Pomoc pro nemocná dvojčátka Šarlotku a Esterku

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
24392
3.1.13 13:20

Baruško, jsou moc nachlazené? To mě mrzí, ale ty, jsi šikovná mamina zas je z toho dostaneš a bude dobře :hug: :hug: Tak se držte holky moje :srdce:

• načítám...
3754
3.1.13 13:49

@Barunka maminka tak at je zas brzo líp, doufám že to zvládnete doma, jste holky šikovný všechny tři :palec: :hug:

• načítám...
303
3.1.13 13:51

Přeji princeznám, at je jim brzy lépe!!! :srdce: :srdce: :kytka: :kytka:

• načítám...
20189
3.1.13 13:59

@Barunka maminka broučku, to určo zase zvládnete :hug: Držíme pěsti :srdce:

• načítám...
3259
3.1.13 14:52

Drzim pesti at jsou holcicky brzo v pohode, jo a pokojicek je krasnej

• načítám...
600
3.1.13 17:50

Myslíme na vás, je to asi tím počasím. Ujeli jsme na hory a malej stejně smrká a venku leje a leje. Držíme palce, ať je babulkám co nejdříve líp. :hug:

• načítám...
600
9.1.13 10:02

Ahoj Baru, tak jak se kocenky zabydlely v pokojicku? Ty musí úplne zářit, co? Doufám ze jste zdraví a zadne bacily Vas neklati. Tesim se na prima zprávy a třebas nějakou fotecku pod stromeckem. Copak tam asi holcinky našly? Posílám kupu štěstí do nového roku. :hug:

• načítám...
9.1.13 12:33

Jsme bouhže šicjni nemocní holky to docela hodně skoliloo pokojíče si tak už dá se říci zvyají ale ja sme utahaná pře aždou noc do 2 do rána uspáváme nebo odsáváme no děs ale snad se to zase zpraví a bude to ok hihi

• načítám...
6263
9.1.13 12:47

Barunko to me mrzi, ze jsou holky nemocne. Ale musim teda rict, ze pekne narostly, krasne fotky. Je videt, ze se jim jinak dari. At uz ty bacily konecne porazite a holcicky si muzou uzivat pokojik. Poklona jak vsechno zvladas :hug:

• načítám...
600
9.1.13 13:09

Berunko to je mi taky moc líto :,( holky jsou sikulky a určitě nad bacilem vyhrajou. Preju vám ať je to brzo a pohlad za mne obě dvě princeznicky. Tobě preju hodně sil, já si furt stezuju, ze jsem od porodu pořádně nespala, jak se ten můj pacholicek v noci rad koji' ale proti tobě to není nic…vždycky za chvíli odpadne a usne. Vůbec si to neumím představit, jak to delas a jak to tak zvladas. Kdybych mela klobouk, hned bych ho smekla. :hug:

• načítám...
24392
9.1.13 15:01

Barunko krásné fotky a holky si užily dárečky, zas mě ty zlatíčka dostaly :srdce: :srdce:. :hug:
Barunečko ať jste brzy všichni zdrávi tobě pusinku posílat nebudu ale aspoň :hug: :hug: a princeznám dej velkou pusu každé.

• načítám...
24392
9.1.13 15:04

CATYnechtěla bys nás informovat jak to vypadá s tou nadací? Vždyť už to bylo skoro hotové a do dneška není pořád nic.Jsem zvědavá ženská a strašně mě to zajímá

• načítám...
3754
9.1.13 15:07

@Barunka maminka ať jsou holčičky brzo bez těch antibiotik a hlavně at se jim to nachlazení zlepší… myslím na vás strašně moc, držím palečky, pááá, někdy zas nakoukni i k nám :hug:

• načítám...
20189
10.1.13 10:45

Baru, zrovna jsem ti chtěla dnes psát, jak se vám daří :hug: včera jsem nenakoukla a dnes koho nevidím ;)vás všechny :srdce: :srdce: :srdce: Přeju moc, aby všechny ty bacily vás co nejrychleji opustily a pokojíček je moc moc nádherný a ten obří stromeček, no suprové :hug: :* těším se až se na jaře uvidíme, doufám, že se zase nějak domluvíme i s Žanýskem a něco spácháme ;)

• načítám...
10.1.13 11:10

Moc všem děkujeme pusinky vyřídím :srdce: snad vše bude dobré a budeme moci zase ven už týden sme nikde nebylyy :(

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML

• (4.9) + 41 recenzí

Dudlík Space 0–6m