu kašleme, smrkáme, ale je to asi tím počasím. Nejhůř je na tom Matty, ještě smrkat neumí, takže ho luxujeme. Přes den dobrý, ale v noci chrčí děsně a pořád ho to budí. Malé rostou druhé zuby, má teď spodní jedničky ve dvou řadách, takže asi budeme muset k zubaři…
Já mám ze zubařů děsnej strach, tak nevím, jak to přežiju. Přeji vám co nejkrásnější dny a jsem ráda, že se holkám daří moc dobře ![]()
@Barunka maminka huráááá, to je skvělé, že jsou kočenky v pohodě, my jsme taky v pohodě. Holkám velkou pusu
@Barunka maminka Barunko, tuto diskuzi sleduji od začátku a nyní dlouho žádná informace.Jak se holkám daří? Jak se připravujete na vánoce?
Lasičko akorát jsme sem chtěla napísat
daří ze nám dobře holky jsu úžasné teď jme měly ATB byly jsme nachlazené bouhžel ale už je všechno zase dobré hlky rostou jako z vody
n a novinky od nás budeme mít vojtův stůl
pak aji konečně zdroje na ventilátory
a pak nabíjení do auta
no prostě se nám nějak daří až se mě to nechce líbit
a chci také moc poděkovat všem co nám pomohly jak finančně psychycky materiálně no naprosto jakkoliv
DĚKUJEME
už budeme aji bydlet v novém holky budou mít svůj pokojíček no super všechno ale ticho nechci to zakřiknout
a jakpak se máte vy??? co povídejte ![]()
Baru, pssst, ale je to úplně super, že se konečně daří
a babulky jsou naprosto úžasné a už fakt velké
![]()
Jojo Very rostem jako z vody už aji umíme komunikovat trochu mezi sebou tak hnedka je všechno lepší
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj holky,
Odlož to Baru. Potřebuje se pořádně z toho vzpamatovat. Já se tedy divím, že je vůbec očkují proboha
No každopádně jsou kouzelný.
Baru kočky jsou prostě nádherný a ty křesílka super.
Jak to vypadá s jejich pokojíčkem? Mám tady pro ně krásný lustr nebo světlo do pokojítku, je to sluníčko a dolu jakoby motýlci.
Hele, to je doktor bude očkovat tak brzo po nemoci?? To snad ne?
A jak se máš ty? Hele, co by mohl přinést ježíšek babulkám k vánocům?