Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Hihi esterka sse naučila vydávat zvuky takže občas slyším aji vava překlad máma a nemají tak stuhlé prstíčky což je mazec pře sme ani nějak necvičily a znčeho nic umějí papa a tytyty a esterka ma prý o 100% lepší plíce no tak nevím musíme trénovat bez ventilace je nám doporučeno a jinak se ani neví jak to všechno bude a je no doktoři samy neví aji v té nemocnici jsme jim musela radit co sní jak a co a ráda že nemá ráda přídavne kyslík a tak no
prostě nevědí
@Barunka maminka sice už nepřispívám, ale chodím sem a myslím na vás. Holkám je prostě doma u maminky báječně a to dělá divy. Jsem ráda, že se vám daří a s tou zimou je to stejně i u nás, teď jsem se s Vojtou konečně dostala mezi lidi, mezitím onemocněli naši, kde jsem nebyla už pěkně dlouho. Prostě si to předáváme jeden druhému, takže hlavu vzhůru, nejsi v tom sama ![]()
jojo to počasí je děs hroznej ale vypadá to že se to snad zlepší dneska je tu nádherně ale s holkaa ještě ven nemůžu jsme nějak zahleněné pořád ani ambrobene ani mucosolvan už nezabírá asik budu muset udělat cibulu s medem nebo nevím nějaké rady???
Baru nám pomáhá tymián 1sáček tymiánu (8-9g)
200g cukru +250ml vody, vaříme na mírném ohni 20min.Pak nasypat tymián a nechat louhovat do zchladnutí. Scedit a dávat po lžičkách 5× denně. Udělej ho uvidíš třeba pomůže i babulkám. A pozdravuj je opičky slaďoučké
![]()
Barunko, pro sebe si nastrouhej do hrníčku zázvor, zalij horkou vodou, nechej chvíli odstát, dochuť citronem a medem, je to dost silné, ale pomáhá to. Jinak jsme teď zkusili Oscillo a fakt to asi cosi pomohlo, to můžou i děti. Doporučovalo mi to moře lidí, tak jsem ty prachy obětovala a koupila to.
Baruš, je to skvělé jak si holky prostě dělají vše podle sebe a ne podle doktorů
Ještě že tě fakt mají, jinak by nevěděli, co s něma ![]()
My jsme taky teď nemocní, prý jen viróza, ale je to hrůza ![]()
Hodně zdravíčka všem ![]()
No mě psaly teďka acc long pro děti sirupek že je to super tak skusíme no kdyžtak díky moc za rady ![]()
Nečetla jsem vše, jestli někoho kopíruji, tak se OMLOUVÁM! Na bacily, nachlazení a
hlavně bolest v krku je dobré do skleničky třeba od marmelády nakrájet plátky citrónů, zázvor a zalít po medem až po vrch. V lednici uskladněné to vydrží tak měsíc. Denně 1lžička buď jen tak sníst, nebo zalít Né moc horkou vodou, protože při více jak 40 °C se ničí vitamíny.
A tohle to trvalo tak dlouho? To je snad výsměch né?
To snad nemyslíš vážně? Vždyť to jsou obyčejné internet. stránky. Není tam ani to blbé č. účtu.
@Caty Na stránkách se objevil Daneček-kdo to je? Není tam nic, žádný příběh či cokoli dalšího. Ve fotogalerii když kliknu na Šarlotku a Esterku je asi také Daneček.
Toto je zatím jen nějaký „nástřel“ jak budou stránky vypadat? A ještě nefungují tak jak by měly?
@Daša 2 Chápu každou snahu pomoci, i když to nyní není ve stavu, v jakém by to mělo být. Ale určitě bych nedala takovýto komentář. Každá snaha ce cení, navíc Caty je bojovnice, pomáhá Barunce co nejvíc může. A nezaslouží si takovou nepřiměřenou reakci. ![]()
@lasička1 Já neříkám, že jí nepomohla, ale za tu dobu, už to mohlo být hotové a né dát odkaz na neúplné stránky
@Daša 2 píše:
@lasička1 Já neříkám, že jí nepomohla, ale za tu dobu, už to mohlo být hotové a né dát odkaz na neúplné stránky
Dašo, tak zkus něco udělat ty
![]()
To mě teda zvedlo ze židle milá dámo. Za prvé jsem to nedělala sama. Neumím to. Musela jsem sehnat designérku, která mi to udělá za rozumnou cenu, potom odborníka, co umí dělat webovky, aby to nějak vypadalo. Když mi to dělá zadarmo a u toho normální, tak to trvá. A ano, je to přednástřeůl. Budou se tam dodávat texty, fotky, příběhy, jak to s kým vypadá. A ano trvalo to. Umíral mi dědeček, jezdila jsem za ním každý víkend 320 km tama zpět, když umřel nebyla jsem schopná ničeho. Pak byly děti nemocné měsíc. Za další měsíc jsme měli všichni prasečí chřipku. Chcípali jsme. Já se synem v nemocnici se zápalem plic, tam mi dr řekla, že má rakovinu. Takže ano, bohužel to šlo stranou a tvá reakce mě opravdu dostala. Že se na to nevysrat. KDe jsi byla když jsem sháněla lidi co s tímpomohou? KDe? NAbídla jsi se? Neudělala jsi ani hovno. PArdon, ale tohle je docela dost teda. Díky
Nikdy jsem do teto diskuze neprisivala, pouze ji sledovala, ale tohle me neda.
Skutecne obdivuji Barunku, jak se dokaze o holcicky starat. Ale stejne obdivuji Caty, jak Barunce pomaha. Mozna na zacatku bylo vetsi nadseni a Caty pomoc byla ohromna, bylo to cerstve, Barunka potrebovala hodne veci. Ted se vse zabehlo do „normalnich“ koleji, i tato diskuze upadla a objevi se jen parkrat nejaka zminka. Je to normalni. Ale i tato diskuze byla velkou „reklamou“ na pomoc holcickam.
Caty, pokud ti vedle rodinych potizi zbyva sila jeste pomahat, tak jsi v mych ocich borec. A snad to s tou rakovinou tveho syna je jen spatny sen.
A pripominky typu co vse mohlo byt hotove… Holt zivot nejede dle planu.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat