Pomoc pro nemocná dvojčátka Šarlotku a Esterku

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Caty
11.1.13 18:41
@Daša 2 píše: CATYnechtěla bys nás informovat jak to vypadá s tou nadací? Vždyť už to bylo skoro hotové a do dneška není pořád nic.Jsem zvědavá ženská a strašně mě to zajímá

Dašo, určitě napsat můžu co a jak. Fond už je založený. Čekáme ještě na schválení na veřejnou sbírku a dodělání webovek, ty se trochu courají no. Je náročné je udělat, aby vypadaly profi a dobře. je to tedy trochu i mojí vinou. V září mi umřel dědeček, do té doby jsem za ním jezdila skoro každý týden a děti jsou každou chvilku nemocné. V V listopadu byly celý měsíc až do půl prosince a od Vánoc nás skolila chřipka, děti bohužel s blbým průběhem, s prckem jsem byla v nemocnici se zápalem plic. Tam mi doktorka řekla, že má podezření na lymfon v diastinu( nádor), takže jsem měla zase nervy s tím týden než se to vyšetřilo a prozměnu zase mě našli tachikardii komor, takže já zase lítám se srdcem. No nejvíc mě ale odrovnala smrt dědečka, to se přiznám, že jsem prostě na nějaký fond a cokoli jiného neměla náladu ani nervy.
Ted v lednu se stěhujeme, musíme do konce ledna, ale v únoru se na to chci vrhnout, jet na soud, podat tam zbytek papírů osobně, abych měla jistotu, že tam dojdou, no a v březnu už doufám, že se bude oci začít vybírat. Neměl by být už pak problém. ALe bez webovek to nejde prostě. ale ty snad už budou taky hotové.
No, holky, kdybyste mi někdo chtěl pomoct a sepsat Barunky příběh a příběh Danečka do nějakého příběhu, budu vděčná, nevím, kde mi hlava stojí a moc by to pomohlo.
Jinak tedy si nejsem jistá, že Barča ještě o peníze z fondu bude stát, jak jsem to pochopila, tak vše mají a nepotřebují a nechtějí nic, ale nevím. Každopádně by se dalo mnimálně vybrat na nějaké terapie, muzikoterapie, kanysterapie, zvlhčovače vzduchu, čističky vzduchu a podobně. No, to se musí vyjádřit Barča.

• Upravit
12.1.13 15:47

No teď to ptřebné co se nutně ptřeovaly už jse si sehnaly sponzory teří pomohly hlavně přes nadaci Dobrý skutek kterým moc děkujeme a do buducna nevím co bude dále potřeba ale ten zálad co se chtěly a potřebovay máme
jo caty ja myslela že příběh o nás psala verča ne myslím nebo nikolinda? nebo se peletu ja nevím jestli jo tak se omlouvám
jinak dědečka je mi moc líto upřimnou soustrast

• načítám...
20189
12.1.13 17:49

Caty, je mi líto dědečka a dodatečně upřímnou soustrast. Pokud si tehdy nesmazala ten článek o „Šarletíku“ tak bys ho mohla nějak použít, aspoň příběh holčiček. Ať jsou děti, co nejdříve zdraví

• načítám...
Caty
12.1.13 18:07

Baru, no, ono se určitě najde co je ještě potřeba no. A děkuju.
Jak je holčičkám? Je jim lépe?

• Upravit
Caty
12.1.13 18:46

Verysku, příběh jsem nikde určitě nesmazala, ale nevím vůbec kde máš na mysli, že byl? Jsem ho měla uložený?

• Upravit
Caty
12.1.13 18:47

Jo a děkuji Very.

• Upravit
20189
12.1.13 18:55

Caty, měla bys to mít v mailu, ale je to už nějaký ten pátek, tak zda promazáváš schránku, tak už to asi mít nebudeš :nevim:

• načítám...
3754
12.1.13 18:59

@Caty ahoj, deníček o dědečkovi jesm četla, byl hodně emotivní, museli jste mít fakt krásný vztah, už nevím zda jsem Ti tam reagovala, asi joo, a kam se tedy budete stěhovat - vracíte se do Čech?
já článkem o holčičkách nepřispívala, jak myslela Barunka, myslím že Veryška a Jeřabinka - že jste na tom pracovaly a přeposílaly si to SZ a mailama, myslím že tak to tady bylo popisováno v diskuzi co si já tak ještě matně pamatuju… ale je to už dlouho takže si nejsem jistá jak to přesně bylo…

a na druhou stranu jsem ráda, že Barunka už to nejdůležitější mají, že jim někdo pomohl, chápu že nemohli čekat tak dlouho, pokojíček mají z foteček holky nádhernýýý, a to je hlavní že se dobří lidé našli, Tvá nadace zas pomůže někomu jinému, pokud už Barunka vážně nic nepotřebuje…

• načítám...
Caty
12.1.13 19:23

Holky, stěhujeme se o barák níž z čísla 13 na číslo 11 :mrgreen: věci budeme házet přes plot :lol:
Nico no to je jasný, že holky nemohly tak dlouho čekat, to já vůbec nic neříkám a nenamítám. No, stejně byl fond dělaný primárně pro ně a kvůli nim, tak aspo%n na něco by se vybírat dalo, léky, plenky, nebo co já vím. No to uvidí Barča.
Každopádně na stránkách je v úvodu, že je fond kvůli holčičkám.
Jinak Very, jojo našla jsem to v PC, naštěstí jsem si to uložila, tak je to dobrý.
Nico, jo s dědečkem jsme měli krásný vztah, měla jsem ho strašně ráda, milovala jsem ho :oops:, když umřel, tak už mi nikdo nezbyl, nikoho už nemám krom mých rodičů a sestry no. Chybí mi hrozně moc, ale co se dá dělat, život jde dál ikdyž trochu smutněji :,(

Holky a jak jste vstoupily do nového roku vy? já doufala, že bude tenhle rok lepší a ono prdlajs. :mrgreen:

• Upravit
13.1.13 10:54

My jsme tak nějak na hromedě pořád :,( bouhžel nemůžeme se z toho dostat už mě z toho hrabe jsem utahaná jak pes je t děsný

• načítám...
6263
13.1.13 11:31

@Barunka maminka to mi je lito :hug: Snad se z toho holky brzo vyhrabou, aby sis malicko odpocala. Je mi jasne, ze je pece o holcicky zahul i normalne, natoz pri nemocech :hug: :hug: Ja mam deti ted taky spis nemocne, Tobik ma horecku, rano blil, Maya vypada vesele, ale ma uplne rude tvare, tak cekam, kdy zacne taky hicovat a prcek prtava chrchle, moc se toho u nas taky nenaspi… Brzo bude jaro a bude lip ;), drzte se.

@Caty To teda ziram, tolik starosti na jednu hlavu, je mi moc lito, ze ti zemrel dedecek :hug:. A co ten tvuj maly, doufam, ze uz je v poradku. A jak se ten lymfom projevuje nebo na to prisli nahodou? A co je to vubec diastin, nejak nemam predstavu :oops:. To je nocni mura kazde mamky, tak hlavne, ze to dobre dopadlo.

• načítám...
13.1.13 13:09

To je mě líto že jste neocinkaní snad bude dobře :hug: je to na prt tady tohle počasí no :( už aby bylo 25 stupň§ snad to bude lepší a moc děkujeme

• načítám...
20189
13.1.13 13:41

Holky, to mě mrzí, hlavně ať jsou dětičky, co nejdřív zdravé. Baru, důležité je, že jsou babulky doma, že nemusíte nikam do nemocnice :hug: My se zatím držíme na to jak malý marodil přes léto atd. Snad si tu imunitu už posílil a taky asi fakt pomáhají ty vitamínky :) Baru, moc tě asi nepotěším, má pořád sněžit

• načítám...
5.2.13 11:44

Ahojiky zdravím všechny njak nic nestíhám a nebo se mě nechce nevím
jinak esterka byla týden v nemocnici ale už ej zase doma beruška nějak to počasí nezvládá ale drží a snaží se statečně lotka to je borec je pohodě musím teda zaťukat jinak se máme moc pěkně ale hrozně se těšíme n jaro a teplejší počasí je to děs už přes měsíc jsme zavření doma už mě z toho hrabe jinak jak se kdo máte???

• načítám...
8911
5.2.13 12:06

@Barunka maminka Já to pořád říkám, že ledena a únor jsou úplně nejpitomnější měsíce v roce. :roll: Je hnusně, řádí chřipky, sluníčko skoro není, do jara daleko… chjo! Držte se, snad už jste si virozy vybraly a bude dobře.

A jak se holkám, kromě těch bacilů, jinak daří? Nějaký vývoj? Já vím, že u vás prognoza není dobrá, ale třeba holky zvládají něco, co ani doktoři nečekali, třeba tě něčím překvapily, co už umí. Jak jsou na tom v tomhle? Máš i nějakou satisfakci (kromě jejich úsměvu) za to všechnu dřinu? Něco, co tě zahřeje u srdíčka, potěší?

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML

• (4.9) + 41 recenzí

Dudlík Space 0–6m