Pomoc pro nemocná dvojčátka Šarlotku a Esterku

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
6131
14.2.13 21:29

@Caty neřeš to, však už víš, že jsou horší věci, než poslouchat kritiku lidí, kteří ani nenabídli pomoc. Hlavně ať je chlapeček v pořádku, drž se :srdce:

• načítám...
360
14.2.13 21:58

Do diskuze jsem zatím nikdy nepřipěla, ale sleduji ji téměř od začátku.

@Caty Jsi prostě užásná, stránky jsou moc pěkné a určitě je budu sledovat. Přeji pevné nervy, bohužel se asi s negativními reakcemi budeš setkávat i nadále :zed: a pro Tvého chlapečka (a nejen jeho, ale celé Tvé rodince) hlavně zdraví.

@Daša 2 Myslím si, že kritika Caty není opravdu na místě.

• načítám...
3259
14.2.13 21:58

No dle me, Caty mohla hned u te webovky napsat ze to neni hotove, takhle to fakt vypada, ze uz je to tak jak ma byt. PROTO se nediv, co ti Dasa napsala.
Caty je mi lito ze ti umrel dedecek, ale furt dokola to tady omyvat nemusis, to ze jste meli ”praseci chripku” to tady sice jeste nebylo, ale s tema nemocema uz jo. TAky nam to tu nemusis psat stokrat, nase deti byvaj taky nemocne, me umrel taky nekdo hodne blizkej a nemam potrebu to tady vsem psat. prijde mi to jako kdyby jsi mela potrebu byt litovana.
Hold muj nazor a ted do me, UKAMENUJTE ME!!!

• načítám...
6131
14.2.13 22:05

Holky, každý má svůj názor… Tato diskuse je pro Barunku a její holčičky, tak co přehodit výhybku a nedohadovat se tady :nevim:

• načítám...
Caty
14.2.13 22:30

Žanýsku, já reagovala na lasičku, že za tu dobu to mohlo vypadat jinak atd. Proto jsem psala proč nevypadá, víš? A o nemoci jsem psala jednou. Nepotřebuji být litovaná a už vůbec ne tebou. Stojím si pevně na svých nohách a zvládám vše i bez lítosti.
ALe víš, ono někoho seknout za jeho pomoc a snahu, byť sám nepřiložím ruku k dílu ani trochu je hrozně jednoduché. Ty jsi měla asi vždy umetenou cestičku a měla vše dokonalé stejně jako jsi ty sama, takže tvou reakci chápu a nijak mě nerozhodí. Já ti přeji jen to dobré a abys nikdy nic takového nemusela řešit. Ono jen na minutu mít strach o dítě je hrozné, tady to ví asi nejvíc Barunka. Navíc promiň, myslela jsem, že se tady v diskusi probírala různá téma, a od nemoci po smrt, netušila jsem, že sem něco napsat je nestoudné, ale beru.
Tvá reakce a reakce lasičky mi jen čím dál víc ukazuje, že prostě se člověk nesmí takovými lidmi nechat rozhodit, lidmi, kteří nemají za máku empatie a pochopení, ale i takoví musí lidé být, bez nich by to nebylo ono a já bych si pak nevážila těch, co mi jen napíši, Caty super, hezký nebo co já vim. ANo, to pak hrozně zahřeje a lhala bych, kdybych, řekla, že ne. Taže díky i tobě a Lasičce za vaši reakci. Aspo%n vím, že vše není samozřejmé. Pardon, tam nemělo být lasička ale Daša. LASICKO PROMIŇ.

• Upravit
28446
15.2.13 00:23

@Caty tuto diskuzi občas sleduji a nejen, že má obdiv maminka Barunka, ale k ní si ho zasloužíš i ty.

Nečtu vás pravidelně, ale i to co jsem kdy dočetla mě vede k hlubokému obdivu. Co jste tady dokázaly a hlavně co jsem pochopila, tak hodně ty, to je neuvěřitelné.

Teď moc nevím o co jde, ale i člověk, který pomáhá může mít trápení a nebo třeba potřebuje pohladit a třeba i „politovat“.
Opravdu zírám, co tady @Žanysek a @Daša 2 napsaly.

• načítám...
28446
15.2.13 00:25

Jinak já jsem těm stránkám také neporozumněla, ale že bych kvuli tomu musela po někom házet kamením :think: :nevim:

• načítám...
Caty
15.2.13 00:48
@AninaEli píše:
Jinak já jsem těm stránkám také neporozumněla, ale že bych kvuli tomu musela po někom házet kamením :think: :nevim:

No, tam šlo o design stránek. Texty a fotky budu teprve dodělávat. Úvodní text taky budu přepisovat, aby to bylo trochu více osobní ne tak neosobní jako to je.
MYslela jsem, že se to holkám bude líbit, jak stránky vypadají, ale očividně jsem byla vedle a šla trnitou cestou no. CO se dá dělat. Stále doufám, že někomu pomůžeme. A děkuju ti.

• Upravit
3259
15.2.13 08:08

Ale to jsi tak trochu zapomela napsat ze jde jen o to jak ty stranky budou vypadat. Napises neco ve smyslu uz jsme na svete a das k tomu webovky, to znamena i ty webovky jsou na svete.coz nejsou. Ja te nesekam za to ze se snazis pomahat, to je chvalyhodne, ale taky si musis uvedomit, ze jsi se do toho pustila sama, sama sis to vymyslela, tak nevim proc tady pises ze jsme ti nepomohli. Mi ti pomahat nemusime. Neberto jako utok, je to hold muj nazor, ostatni maj na to jiny, tak to je a tak to bude.

• načítám...
Smarcie
15.2.13 08:35

Normálně tady moc nepřispívám, jen jsem tichý pozorovatel, ale tohle mi nedalo… Jako nechápu, jak někdo můžete být tak zlý… Kritizovat práci druhých umí každý, ale aby někdo řekl, co by se vám tam třeba ještě líbilo, nebo jak by to bylo dobrý… Kdyby jste se normálně zeptali, tak by určitě @Caty ráda odpověděla a informovala, že to ještě není finální verze…

@Caty mě se stránky moc líbí a nejsem padlá na hlavu, aby mi nedošlo, že ještě budou probíhat úpravy… Smekám před Tebou… :potlesk: :potlesk:

• Upravit
Caty
15.2.13 10:17

Žanýsku jistě a nepotřebuji za to poplácácat na rameno, určitě ne od tebe, ale taky jsem opravdu nečekala reakci jako napsala daša a ještě s kulometama. SORRY, ale od nikoho jsem pomoc nečekala a nechtěla, nežádala jsem o ní, ale ani jsem nečekala takovou drzou a sprostou reakci. PROMIŇ, Daša není zrovna ten člověk, co by tohle mohl k tomu takto napsat a ani ty soudit mě, co já napíšu.
ALe je to tvá věc, tvůj názor. Zcela jasné mi je, že tento postoj máš ke mně od určité doby a neberu Ti ho, já mám svůj také.
SMARCIE: Děkuji, no konečně někdo, kdo přemýšlí a je mu jasné, že tot není web na prezentaci, že? Bez kontaktů, prohozených a neuplných fotek a textů Aspon, někdo používá to co má na hlavě. Někdo to má na parádu a barevné vlasy, někdo na myšlení.

• Upravit
15.2.13 10:30

Prosím přestaňte se urážet a nadávat si

• načítám...
24392
15.2.13 10:43

@Caty nezlob se na mě, ale už to trvá myslím půl roku (nevím přesně). Hned zkraje jsi ty stránky měla hotové, dokonce jsi nám je ukazovala. Nevím proč jsi je musela celé překopat? Nechápu to. Než to bude hotové tak Barunka už pomoc nebude potřebovat. Jinak ti držím palce, třeba pomůžeš jiným dětem. A nezlob se ale když jsem to viděla tak mě to nas…o.
A nevykládej, že ti nikdo nepomohl, holky ti psaly články a kdoví jestli jsi je použila (nevím to, tak proto píšu kdoví) to víš jen ty a ty co ti to psaly. A to, že má někdo barevnou hlavu neznamená, že nemyslí. Další věc je, že si vždycky jsem myslela, že na přemýšlení se používá mozek, né vlasy.

• načítám...
24392
15.2.13 10:54

A ještě jedna věc která mě dostala, není tam ani jedná fotka Šarlotky a Esterky. Určitě ti Barunka fotky dala, já mám taky fotku. A víc už k tomu tématu nebudu psát. Můžete na mě nadávat jak chcete

• načítám...
Smarcie
15.2.13 11:00
@Daša 2 píše:
@Caty nezlob se na mě, ale už to trvá myslím půl roku (nevím přesně). Hned zkraje jsi ty stránky měla hotové, dokonce jsi nám je ukazovala. Nevím proč jsi je musela celé překopat? Nechápu to. Než to bude hotové tak Barunka už pomoc nebude potřebovat. Jinak ti držím palce, třeba pomůžeš jiným dětem. A nezlob se ale když jsem to viděla tak mě to nas…o.
A nevykládej, že ti nikdo nepomohl, holky ti psaly články a kdoví jestli jsi je použila (nevím to, tak proto píšu kdoví) to víš jen ty a ty co ti to psaly. A to, že má někdo barevnou hlavu neznamená, že nemyslí. Další věc je, že si vždycky jsem myslela, že na přemýšlení se používá mozek, né vlasy.

Tebe by to mohlo nas..t max. v tom případě, že by jsi taky do toho něco investovala nebo vložila… Nemáš sebemenší důvod k tomu, aby Tě to nasr.. :cert: :cert: Jako nezlob se na mě, ale tohle se prostě nedělá :zed: :zed: Nevím, asi mám jiné vychování a jiný přístup a dokážu si vážit maličkostí a ostatních lidí… @Caty se do toho vložila a udělala hromadu práce, jenže Ty za tím vydíš jen tyhle webovky, ale ostatní věci co musela CATY udělat kvůli fondu už neřešíš… Tady přesně platí pořekadlo: pro dobrotu na žebrotu…

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML

• (4.9) + 41 recenzí

Dudlík Space 0–6m