Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Baruško, jsou moc nachlazené? To mě mrzí, ale ty, jsi šikovná mamina zas je z toho dostaneš a bude dobře
Tak se držte holky moje ![]()
@Barunka maminka tak at je zas brzo líp, doufám že to zvládnete doma, jste holky šikovný všechny tři
![]()
Drzim pesti at jsou holcicky brzo v pohode, jo a pokojicek je krasnej
Myslíme na vás, je to asi tím počasím. Ujeli jsme na hory a malej stejně smrká a venku leje a leje. Držíme palce, ať je babulkám co nejdříve líp. ![]()
Ahoj Baru, tak jak se kocenky zabydlely v pokojicku? Ty musí úplne zářit, co? Doufám ze jste zdraví a zadne bacily Vas neklati. Tesim se na prima zprávy a třebas nějakou fotecku pod stromeckem. Copak tam asi holcinky našly? Posílám kupu štěstí do nového roku. ![]()
Jsme bouhže šicjni nemocní holky to docela hodně skoliloo pokojíče si tak už dá se říci zvyají ale ja sme utahaná pře aždou noc do 2 do rána uspáváme nebo odsáváme no děs ale snad se to zase zpraví a bude to ok hihi
Barunko to me mrzi, ze jsou holky nemocne. Ale musim teda rict, ze pekne narostly, krasne fotky. Je videt, ze se jim jinak dari. At uz ty bacily konecne porazite a holcicky si muzou uzivat pokojik. Poklona jak vsechno zvladas ![]()
Berunko to je mi taky moc líto
holky jsou sikulky a určitě nad bacilem vyhrajou. Preju vám ať je to brzo a pohlad za mne obě dvě princeznicky. Tobě preju hodně sil, já si furt stezuju, ze jsem od porodu pořádně nespala, jak se ten můj pacholicek v noci rad koji' ale proti tobě to není nic…vždycky za chvíli odpadne a usne. Vůbec si to neumím představit, jak to delas a jak to tak zvladas. Kdybych mela klobouk, hned bych ho smekla. ![]()
Barunko krásné fotky a holky si užily dárečky, zas mě ty zlatíčka dostaly
. ![]()
Barunečko ať jste brzy všichni zdrávi tobě pusinku posílat nebudu ale aspoň
a princeznám dej velkou pusu každé.
CATYnechtěla bys nás informovat jak to vypadá s tou nadací? Vždyť už to bylo skoro hotové a do dneška není pořád nic.Jsem zvědavá ženská a strašně mě to zajímá
@Barunka maminka ať jsou holčičky brzo bez těch antibiotik a hlavně at se jim to nachlazení zlepší… myslím na vás strašně moc, držím palečky, pááá, někdy zas nakoukni i k nám ![]()
Baru, zrovna jsem ti chtěla dnes psát, jak se vám daří
včera jsem nenakoukla a dnes koho nevidím
vás všechny
Přeju moc, aby všechny ty bacily vás co nejrychleji opustily a pokojíček je moc moc nádherný a ten obří stromeček, no suprové
těším se až se na jaře uvidíme, doufám, že se zase nějak domluvíme i s Žanýskem a něco spácháme ![]()
Moc všem děkujeme pusinky vyřídím
snad vše bude dobré a budeme moci zase ven už týden sme nikde nebylyy ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat